Aralikk anneleriii !

Merhaba bende aralık annesi olucam inşallah cinsiyet konusunda çok heycanlıyım... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallaaahhh

Bebeğimi videoya aldım bugün. Doktorun bacakları gösterdiği bölgenin resmini aldım. Böyle birşey gözüküyor. Cinsiyet öğrenenler tahmin yapabilir mi

Kız gibi bence canım

Hosgeldin cnm benim aramiza hakkinda hayirlisi olsun

doktorun bir şey söylemedi mi?

İnşallahhhh kızım olmasını çok istiyorum iki oğlum var nasip olursa birde kız olsa çok mutlu olurum
Banada kiza benziyor gibi geldi fakat doktorunuz neden bisey demedi net bisekilde görmesi gerekirdi aslinda.. Insallah Rabbim gönlüne göre versin. Benimde iki oglum var ve bende cooook istiyorum bu kez kizimin olmasini..

Ben 14+6 oldum bugun sali gunu ogrendim cinsiyetini erkekmis cok sevindim.2 kizim vardi..bu sene erkek senesi mi kime sorsam hep erkek diyor?

günaydın canım geldim doktordan çok baktı ama bir şey söylemedi daha çok mu beklicem beklerkende çatlıycam
Gunaydin sana da :) senin bebisin o anki pozisyonunda net gozukmediyse doktorlar da daha cok 16. 17. Haftada bakma taraftari olduklari icin cok ugrasmamistir gormek icin oyuzden soylememistir birsey 2 hafta daha sabret cnm daha kesin bir bilgi ile ogrenirsin bu kez hem erken ogrenip sonradan ogrwndiginin yanlis oldugunu ogrenip uzulen de cok oluyor ben de beklemedeyim benimkiler de soylemedi henuz 1bucuk hafta sonra gidicem ben de bakalim kismetse ogrencez belki de bebis gostermicek doktor da daha sonra tekrar bakalim diyecek biraz daha bekleyecegim gorecegiz

Benim 12+4 te %70 erkek demişti yarın tekrar gidiyorum ikili test sonucu için yine bakacak emin olalim dedi bakalım ilk cocugum olacak kismetse gönlümde yatan kızdı allah biliyor ama olsun evladım sağlıklı hayirli saygılı bi evlat olsun da.

Kızlar nub teorisi diye birşey varmış. Duynunuz mu.. 11-12 hafta civarı da genital çıkıntı dik ise erkek paralel ise kızmış.

Benimkisi paralel bu teoriye göre kız. Bakalım çarşamba günü doktorum ne diyecek
Siz de bakın nasılmış

Hep sirti donuk veriyor doktorumuz saolsun..kimil kimil bebegi yakalayamiyor bir turlu duz..ben ogrendim cinsiyetini ama nub u merak ettim

Eklentiler

• 20160609_092750-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 34
Hep sirti donuk veriyor doktorumuz saolsun..kimil kimil bebegi yakalayamiyor bir turlu duz..ben ogrendim cinsiyetini ama nub u merak ettim
Canım görünen poposumu nuba benzer çizgi var.ona göre kız. Kafa yapısına göre erkek yorumu yapayım. Çünkü nub tam belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…