- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Cnm doktorunun telefonu varsa doktorunu ara muhakkak kafana gore ya da sagdan soldan duyarak olmaz ilaclarin icinde birsuru etken ve yardimci maddeler var hangisi bebege zararli hangisi degil bilmeden alinmamali.. simdilik benim de tavsiyem tahris edici seyler giymekten kacin pamuklu kiyafetler tercih et ve camasiir giymeden idare etmee calis..Kızlar ben pişik oldumve kontrolümde pazartesi ne kullanmalıyım sizce bepanthen pişik kremi var evde ama kullanmalımıyım acaba
Hicbilmiyorum cnm ben genelde kabizlik ve gaz sorunu yasiyorum.. gaz iicin bol bol su ic ve karnini ve ayaklarini sicak tutmaya calis cnm hatta havlu al ayagina ve beline ama havlulari utuyle isit guzelce oyle sar sicak iyi gelir.. kaynar olmadigi icin de havlunun sicakligi bebise de zarar vermez. Su torbasi karin bolgesinde iyi olmayabilir cunku bide yiyeceklerin iyi yikanmis olmasina dikkat et cnm cok yagli beslenme cikolata ve kahveden uzak dur kesinlikle.. ishal.icin gazi kacmis kola ic derler 30 dakka beklet bir bardakta ama ise yararmi bilmemKızlar ben bağırsaklarımı fena bozdum, akşamları artan mide bulantıma yanma dahil bir de gaz eklendi sürekli gazım var gurul gurul karnımda tuvalete cıkmakla da geçmiyor gece gece ağlıyorum çıldırıcam gazı ne keser ki mide bulandırmadan?
Tesekkur ederim canim ilgin icin, ya aslinda dogru durust biseyde yemedim ama nasil oldu bilmiyorum bir gazdir bitmiyor bulantiyla birlesince hic cekilmiyor gece gece uyumak icin elimden geleni yapsam da uyutmuyor limonlu su iciyorum (normal su icemiyorum kokuyor gibi) bakalim bide dedigin gibi sicak tutuuym kendimi cok saol canim inşallah geçer bakalım ;(Hicbilmiyorum cnm ben genelde kabizlik ve gaz sorunu yasiyorum.. gaz iicin bol bol su ic ve karnini ve ayaklarini sicak tutmaya calis cnm hatta havlu al ayagina ve beline ama havlulari utuyle isit guzelce oyle sar sicak iyi gelir.. kaynar olmadigi icin de havlunun sicakligi bebise de zarar vermez. Su torbasi karin bolgesinde iyi olmayabilir cunku bide yiyeceklerin iyi yikanmis olmasina dikkat et cnm cok yagli beslenme cikolata ve kahveden uzak dur kesinlikle.. ishal.icin gazi kacmis kola ic derler 30 dakka beklet bir bardakta ama ise yararmi bilmemgecmis olsun cnm
Oluyor canim ozellikle regl zamani oluyorKizlar 12+4 um kız annesi olacagim.Dunden beri sanki adet olacakmisim gibi sadece karnimda yumurtaliklarimda agri var.Ayakta durunca daha cok hissediyorum, yattigimda iyiyim.Doktorum bu durumlar icin magnezyum verdi.Sizde de boyle agrilar oluyor mu?
Acikcasi dun ikili test sonucunu aldim 1:634 cikti bunun ustune doktorum fetal dna ve non invazif pretenal test istedi.Ona moralim bozuldu acaba ondan mi oldu diye dusundum gerci dedigin gibi adet donemimdeyim ayricaOluyor canim ozellikle regl zamani oluyor
Cok sagol canim ama yasadigim sehirse tek bir tanidigim yok gorev dolayisiyla buradayizCnm bazen baskasinin ewinde karnini daha cok doyurursun benim cevremdede var hamileler yemek yapamiyolar gidip arkadasinda yiyolar ve migdem bulanmiyo o zaman daha iyi oluyo diyo cewrende boyle bi yakinin varsa dene bi derim
Ikili testte 3 tane deger var cnm hangisi 1/634 ciktiAcikcasi dun ikili test sonucunu aldim 1:634 cikti bunun ustune doktorum fetal dna ve non invazif pretenal test istedi.Ona moralim bozuldu acaba ondan mi oldu diye dusundum gerci dedigin gibi adet donemimdeyim ayrica
Insallah akilli saglikli hayirli coookkkkk guzel bir kizin olur canimBende Allah izin verirse Bayramin ilk günü ögrenicem ozaman 16 hafta oluyorum.
Cok heycanliyim iki oglandan sonraa kizim olsun cok istiyorum kizlar nolurr dua edin banada hayirli saglikli kizim olsun.. Ben herzaman Rabbim her cinsiyetten isteyen herkese nasip etsin diye Dua ediyorum.. :)
Insallah cnm muayenehanende de sor doktoruna gebelik boyunca olacak cunku gaz kabizlik ishal vs. Doktoruna danis cnm ishal olunca ne aliim diye.. Kabizlikta bisey vermiyorlar sebze meyve kuru meyve ye bol bol sivi tuket hareket et diyorlar sadece.. gaz sinir bozucu oluyor kendimden biliyorumTesekkur ederim canim ilgin icin, ya aslinda dogru durust biseyde yemedim ama nasil oldu bilmiyorum bir gazdir bitmiyor bulantiyla birlesince hic cekilmiyor gece gece uyumak icin elimden geleni yapsam da uyutmuyor limonlu su iciyorum (normal su icemiyorum kokuyor gibi) bakalim bide dedigin gibi sicak tutuuym kendimi cok saol canim inşallah geçer bakalım ;(
Tamam canım aynen bir sorucam bunları şart oldu :) teşekkür ederim tatlımInsallah cnm muayenehanende de sor doktoruna gebelik boyunca olacak cunku gaz kabizlik ishal vs. Doktoruna danis cnm ishal olunca ne aliim diye.. Kabizlikta bisey vermiyorlar sebze meyve kuru meyve ye bol bol sivi tuket hareket et diyorlar sadece.. gaz sinir bozucu oluyor kendimden biliyorumlimon iyidir ama bol suyla tuket cnm bi de tok karna tuket
Valla hiç bilmiyorum canım ama kafanda kurma kendini huzursuz etme geçer ağrıların bişey olmaz inşallah rahat olAcikcasi dun ikili test sonucunu aldim 1:634 cikti bunun ustune doktorum fetal dna ve non invazif pretenal test istedi.Ona moralim bozuldu acaba ondan mi oldu diye dusundum gerci dedigin gibi adet donemimdeyim ayrica
Biochem. Risk +NT 1:634 biochemistry 1:545 age risk 1:500 trisonomy13/18 1:10000 yaziyor cnmIkili testte 3 tane deger var cnm hangisi 1/634 cikti
hayirli dogumlarInsallah akilli saglikli hayirli coookkkkk guzel bir kizin olur canim
Amladim allah yardimcin olsun yakin olsaydik ben yardimci olurdumCok sagol canim ama yasadigim sehirse tek bir tanidigim yok gorev dolayisiyla buradayiz
Allah razi olsun canim sagol.Amladim allah yardimcin olsun yakin olsaydik ben yardimci olurdum
Allah razi olsun Gülüm cok sagol.. Cooook Mutlu ettin beni bu güzel Dua ile... Rabbimde seni Musmutlu etsin yüzünü güldürsün Gönlünün muradini versin insallah..Insallah akilli saglikli hayirli coookkkkk guzel bir kizin olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?