Aralikk anneleriii !

ilk gebelikte ihtimal yok ama 3. gebelikte var yani benim takıldığım nokta o.

ilk gebelikte ihtimal yok ama 3. gebelikte var yani benim takıldığım nokta o.
Anladim cnm ortaya yazdim ben de aslinda :) genel olarak cok konusmaya basladik bu konuyu.. hisseden de iste belli bir evreden sonra durumuna gore hissedebiliyor kimi de karistirabiliyor.. kim nasil mutlu hissediyorsa oyle hissetsin daha onumuzde 3lu testler var cinsiyet ogrenemeyenlerin merakla bekledigi ultrasonlari var
Misal ben :)
20. Ya da 28. Haftadan sonra tekme sayma durumlari var son aylar esyalar listesi var.. en son sezeryanmi normal dogummu tonla konu var.
Hepsi zamanla
Donem konumuza donelim 16-18
haftalarinda 3lu test yaptiracak olan var mi?

Yarın ikili testim var. Sonuç iyi gelirse 3 lü test yaptırmicam. Diğer iki gebeliğimde de sadece ikili yaptırmıştım.

Yarın ikili testim var. Sonuç iyi gelirse 3 lü test yaptırmicam. Diğer iki gebeliğimde de sadece ikili yaptırmıştım.
Insallah iyi gelir cnm Ben 3lu testi yaptirip yaptirmamak arasinda kaldim biraz yas riskim biraz ortadaydi. Yaptiricam buyuk ihtimalle ama ozellikle amniyosentezi Allah korusun da riskinden oturu yaptirmak istemiyorum. Daha once yaptirmis olan var mi?

Kızlar günaydınn gebelik sürecinizde anti toxo , anti Cmv ve anti rubella değerlerinize bakıldımı ? Bunlar sanırım çiğ et , yıkanmamış meyve sebze ve kedi köpek pisliğinden geçen bir bakteri çeşidi imiş bana bu hafta baktı 2 si negatif çıktı fakat Anti CMV değerim 1.05 pozitif görünüyor internetten baktım sonuçlarıma henüz gösteremedim bilgisi olan varmı acaba ? Bu arada ikili taramada benim bebişimide kıza benzetti sanırım bu sene prenses senesimi

Ya kizlar ben bizimkilere bebegimi hissediyorum diyorum inanmiyolar onun ayagi falan bile yoktur nasil hissediceksin diye dun moralimi bozdular ya siz hissediyomusunuz
bende hissetmeye başladım bi iki gündür. ilk hamililelğimde pıt pıt atıyordu. bunda şuan sabaha karşı keseyi hissettim elimi götürdügümde sert bişey geldi elime büyük ihtimalle sırtıydı yavrumun.

peki cinsiyetler neydi kızlar daha geç hissediliyormuş ya ondan soruyorum

Guzel bir konuya deginmissin cnm. Tesekkurler. Ilk firsatta neye baktiklarini inceleyecegim ama hatirladigim kadari ile rubellaya ve toksoya bakilmisti cmvyi hatirlamiyorum

Guzel bir konuya deginmissin cnm. Tesekkurler. Ilk firsatta neye baktiklarini inceleyecegim ama hatirladigim kadari ile rubellaya ve toksoya bakilmisti cmvyi hatirlamiyorum
Rubella kızamıkçıkmış baktım biraz internetten tokso da kedi köpek, meyve vs dediğim gibi cmv de kan idrar tükürükle ve cinsel yolla bulaşan bir cinsmiş hamileliklerde görülmesi normalmiş ama bebeğe geçmemesi gerekiyormuş Allahım daha neler öğrenicez ve sanırım pimpirikliliğim yüzünden çekiyorum hepsini

Bu testleri 2. Yarida da tekrarlayacaklar sanirim oyle birsey duymustum. Yok.cnm ne pimpirikligi dikkat etmek lazim zaten .. Ama sakininca daha mi cok basa geliyor bilemiyorum iste onu Saglikli bitirelim de su surecleri baska sey istemiyorum ben de :)

Kesinlikle katılıyorum hayatımın en güzel ve en zor duygularını bir arada yaşamakmış hamilelik yarın doktor kontrolüm var umarım bebeğim için sorun olacak bir durum değildir

yaş riskin kaç çıkmıştı canım kaç yaşındasın ki

Canim soruna cvp veremiyorum malesef ama Muhtemel Dogum tarihlerimiz ayniymis
Ne güzel sen ögrenmissin bile cinsiyeti. Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin minik Prensesini insallah.. Darisida bana Allahin izniyle insallah benimde kizim olur. Dua et kuzum bende o güzel haberi aliyim insallah.. Bakarsin ikimizde ayni gün dogum yapariz bide ikiside kiz olursa ooooo harika olur

Amin canımm inşallah .. hayatım boyunca hep bir kızım olsun istedim Rabbim gönlüme göre verdi darısı sana inşallah güzel gönlüne göre versin Allahım Önce sağlıklı olmaları tek dileğim tabiki

yaş riskin kaç çıkmıştı canım kaç yaşındasın ki
33 yasimdayim 1/500lu birseydi dusuk rsik bolumunde ama riskli bolum sinirindaydi. Doktorum iyi dedi genel olarak ama 3luyu istedi benden baska bir doktora daha gitmistim o da sonuclarima bakmisti genel muayeneden sonra da amniyosentezden bahsetti siralamayi anlatirken yapmaya niyetli mi bilemiyorum gerci ama ben istekli degilim amniyosenteze. Bildigim kadari ile dusuk de olsa riski var amniyosenezin. Oyuzden 3lude de birsey cikmazsa insallah yapmicam.

Toxoplazma bende de çıktı salata malzemelerini 15dk sirkeli suda bekletip yiyeceksin meyveleri iyi yıka falan dedi kedi kopeklerden uzak dur gibi seyler söyledi.bu hastalığa küçükken bağışıklık kazanmadığım icin şimdi de dikkat etmem gerekiyormuş Nasıl bağışıklık kazanmadım orası ayrı konu kedi kopek besledim hayavanlarla dil dibe geçti çocukluğum

Evet toxoplazmanın dikkat etmek için çözümleri varda bu CMV De neye dikkat edilecek bilemiyorum hamilelikte tuhaf tuhaf hastalıklar çıkıyor diyorlardı inanmazdım şaşırtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…