- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Canim doktorun diyecektir daha erken diye soylememistor. gittitinde 11. Haftada olacaksan eger giris yapip isteyecektir senden. Merak etmeAyy selam Aralık anneleri :)
Ben sizin topiğinize bir izinsiz giriş yaptım affınıza sığınırım :)
ama sorucaklarım var sizlere müsaitseniz eğer :))
ben son adet tarihime göre 9+2 haftalık gebeyim. Bu ayın 25inde doktor kontrolüm var. o zaman 11+3 olmuş olucam inşallah. öncelikli sorum doktorum 2li test hakkında bişey dememişti bana yapılma ihtimali var mı, birde cinsiyet tahmini için çook mu erken olur:) yani ultrason fotografımı sizlere de atsam banada tahmin yaparmısınız :)
İlginize teşekkürler :)
Ben 3 saat boyunca birsey yemedigimde farkettimki mide bulantim.basliyor. sekerim dustugu icin oluyor sanirim oyuzden ogunler disinda 2 saatte bir abartmadan muhakak atistiriyorum bir meyve veya bir galeta veya 3 5 cerez gibi seyler.. Ama bulanti basladiktan sonra ise yaramiyor malesef oyuzden 2 saati gecirmiyorum kesinlikle.. ozaman bulanmiyorArkadaslar bnde aralik annediyim asiri mide bulantisi olan varmi
Limonlu eksi seyler o kadar midemi yakiyorki bulantim dahada artiyor.tavsiyen icin cok sagolCanlarım limonata ve limonlu çorbalar deneyim limon ve az miktarda nane ile biraz daha iyi hissetceksiniz. Bende aynı durumdayım biraz düzeliyo akşama tekrar oluyor artarak ama limonata ferahlatıyor limonata varken yiyin sürekli yudumlayın yemeklerin tadını örtüyor biraz
Aynen cnm ben de 16yi bekleyenlerdenim. Hayirlisi olsun da farketmez cinsiyetiKizlar bir cok kisi cinsiyeti ogrenmis hayirli olsun simdiden bende daha tahmin bile etmedi sanirim 16. Haftayi bekliycem hayirlisi olsun ins
Cok haklisin arkadasim ama yataktan kalkamamak gidip kendine bi corba yapamamak hazir yemekte yiyememek kan sekeri dusuk gozleri bile net gormemek insan psikolojisini o kadar bozuyorki... dua ediyorum bebegimle konusuyorun gececek diyorum ama resmen yataga bagimli oldum. Istah sifir bebegimi besleyemiyorum off offAma ben sikayetlenmeyi birakali cok oldu bulansin kusayim bisey olmaz diyorum beni bu kadar sakin kilan bi kizin bana soyledigi bi soz oldu bana dediki keske bende hamile kalabilseydimde her gun kusmaya raziyim karnim kocaman olmasina raziyim o an ilk aklima gelen benim sikayetlendigim seyler bi baskalarinin duasiymis meger ben neyi niye sikayet ediyorum hep bu yonden dusunuyorum aslinda kusmak kotu degil aksine gebeligin saglikli ilerlediginin gostergesi bu aylari bi atlatalim bu gunlere gulup gecicez
canım normal çıkmış sonucunkızlar sonuçlarım şöyle yorumlayabilir misiniz 2 li tarama sonuçları?
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:8107
kombine 21 riski <1:10000
trisomy13/18+NT <1:10000
Cnm bazen baskasinin ewinde karnini daha cok doyurursun benim cevremdede var hamileler yemek yapamiyolar gidip arkadasinda yiyolar ve migdem bulanmiyo o zaman daha iyi oluyo diyo cewrende boyle bi yakinin varsa dene bi derimCok haklisin arkadasim ama yataktan kalkamamak gidip kendine bi corba yapamamak hazir yemekte yiyememek kan sekeri dusuk gozleri bile net gormemek insan psikolojisini o kadar bozuyorki... dua ediyorum bebegimle konusuyorun gececek diyorum ama resmen yataga bagimli oldum. Istah sifir bebegimi besleyemiyorum off off
Ben oyle olunca bisey kullanmiyorum o gun ilik suyla temizliyorum yatarkende ic camasiri giymiyorum geciyo bendeKızlar ben pişik oldumve kontrolümde pazartesi ne kullanmalıyım sizce bepanthen pişik kremi var evde ama kullanmalımıyım acaba
Evett canım benim normal benimde öyle cikmisti dr sonuç da problem yok demiştiKizkar aklima bisey takildi ultrasyonda baktiginda NT=1 mm yazdilar bu normalmi ?
Sagol cnm bnada normal demisti Ama bi sorayim dedimEvett canım benim normal benimde öyle cikmisti dr sonuç da problem yok demişti
Sürekli tedirginlik var canim ya hepimiz ayniyiz.Rabbim yardımcımız olsun sagliklica sagsaglim alırız inşallah kucagimizaSagol cnm bnada normal demisti Ama bi sorayim dedim
Geçmiş olsun canım bana güneş kreminiz bile farklı sizin dedi doktor hamileler için ayrıca kremler var dedi ama bilemedim tecrübeleri annelerden yada doktordan duymadan pek bişi sürme derim :/Kızlar ben pişik oldumve kontrolümde pazartesi ne kullanmalıyım sizce bepanthen pişik kremi var evde ama kullanmalımıyım acaba
amin insSürekli tedirginlik var canim ya hepimiz ayniyiz.Rabbim yardımcımız olsun sagliklica sagsaglim alırız inşallah kucagimiza
Ben de öğrenmedim cnm 16 da gidicez öğrenmeye inşallahhala cinsiyeti öğrenemedim ya benim gibi 15 hafta olupta öğrenemeyen var mı? öğrenenlerde cinsiyetlerini paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?