Aralikk anneleriii !

Canim doktorun diyecektir daha erken diye soylememistor. gittitinde 11. Haftada olacaksan eger giris yapip isteyecektir senden. Merak etme Digeri ise bebisinin daha cinsiyet bezleri yeni yeni olusmaya basliyor. Ama belirginlesmesi icn cok erken. 15. Haftayi beklemen lazim. bir de Hicbirimiz doktor degiliz ben bu tahminleri gereksiz yere birbirimizi bir beklentiye sokmak gibi goruyorum. Heyecan beklenti guzel bir sey elbetteki ama garantilik payi olmayan tahminler.. Sen saglikli olmasini dile simdilik biraz da sabret canim

Arkadaslar bnde aralik annediyim asiri mide bulantisi olan varmi
Ben 3 saat boyunca birsey yemedigimde farkettimki mide bulantim.basliyor. sekerim dustugu icin oluyor sanirim oyuzden ogunler disinda 2 saatte bir abartmadan muhakak atistiriyorum bir meyve veya bir galeta veya 3 5 cerez gibi seyler.. Ama bulanti basladiktan sonra ise yaramiyor malesef oyuzden 2 saati gecirmiyorum kesinlikle.. ozaman bulanmiyor

Limonlu eksi seyler o kadar midemi yakiyorki bulantim dahada artiyor.tavsiyen icin cok sagol

Cok haklisin arkadasim ama yataktan kalkamamak gidip kendine bi corba yapamamak hazir yemekte yiyememek kan sekeri dusuk gozleri bile net gormemek insan psikolojisini o kadar bozuyorki... dua ediyorum bebegimle konusuyorun gececek diyorum ama resmen yataga bagimli oldum. Istah sifir bebegimi besleyemiyorum off off

slm kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyeti ama çin takvimi genelde yanılmıyor erkek çıktı benim benim içimede öyle doğuyor.daha doktora gitmeme 2 hafta var zaman geçmiyor her hafta gitmeye alışmıştım.ama ben başka yerlere de gidiorum bebeğimi görmek için valla canım istedikçe:))

kızlar sonuçlarım şöyle yorumlayabilir misiniz 2 li tarama sonuçları?
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:8107
kombine 21 riski <1:10000
trisomy13/18+NT <1:10000

Kızlar ben pişik oldum ve kontrolümde pazartesi ne kullanmalıyım sizce bepanthen pişik kremi var evde ama kullanmalımıyım acaba

Cnm bazen baskasinin ewinde karnini daha cok doyurursun benim cevremdede var hamileler yemek yapamiyolar gidip arkadasinda yiyolar ve migdem bulanmiyo o zaman daha iyi oluyo diyo cewrende boyle bi yakinin varsa dene bi derim

Kızlar ben pişik oldum ve kontrolümde pazartesi ne kullanmalıyım sizce bepanthen pişik kremi var evde ama kullanmalımıyım acaba
Geçmiş olsun canım bana güneş kreminiz bile farklı sizin dedi doktor hamileler için ayrıca kremler var dedi ama bilemedim tecrübeleri annelerden yada doktordan duymadan pek bişi sürme derim :/

Bende Allah izin verirse Bayramin ilk günü ögrenicem ozaman 16 hafta oluyorum.
Cok heycanliyim iki oglandan sonraa kizim olsun cok istiyorum kizlar nolurr dua edin banada hayirli saglikli kizim olsun.. Ben herzaman Rabbim her cinsiyetten isteyen herkese nasip etsin diye Dua ediyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…