Aralikk anneleriii !

Kizlar aranizda zofer zofran vs hamilelikte kullanimi test edilmemis ilac kullanan varmi. Doktorum bana cok kotu oldugumu gorunce vermisti ama kullanmadim bu gune kadar bir kere bile cunku ne olursa olsun kanser hastalarina kemoterapi sonrasi kusma engellensin diye verilen bir ilac ama artik gercekten gucum kalmadi. Yataktan kalkip lavaboya gitsem acliktan gozum karariyor. Surekli icimde organlarim yer degistiriyor sanki. Artik icmeyi biraz da olsa birseyler yemeyi bebegimi beslemeyi dusunuyorum ama bi taraftanda endiseliyim. Kullanan vaarmi aranizda

Canım doktorum papatya çayı önerdi gaz için. İlaç vs yok bize göre.. Papatya çayı bana iyi geldi.

Reactions: Rup
Cnm ben iki kutu antibiyotik kullandım ilk üç ayımda. Birde mecburi diş dolgusu yaptırdım 14.haftamda Dr.un verdiyse kullanabilirsin cnm

Biochem. Risk +NT 1:634 biochemistry 1:545 age risk 1:500 trisonomy13/18 1:10000 yaziyor cnm
Benim 2hastanede bakıldı ıkısındede t21 rısk t18-13 risk ve yasa bağlı down sendromuna bakıldı. Yas riskimiz aynı cnm sanırım 30lu yaslarındasın ama doktorlarımın ikisi de iyi dedi diğer degerleri bilemedim ama benim saydığım değerlerse 1:250 den daha sık görülme olasılığı varsa yüksek riskliydi. Senin durumunda normal olması gerek (tabi bahsettiğim değerlerse) .... Moralini bozma oyuzden cnm zaten cok garanti değil bu test 18.haftalarda 3lu 4lu testler yapılacak önce ona baktır bakalım o zaman ne çıkacak hem. Umarım güzel sonuclar alırsın

Reactions: Npn
Canim gecmis olsun cok uzuldum..o ilaci kullanan cok tanidigim vardi..bi zarari olmadi saglikli sekilde digirdular bebekleeini ama bilemem bunyeden bunyeye farkedee mi? Ama doktorun verdiyse kullanmalisi canim..kendine bu kadar eziyet ettme

Cok tsk ederim, moralim biraz yerine geldi.Bu arada yas 31.5.Cnm senin testteki degerlerin neydi?

Cok tsk ederim, moralim biraz yerine geldi.Bu arada yas 31.5.Cnm senin testteki degerlerin neydi?
Benim yas 33 canim testteki degerim 1: 530du sanirim. Tahmini degerlwr onlar hangi yasta ne kadar gozukmus diye bir deger veriyorlar.. Hicbisey istemedi ek olarak doktorum hastaneden hastaneye degisiyor cnm kimileri bol.bol test yapmak istiyor ondan.. bozma moralini hemen daha cooook uzun yolumuz var Allah saglik sihat versin hepimize bebislerimize

Reactions: Npn
Amin cnm benim, haklisin...Allah hepimize saglikli, hayirli, ana baba kiymeti bilen evlatlar nasip etsin

Cnm ben de senin gibiydim, hatta yeni yeni duzeliyorum tam da gecmedi ama eskiye gore cok cok iyiyim.Bnm dusuk riski olan bir gebelik gecirdigim icin cok hassas ilaclar almam gerekiyordu.Doktorum bana bulanti icin metpamid tabket verdi, duzeldim

Canim gecmis olsun cok uzuldum..o ilaci kullanan cok tanidigim vardi..bi zarari olmadi saglikli sekilde digirdular bebekleeini ama bilemem bunyeden bunyeye farkedee mi? Ama doktorun verdiyse kullanmalisi canim..kendine bu kadar eziyet ettme
Sagolun...insallah gecer hepimiz saglikla aliriz kucagimiza

Cnm ben de senin gibiydim, hatta yeni yeni duzeliyorum tam da gecmedi ama eskiye gore cok cok iyiyim.Bnm dusuk riski olan bir gebelik gecirdigim icin cok hassas ilaclar almam gerekiyordu.Doktorum bana bulanti icin metpamid tabket verdi, duzeldim
Sizede cok gecmis olsun. Ben metpamidi bir arastirayim belki daha az zararlidir doktoruma sorarim ve onu kullanirim belki

Benim de yas 31 riskim 1:547 cikmis doktorum hicbisey demedi..normal cikmis dedi..

10-11 HAFTA İÇİN NUB YORUMU YAPILIR ASLINDA AMA.. Resim de nub çok belli kız gibi canım. Benim bebeğimin nubuda aynen böyle duruyor. Resmini atıyorum bebeğinin paralel duruyor Eki Görüntüle 1844956
Hayirlisiyla insallah canim allah saglik sihhat versin en onemlisi o ama bi kizim olsun.cok istiyorum. Doktor erkek demedi ama sanki erkegi ima etmisti. Senin kizin mi olucak nub teorisini dogruladi mi doktor

Kizlar bitki caylari doktorun vermedigi surece tehlikeli olabilir, dusuge sebep oldugundan.Mesela bana doktor ozellikle tembihledi ihlamur haricinde ( oda cok olmamak kaydiyla) hepsi yasak.
Ya valla artık okadar korkuyorum ki bişey içmeye içsem bi dert içmesem bi dert Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…