- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.. Ilk bebeginmiydi canim ?Kizlar selamlaaaar, bugün 2li test yaptim, ultrason kısmı gayet güzel görünüyor dedi doktor, darısı daha yapmayanlarin başına
Birde cibsiyet büyük olasılık kız dedi, ayyy allahım gönlüme göre verdi galibasaglikla gelsin tabi oncelikle.
Sağol canım güzel dileklerin icinTebrik ederim canim cok sevindim senin adina. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.. Ilk bebeginmiydi canim ?
Gozun aydin cnmKizlar selamlaaaar, bugün 2li test yaptim, ultrason kısmı gayet güzel görünüyor dedi doktor, darısı daha yapmayanlarin başına
Birde cibsiyet büyük olasılık kız dedi, ayyy allahım gönlüme göre verdi galibasaglikla gelsin tabi oncelikle.
Sağol canım :)Gozun aydin cnm
Kac hafta canim, walla daha geçen haftaya kadar benimde fenaydi ama 1 haftada baya şey değişti, midem baya düzeldi, sabahları az bulaniyo katlanilmayacak gibi degil zaten geciyo kisa surede. Umarım seninde çok uzamazBenimde Aralık olacak ama çok zor geçior Allah bi an önce vebeklerimize kavuştursun
MaşallahBende bugün 2li test yaptırdım haftaya belli olacak sonuç neşe kalınlığı 0.62 mm çıktı doktor ensesi ince sonuçta iyi çıkacak gibi dedi bende bekliyorum merakla insallah güzel sonuçlar alırım
Ay sağol canım 4. AlmiyimBu gittigimde sorucam zaten de sasirdigin gittikce hafta sayisi dusmus sen dorduncu gebeligini 5 haftada falan hissedersin sanirim :) ama cok guzel bisey cok sanslisin bu konuda ins bnimde oyle olur
Bence oyle konusma rabbim hayirlisini versin de sahsen ben rabbim ne kadar yazmissa o kadar olsun kafasindayim onlar bereketiyle geliyo zatenAy sağol canım 4. Almiyimbağlatıcam bundan sonra maddi manevi üçe yeteriz o hissi bildiğinde anlıyosun bebeğin olduğunu
14.haftadayim, seninde sinirda bence 10 güne düzelir bayaEsralhancim şuanda üç ayımı bu hafta doldurucam inşallah bnimde geçer hamileliğin tadına varamadım henüz senin ne güzel azalmış iyice darısı başıma senin kaç haftalık?
Öyle olmuyor malesef doğurmak kolay canım. Çocuğunun kaliteli yaşamasını istiyorsan bakabileceğin kadar olmalı. Çok doğurup çocuğa yetememek bana göre değil. Maddi manevi yetebilmek gerek.. Allah nadip ederse 3 çocuk annesi olucam. Onlara en iyi eğitimi vermek istiyorum. İki oğlum var. Onların eğitimi askerliği iş kurması evlenmesi.... Arkamızda 1 er ev bırakmak istiyoruz onlara... Ee birde bu miniğim varBence oyle konusma rabbim hayirlisini versin de sahsen ben rabbim ne kadar yazmissa o kadar olsun kafasindayim onlar bereketiyle geliyo zaten
ben anlamıyorum 3. de 10. haftada bebek olduğunu hareketleri çözdüğünden anlayabiliyorsanız nasıl biz hissedemeyiz 20 de hisseriz acaba? demekki 10. haftada dahi hissediliyor ve hissedenler gerçekten hissediyor olabilir. ilk çocuğu olanlar bilmiyor hareketleri o yüzden onların hissettiği bağırsak garip.Ay sağol canım 4. Almiyimbağlatıcam bundan sonra maddi manevi üçe yeteriz o hissi bildiğinde anlıyosun bebeğin olduğunu
O kımıldamanın nasıl birşey olduğunu bildiğim için anlıyorum zaten. Şöyle söyliyim toplasan 3-4 kere hissettim sanırım onlarda bebeğin çok hareketli olduğu zamanlar. Yoksa her hareketini hissediyorum diye birşey yok canımben anlamıyorum 3. de 10. haftada bebek olduğunu hareketleri çözdüğünden anlayabiliyorsanız nasıl biz hissedemeyiz 20 de hisseriz acaba? demekki 10. haftada dahi hissediliyor ve hissedenler gerçekten hissediyor olabilir. ilk çocuğu olanlar bilmiyor hareketleri o yüzden onların hissettiği bağırsak garip.
bizde her an hissediyoruz demiyoruz ki bende şimdiye kadar 2 kere demişimdir bu bebeğim olabilir diye. o yüzden özellikle kendisi hissettiğini düşünenler bağırsak hareketleri dememeli bence.O kımıldamanın nasıl birşey olduğunu bildiğim için anlıyorum zaten. Şöyle söyliyim toplasan 3-4 kere hissettim sanırım onlarda bebeğin çok hareketli olduğu zamanlar. Yoksa her hareketini hissediyorum diye birşey yok canımbağırsak hareketlerim sürekli oluyor onunla onu ayırt edebiliyorum. İlkini 20 haftadan sonra anladım
En güzel cevabı doktor verir canımbizde her an hissediyoruz demiyoruz ki bende şimdiye kadar 2 kere demişimdir bu bebeğim olabilir diye. o yüzden özellikle kendisi hissettiğini düşünenler bağırsak hareketleri dememeli bence.
ben sormaya gerek görmüyorum çokta önemli değil de kesin bağırsak hareketleri yanlış hissediyorsunuz diyenlere kızıyorum o kadar.En güzel cevabı doktor verir canımikinci gebeliğimde doktorum onaylamıştı hissettiğimi acaba mı diyenler doktora sormalı
Doktorlarin demesi zaten bagiraak hareketi olacagi.. fetusa donusmeden once ceninken hissetmek imkansiz hareket etmeyen amniyotik sivi icinde yuzen keseye deyemeyecek kadar kucuk yeni yeni kalbi atmaya baslamis bir canliyi nasil hissedwbilirsin? Ihtimali yok.. Oyuzden hissedilenin bilimsel aciklamasi bu.. Ama amniyotik sivin daha azdir bunyen hassastir gobek cevrende cok fazla yaglanma yoktur ozaman ceninden fetusa donusmus bebegin hareket etmye basladigiktan sonraki evresinde hareketlerini belki hissedebilirsin... bu da normal..ben anlamıyorum 3. de 10. haftada bebek olduğunu hareketleri çözdüğünden anlayabiliyorsanız nasıl biz hissedemeyiz 20 de hisseriz acaba? demekki 10. haftada dahi hissediliyor ve hissedenler gerçekten hissediyor olabilir. ilk çocuğu olanlar bilmiyor hareketleri o yüzden onların hissettiği bağırsak garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?