Aralikk anneleriii !

Kizlaar benimkine bakin bide lütfen nub gözüküyormu??
Tahminleriniziii alayimmm :)

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım görünen poposumu nuba benzer çizgi var.ona göre kız. Kafa yapısına göre erkek yorumu yapayım. Çünkü nub tam belli değil
Canim doktorda erkek dedi..ama nub isini merak ettigim icin ultrason resmi koydum..sirti donuk burada..bir oncekinde de yuzustu yatiyordu.cok hareketli oldugu icin doktor bi turlu ugrasip duz yatan ultrason kagidi veremiyor.kafa yapisindan nasil biliniyor?

Tahminlerime göre kız çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek. Erkeğin kafa yapısı daha oval şirin olurmuş kızın uzun suratı olurmuş ordan tahmin yürüttüm
Allah gonlumuze gore versin insallah..ilk bebegin mi? Benim 2 kizim var..

Tahminlerime göre kız çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diyecek. Erkeğin kafa yapısı daha oval şirin olurmuş kızın uzun suratı olurmuş ordan tahmin yürüttüm
Canim benim paylastigim ultrason fotolarinada bakarmisin lütfen.. Cok merak ediyorum banada bi tahmin yürütsen :)

Insallah seninde hayirlisindan bi kizin olur...aaayyyyy kizina uzulecem 2 abi cekilmez
Şimdiden diyorum kızıma karışmayın onu ezdirmem bir çok anneye göre çok katı bir anneyim zaten kurallara uymayana ceza sistemi uyguluyorum.
Ben yeterim siz dokunmayın kızıma

Şimdiden diyorum kızıma karışmayın onu ezdirmem bir çok anneye göre çok katı bir anneyim zaten kurallara uymayana ceza sistemi uyguluyorum.
Ben yeterim siz dokunmayın kızıma
Iste ornek anne..insallah canim Allah gonlunuze gore verir..bana da 1 erkek evlat verir..bana doktorum cinsiyetine erkek dedi ama inanamiyorum bi turlu

kızlar 13 haftadaki banada bi bakın bari. benimde 1 oğlum var

Eklentiler

• 13324129_1740289022906748_1569232481_o.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 13334805_1740289026240081_561966781_o.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben de ikili testi yaptırmadim ama üçlü testi kesin yaptırmayı planlıyorum ikili test bana gore de kesin sonuç degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…