Aralikk anneleriii !

Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.. Ilk bebeginmiydi canim ?

Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.. Ilk bebeginmiydi canim ?
Sağol canım güzel dileklerin icin
Ayy evet ilk yaaa merakla bekliyorum, hayatimda bundan büyük merak yaşamadım, yasayacagimida sanmıyorum
Nasıl biri olacak nasil gülecek sesi nasil yuzu gözü nasil vs vs vs

Bende bugün 2li test yaptırdım haftaya belli olacak sonuç neşe kalınlığı 0.62 mm çıktı doktor ensesi ince sonuçta iyi çıkacak gibi dedi bende bekliyorum merakla insallah güzel sonuçlar alırım

Benimde Aralık olacak ama çok zor geçior Allah bi an önce vebeklerimize kavuştursun

Benimde Aralık olacak ama çok zor geçior Allah bi an önce vebeklerimize kavuştursun
Kac hafta canim, walla daha geçen haftaya kadar benimde fenaydi ama 1 haftada baya şey değişti, midem baya düzeldi, sabahları az bulaniyo katlanilmayacak gibi degil zaten geciyo kisa surede. Umarım seninde çok uzamaz

Esralhancim şuanda üç ayımı bu hafta doldurucam inşallah bnimde geçer hamileliğin tadına varamadım henüz senin ne güzel azalmış iyice darısı başıma senin kaç haftalık?

Kizlar sabah yazmistim kontrolum vardi gittim bu sefer doktor degisikligide yaptim doktorum cok ilgildi ama bana dediki sen mahvolssun. Biliyorsunuz bahsediyorum asiri kusmam var istahsizlik var surekli bulantim var ve ben onceki doktorum zofer verdigi halde icmemistim zararli diye ama bu yeni doktorum icmeyip kendini mahvetmissin dedi. Asiri derecede perisan sapsari halimi gorunce bunyen cokmus dedi. Ve dediki zoferi icebilirsin benim esim bile 4ay kullandi korkma bu halin bebege daha zarar verir . Bagisikligin cokerse seni duzeltmek icin daha zararli ilaclar kullanmak zorunda kaliriz. Demem o ki kimseye ilaci icin diye tavsiye etmiyorum ama benim gibi kendinizide mahvetmeyin. Bebek cok sukur iyi kipir kipirdi herseyi normaldi ama benim bu bozulan bunyemi duzeltmek icin bayagi multivitamin verdi birde beslenme programi. Yiyebildigin kadar uy bu programa dedi. Hepimize saglikli guzel gunler olsun insallah...

Bu gittigimde sorucam zaten de sasirdigin gittikce hafta sayisi dusmus sen dorduncu gebeligini 5 haftada falan hissedersin sanirim :) ama cok guzel bisey cok sanslisin bu konuda ins bnimde oyle olur
Ay sağol canım 4. Almiyim bağlatıcam bundan sonra maddi manevi üçe yeteriz o hissi bildiğinde anlıyosun bebeğin olduğunu

Canim benim
Esralhancim şuanda üç ayımı bu hafta doldurucam inşallah bnimde geçer hamileliğin tadına varamadım henüz senin ne güzel azalmış iyice darısı başıma senin kaç haftalık?
14.haftadayim, seninde sinirda bence 10 güne düzelir baya

Bence oyle konusma rabbim hayirlisini versin de sahsen ben rabbim ne kadar yazmissa o kadar olsun kafasindayim onlar bereketiyle geliyo zaten
Öyle olmuyor malesef doğurmak kolay canım. Çocuğunun kaliteli yaşamasını istiyorsan bakabileceğin kadar olmalı. Çok doğurup çocuğa yetememek bana göre değil. Maddi manevi yetebilmek gerek.. Allah nadip ederse 3 çocuk annesi olucam. Onlara en iyi eğitimi vermek istiyorum. İki oğlum var. Onların eğitimi askerliği iş kurması evlenmesi.... Arkamızda 1 er ev bırakmak istiyoruz onlara... Ee birde bu miniğim var kız olursa babamız batıcak kesin
Manevi olarakda çocuğa yetebilmek gerek. Piskolojim 3 çocuğa yeter
Karnımda ki erkekse kafaya huniyi geçiricem

Ay sağol canım 4. Almiyim bağlatıcam bundan sonra maddi manevi üçe yeteriz o hissi bildiğinde anlıyosun bebeğin olduğunu
ben anlamıyorum 3. de 10. haftada bebek olduğunu hareketleri çözdüğünden anlayabiliyorsanız nasıl biz hissedemeyiz 20 de hisseriz acaba? demekki 10. haftada dahi hissediliyor ve hissedenler gerçekten hissediyor olabilir. ilk çocuğu olanlar bilmiyor hareketleri o yüzden onların hissettiği bağırsak garip.

O kımıldamanın nasıl birşey olduğunu bildiğim için anlıyorum zaten. Şöyle söyliyim toplasan 3-4 kere hissettim sanırım onlarda bebeğin çok hareketli olduğu zamanlar. Yoksa her hareketini hissediyorum diye birşey yok canım bağırsak hareketlerim sürekli oluyor onunla onu ayırt edebiliyorum. İlkini 20 haftadan sonra anladım

bizde her an hissediyoruz demiyoruz ki bende şimdiye kadar 2 kere demişimdir bu bebeğim olabilir diye. o yüzden özellikle kendisi hissettiğini düşünenler bağırsak hareketleri dememeli bence.

bizde her an hissediyoruz demiyoruz ki bende şimdiye kadar 2 kere demişimdir bu bebeğim olabilir diye. o yüzden özellikle kendisi hissettiğini düşünenler bağırsak hareketleri dememeli bence.
En güzel cevabı doktor verir canım ikinci gebeliğimde doktorum onaylamıştı hissettiğimi acaba mı diyenler doktora sormalı

Doktorlarin demesi zaten bagiraak hareketi olacagi.. fetusa donusmeden once ceninken hissetmek imkansiz hareket etmeyen amniyotik sivi icinde yuzen keseye deyemeyecek kadar kucuk yeni yeni kalbi atmaya baslamis bir canliyi nasil hissedwbilirsin? Ihtimali yok.. Oyuzden hissedilenin bilimsel aciklamasi bu.. Ama amniyotik sivin daha azdir bunyen hassastir gobek cevrende cok fazla yaglanma yoktur ozaman ceninden fetusa donusmus bebegin hareket etmye basladigiktan sonraki evresinde hareketlerini belki hissedebilirsin... bu da normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…