- 28 Haziran 2012
- 2.008
- 1.452
- 133
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Hep sirti donuk veriyor doktorumuz saolsun..kimil kimil bebegi yakalayamiyor bir turlu duz..ben ogrendim cinsiyetini ama nub u merak ettim
Canim doktorda erkek dedi..ama nub isini merak ettigim icin ultrason resmi koydum..sirti donuk burada..bir oncekinde de yuzustu yatiyordu.cok hareketli oldugu icin doktor bi turlu ugrasip duz yatan ultrason kagidi veremiyor.kafa yapisindan nasil biliniyor?Canım görünen poposumu nuba benzer çizgi var.ona göre kız. Kafa yapısına göre erkek yorumu yapayım. Çünkü nub tam belli değil
Kiz mi sizin ki?Eki Görüntüle 1844590
Nub çizgisi oracık da minnağımın
Tahminlerime göre kız çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek. Erkeğin kafa yapısı daha oval şirin olurmuşKiz mi sizin ki?
Allah gonlumuze gore versin insallah..ilk bebegin mi? Benim 2 kizim var..Tahminlerime göre kız çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek. Erkeğin kafa yapısı daha oval şirin olurmuşkızın uzun suratı olurmuş ordan tahmin yürüttüm
Canim benim paylastigim ultrason fotolarinada bakarmisin lütfen.. Cok merak ediyorum banada bi tahmin yürütsen :)Tahminlerime göre kız çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek. Erkeğin kafa yapısı daha oval şirin olurmuşkızın uzun suratı olurmuş ordan tahmin yürüttüm
Canim benim paylastigim ultrason fotolarinada bakarmisin lütfen.. Cok merak ediyorum banada bi tahmin yürütsen :)
Kiz gibi canim..2. Resimde biraz bi nub belli tam degil ama...Kizlaar benimkine bakin bide lütfen nub gözüküyormu??
Tahminleriniziii alayimmm :)
Allah razi olsun cok sevindim canim.. Insallah öyledir :)Kız diye geçti içimden.
Ayyyy insallahh :) Dünyalar benim olurr..Kiz gibi canim..2. Resimde biraz bi nub belli tam degil ama...
İki oğlum var benim deAllah gonlumuze gore versin insallah..ilk bebegin mi? Benim 2 kizim var..
Nub çizgisi görünmüyor canım kaç haftalık burda. Kafa yapısına göre kıza benzettimKizlaar benimkine bakin bide lütfen nub gözüküyormu??
Tahminleriniziii alayimmm :)
Insallah seninde hayirlisindan bi kizin olur...aaayyyyy kizina uzulecem 2 abi cekilmezİki oğlum var benim de
Şimdiden diyorum kızıma karışmayın onu ezdirmemInsallah seninde hayirlisindan bi kizin olur...aaayyyyy kizina uzulecem 2 abi cekilmez
Iste ornek anne..insallah canim Allah gonlunuze gore verir..bana da 1 erkek evlat verir..bana doktorum cinsiyetine erkek dedi ama inanamiyorum bi turluŞimdiden diyorum kızıma karışmayın onu ezdirmembir çok anneye göre çok katı bir anneyim zaten kurallara uymayana ceza sistemi uyguluyorum.
Ben yeterim siz dokunmayın kızıma
kaçıncı haftada yapılıyordu oKızlar ben de ikili testi yaptırmadim ama üçlü testi kesin yaptırmayı planlıyorum ikili test bana gore de kesin sonuç degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?