Aralikk anneleriii !

Ya kizlar ben bizimkilere bebegimi hissediyorum diyorum inanmiyolar onun ayagi falan bile yoktur nasil hissediceksin diye dun moralimi bozdular ya siz hissediyomusunuz
Cnm sen ultrasonda gormedin mi elini bacagini ayagini bebeginin? Niye gereksiz moralini bozuyorsun sagdan soldan laflarla..

Gordum hatta ordaki gorevli dediki hareket ediyo gordun mu bunuda soyledim sanki cok abartiyomusum gbi muamele yaptilar
Normalde bu haftalarda bebek amniyotik sivinin icinde yuzdugu icin keseye hissedilebilecek baski olusturmaz. Oyuzden hernekadar keseyi ve sisligi hissetsek de bebegi bu donemde hissetme olasiligi azdir. Genelikle gaz durumlari da sindirimin yavaslamasindan oturu arttigi icin gaz ve barsak hareketleriyle karistirmak da normaldir ama sen hissettiginden eminsen hissediyorsundur cnm cok dillendirme sen de 20. Haftalarini bekle dillendirmek icin zaten az kaldi ozaman hareketlerini de sayip not almaya baslayacagiz hem

Hayirli olsun canim darisi bana insallah bende o Kiz haberlerini aldigim gün benden Mutlusu olmicak heralde.. Senin adina coook sevindim canim banada dua et insallah hayirli saglikli kizim olsun
inşallah canım Allahım en önce sağlıklı evlatlar eylesin ama erkek olunca hemen belli oluyormuş genelde 12 haftada belli oluyormuş erkek ben nub teknoljisine bakmıştım ultrason görüntümü karşılaştırmıştım orda da kız çıkmıştı

canım nub teknolojisi nedir?

Haklisin cnm fazla kafaya takiyorum sanirim

Ya kizlar ben bizimkilere bebegimi hissediyorum diyorum inanmiyolar onun ayagi falan bile yoktur nasil hissediceksin diye dun moralimi bozdular ya siz hissediyomusunuz
kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin belki bebeğin belki değil o hareketler ama bebek diye hissetmek seni rahatlatıyosa bebek gibi düşün bende bazen karnımın içindeki bazı hareketleri bebek olarak yorumluyorum olmasa bile beni bu mutlu ediyor rahatlatıyor. eşime diyorum bş oda beni hiç bozmuyor sağolsun başkada kimseye söylemiyorum. zaten gün gelecek tekmesinden uyuyamayacağız sanırım. az kaldı az ayrıca eli ayağı her şeyi de var takılma başkalarının lafına sözüne

normalde bu zamanda hissedilmiyor 18-22 haftalarda hissediliyor seninki bağırsak hareketlenmesi olabilir canım 2. hamileliği olan anneler bile 16 haftada hissetmeye başlıyorlarmış

Haklisin cnm fazla kafaya takiyorum sanirim
Normal cnm hamileyiz ilk bebegin bi de sanirim :) ustlerine titriyoruz suan hepimizn aklinda ayy cinsiyeti ne, sagligi ne durumda acaba, suan neyapiyordur duyabiliyor mu gibi sorular var:) ama demek iatedigim inanmiyorlarsa bosuna kendini anlatmaya calisma zaten inanmayacaklar belli ki sen bekle cnm 20. Haftanda zaten hissetnek de normal oldugundan onlar da normal karsilarlar artik

Canım ben ilk bebeğimi 20 haftalık flnken hissetmiştim. İkinciyi 13 haftalıkken hissettim hiç kimse inanmadı doktora gittim bu bebeği hissetmemen imkansız olurdu zaten çok hareketli dedi 15 haftalıkken dışarıdan görünmeye başladı hareketleri şuan bu bebeğimi 10. Haftada hissetmeye başladım dün akşam eşime gel bak kımıldıyo dedim ve evet eşim de gördü
İlk gebeliklerde nasıl bir his olduğunu bilmediğimizden bağrsak mı bebek mi çok anlayamazsın.sen doktoruna söyle o sana söyler

Ewet ilj bevek ilk heyacanim ve kafaya her ne kadar takmak istemesemde ben bu insanlarla yasiyorum bi yerim agriyo dedigim zaman bile daha dur ne agrisi sanki yalan soyluyomusum gibi sekillendiriyolar her ne kadar takmayim desemde bi yerdede doluyorum

Bu gittigimde sorucam zaten de sasirdigin gittikce hafta sayisi dusmus sen dorduncu gebeligini 5 haftada falan hissedersin sanirim :) ama cok guzel bisey cok sanslisin bu konuda ins bnimde oyle olur

Ah kolay olsa bende gaz olayi falan olmuyo cok agrimda yok bi tek kusma olayi oldu gece yattigimda dinlendigim zaman ozellikle hissediyorum zaten cok hissetmiyorum az az bu muhtesem bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…