Aralikk anneleriii !

Ayy selam Aralık anneleri :)
Ben sizin topiğinize bir izinsiz giriş yaptım affınıza sığınırım :)

ama sorucaklarım var sizlere müsaitseniz eğer :))

ben son adet tarihime göre 9+2 haftalık gebeyim. Bu ayın 25inde doktor kontrolüm var. o zaman 11+3 olmuş olucam inşallah. öncelikli sorum doktorum 2li test hakkında bişey dememişti bana yapılma ihtimali var mı, birde cinsiyet tahmini için çook mu erken olur :) yani ultrason fotografımı sizlere de atsam banada tahmin yaparmısınız :)

İlginize teşekkürler :)

Canim hosgeldin ne kadar aceleci bi annesin kiz sen, valla burda haftalardir cinsiyet bekleyen anneler var kizdirma onlari :) cinsiyetin en net 14-16 haftalarda dedi doktorum, ayrica bu kadar takilma sukret ki bebek sahibi olmussun saglikli olsun ne onemi var cinsiyetin, ikili test senin istegine bagli yapilir istersen kan testi alirlar ve ultrasondan ense kalinligini olcerler bunun icin 11-14 haftalar arasi gitmen gerekir korkulcak bir test degildir

Cinsiyetini 2li taramanin so ucunu ogrenmeye gittiginde ogrenirsin..hakkimizda hayirlisi Allah gonlumuzdekini nasip etsin

Iste ornek anne..insallah canim Allah gonlunuze gore verir..bana da 1 erkek evlat verir..bana doktorum cinsiyetine erkek dedi ama inanamiyorum bi turlu
Erkekse yanılma çok zor canım. İki oğlumuda 13 haftalıkken öğrendim rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Nub çizgisi görünmüyor canım kaç haftalık burda. Kafa yapısına göre kıza benzettim
Insallah canim Allahin izniyle kizim olur :)
Burda 12+3 haftalik Doktor bakti fakat göremedi bitürlü. Benimde senin gibi iki oglum var, annem hep söyle bir Anneye bi kiz sart diye.. Insallah Rabbim sanda banada birer kiz evlat nasip eder.

Insallah canim Allahin izniyle kizim olur :)
Burda 12+3 haftalik Doktor bakti fakat göremedi bitürlü. Benimde senin gibi iki oglum var, annem hep söyle bir Anneye bi kiz sart diye.. Insallah Rabbim sanda banada birer kiz evlat nasip eder.
Aminnnn inşallah canım

Merhabalar aralık anneleri
Bende yarın tam 11 haftalık olucam gününde doğarsa bebisim yılbaşı çocuğu olacak Çok heyecanlıyım her gün nerdeyse bu siteye girip gelişim haftalarını başkalarının neler yaşadıklarını takip ediyorum bugünde bu konuya katılayım dedim sonuçta Allah izin verirse aralık annesi olucam.
Pazartesi bende 2li test icin doktora gidicem ins herşey güzel olur
Birazda tedirgin bir anneyim çünkü 2dusuk oldu bundan önce İlk defa 11 haftaya kadar geldim ilk defa kalp atışı duydum Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese versin ins hepimizde Melek'lerimizi sağ salim kucağımıza alalım

Kızlar ben de ikili testi yaptırmadim ama üçlü testi kesin yaptırmayı planlıyorum ikili test bana gore de kesin sonuç degil
Ama ikili testi yaptırman gerekirdi çünkü 2 li ve 3 lü test karşılaştırılması yapmak gerekiyor. Böyle daha sağlıklı.
Gerçi hiç yaptırmasak da olur. Tabi rabbim verdiği herşey kabulüm diyorsak.

Acele evet çok tezcanlıyım :) yaştan kaynaklı olması muhtemel tabii 23 yaşında hala çocuk ruhluyum :) vallahi kusura bakmayın genç anne olunca bugün dün hamile kaldım bugün büyüdü yarın doğsun düşüncesi var sanırım o halde ben 12 haftamın içinde oldugum için yapar sanırım :) cinsiyet tabiki önemli değil sağlık sıhhat olsun da :) ama bişiler almak istiyorum bebeğime ondan :) :) İlginize teşekkürler :)

Reactions: Rup
Hos geldin cnm cinsiyet icin erken bnce ikili testte soyluyolar yaptirin diye zaten 12 hafta yaptiriyolar yaptirmak istiyosan sor doktoruna

Amin hosgeldin cnm aramiza hayirlisi olsun iyi dusun iyi olsun rabbim hepimize nasip etsin saglikla almayi

Canim benim bizde ayni durumdayiz sabirla bekliyoruz insallah guzel haberlerimizi paylasiriz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…