Aralikk anneleriii !

Ya valla artık okadar korkuyorum ki bişey içmeye içsem bi dert içmesem bi dert Allah yardımcımız olsun
Hem.fikirim biryandan da hangi sehirlerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama ben Istanbuldayim. Bu pis hava ve trafikte birsey olmadiysa diyorum birsey olmaz herhalde.. insallah bebisler sagliklidir icerde bilemiyoruz ki ben bir de resim yapiyorum ilk bir ay tiner ve terebentin kokulari icerisindeydim yagliboya yaptigimdan oturu ama hamile oldugumu ogrenince akrilik yapmaya basladim zararsiz dedikleri icin.. 16-18haftalari arasi 3lu test yapiliyormus. sanirim bu cts gittigimde doktorum isteyecek benim de. Birsey dememisti ama genelde demiyor gidince istiyor.bakalim orada ne sonuclar alacagiz

Reactions: Rup
Sen de mi onumuzdeki hafta gideceksin doktora gozukmeye? Benim cts. kontrol. Cinsiyete bakicaz dedi doktorum ama 3lu testten bahsetmedi sanirim ona da bakilacak 16-18. Haftalar bakiliyormus.
Bende 17 de giderim benim bebek 4 gun geriden geliyor. Birde doktoru degistirebilirim pek ilgilenmedi bak 15 haftaligim ne kan testi ne bi tahlil hic bisey yaptirmadi bide kan uyusmazligi var dusun. Bide devlete gittim oylesine o kadar ilgilendiki bir suru test yaptirdi kan uyusmazligi icin test yaptirdi ve test sonuclarına gore tsh cok dusuk endokrıne gonderdı.

Cok haklisin cnm benim de kafamda soru isaretleri var aslinda doktorumla ilgili iyot dusuklugumu gebelik boyunca dillendirdim ama umursamadilar iki ayri doktora gittim bir de.. ikiside bakmadi 15 olmasi gereken degerim beyin gelisiminin gerceklestigi ilk uc ayda 5lerde cikti onu da endokrin doktorum farketti Ayni sekilde benimki 1 hafta ileriden gidiyordu 1 aydir tam gune dondu 1 hafta geriledi gelisimi bir de hareketsiz son iki ultrasonda zorla karnima bastirinca saga sola dondurtebiliyoruz endiseliyim ben de oyuzden. icine sinmiyorsa arastir cnm doktor cok onemli imsallah da gonlune gore bir doktor bulursun. ben de konusucacagim doktorumla gorustugumde ona gore karar alacagim cnm olmaz cunku ilgisizlik olur mu yaa bir can getiriyoruz dunyaya

Hayirlisiyla insallah canim allah saglik sihhat versin en onemlisi o ama bi kizim olsun.cok istiyorum. Doktor erkek demedi ama sanki erkegi ima etmisti. Senin kizin mi olucak nub teorisini dogruladi mi doktor
Çarşamba günü gidicem söylermi bilmiyorum. Söylemezse de sorucam inşallah bi yorum yapar

Hayirlisiyla insallah canim allah saglik sihhat versin en onemlisi o ama bi kizim olsun.cok istiyorum. Doktor erkek demedi ama sanki erkegi ima etmisti. Senin kizin mi olucak nub teorisini dogruladi mi doktor
Sen ne zaman gideceksin kontrole artık belli olmuştur cinsiyeti. Nuba göre ikimizinde kız tahmini

Bende Ankara'dayım canım, burada da çok fark yok hava kirli yani hamileyken anladım o her sokaktaki baca kokusunu trafikteki benzin kokusunu, insallah sağlıklıdır yavrularımız canım yani sigara dumanından kaçabilceğimiz açık hava yok korkunç her yerde bir kişi sigara içiyormuş hamileyken anlıyormuş insan boya malzemelerini çok soluma tabi yani bilemiyoruz bir etkisi olmaz inşallah

sen niye endokrine gittin canım? hangi kan değerinden anlaşılıyor iyot eksikliği?

sen niye endokrine gittin canım? hangi kan değerinden anlaşılıyor iyot eksikliği?
Benim 2 senedir multinodiler tiroid hastaligim var birde az calistigi icin tsh degerlerim yuksekti oyuzden endokrine 2 senedir duzenli olarak gidiyordum zaten ilac da kullaniyordum. 6 ay once iyoduma bakilmisti sinirdaydi degerim endokrin doktorumda iyotlu tuz tuketmemi soylemisti ozaman. Bu durumumu kadindogumcularima da soylemsitim. Hamile oldugumu ogrendigimde ama ustunde durmadilar! Endokrine de Normal randevu vaktim gelmisti dr.uma gebelikteki durumumu ve doktorlarin tuzu kesmemi ancak iyotlu bir vitamin yazmadiklarini anlatinca hemen idrarda iyot degerini olcelim dedi 10 gun sonra dwger cikarcikmaz da aradi beni sonuc cok dusuk ciktigi icin iyot aliminda daha fazla gecikmeyeyim diye telefondan almam gereken ilaci soyledi canim

Birazdan doktora gidicem aylik rutin kontroller icin heyecandan nefesim kesiliyor :) hep boyle oluyorum :) bebisi gormek muhresem birsey insallah hersey yolundadir :)

Ya kizlar ben bizimkilere bebegimi hissediyorum diyorum inanmiyolar onun ayagi falan bile yoktur nasil hissediceksin diye dun moralimi bozdular ya siz hissediyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…