- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Yas risk haricindeki diger degerlerin neydi acaba?33 yasimdayim 1/500lu birseydi dusuk rsik bolumunde ama riskli bolum sinirindaydi. Doktorum iyi dedi genel olarak ama 3luyu istedi benden baska bir doktora daha gitmistim o da sonuclarima bakmisti genel muayeneden sonra da amniyosentezden bahsetti siralamayi anlatirken yapmaya niyetli mi bilemiyorum gerci ama ben istekli degilim amniyosenteze. Bildigim kadari ile dusuk de olsa riski var amniyosenezin. Oyuzden 3lude de birsey cikmazsa insallah yapmicam.
Ben yaptırdım canım hatta sıkıntı yaşadım bu sebepten. Nelerin pozitif olduğunu yaxarsan bilgi verebilirim.Kızlar günaydınn gebelik sürecinizde anti toxo , anti Cmv ve anti rubella değerlerinize bakıldımı ? Bunlar sanırım çiğ et , yıkanmamış meyve sebze ve kedi köpek pisliğinden geçen bir bakteri çeşidi imişbana bu hafta baktı 2 si negatif çıktı fakat Anti CMV değerim 1.05 pozitif görünüyor internetten baktım sonuçlarıma henüz gösteremedim bilgisi olan varmı acaba ? Bu arada ikili taramada benim bebişimide kıza benzetti sanırım bu sene prenses senesimi
İkiside erkekpeki cinsiyetler neydi kızlar daha geç hissediliyormuş ya ondan soruyorum
Sadece Anti CMV ıgM değerim 1.05 pozitif görünüyorBen yaptırdım canım hatta sıkıntı yaşadım bu sebepten. Nelerin pozitif olduğunu yaxarsan bilgi verebilirim.
Igg lerin pozitif ise hiç korkma çünkü bu çok iyi birşey o hastalığı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın anlamına gelir.Kızlar günaydınn gebelik sürecinizde anti toxo , anti Cmv ve anti rubella değerlerinize bakıldımı ? Bunlar sanırım çiğ et , yıkanmamış meyve sebze ve kedi köpek pisliğinden geçen bir bakteri çeşidi imişbana bu hafta baktı 2 si negatif çıktı fakat Anti CMV değerim 1.05 pozitif görünüyor internetten baktım sonuçlarıma henüz gösteremedim bilgisi olan varmı acaba ? Bu arada ikili taramada benim bebişimide kıza benzetti sanırım bu sene prenses senesimi
Maalesef Igm pozitif olanIgg lerin pozitif ise hiç korkma çünkü bu çok iyi birşey o hastalığı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın anlamına gelir.
Benim cmv ıgm 1.09 pozitifSadece Anti CMV ıgM değerim 1.05 pozitif görünüyor
Peki ne önerdi doktorun napılması gerekiyor ben henüz gösteremedim ve endişeliyimBenim cmv ıgm 1.09 pozitif
cmv ıgg 162.5 pozitif
Igg bağışıklık var demek.
Igm hastalık şuan var yada kalıntısı var demek.
Kussanda zorla cnm kendiniKızlar ben cook hastayım. Hiç dermenim yok ve hiç yemek yemedim cnim birşey istemiyor ne yapayım bilemedim
Şimdi seni enfeksiyon bölümüne sevk edicek. Orada hastalığın yaşına bakılacak. Gebelik öncesimi sonrasımı diye. Avidite testi adı. Benim 1.09 çıkmıştı.enfeksiyon bölüm uzmanı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi testi yaptık ve evettt gebelik öncesi çıltı çok şükür. Senin de öyle çıkacağına eminim. İçini ferah tut duanı et..sakın araştırma yapma bu konu da..Maalesef Igm pozitif olan
Digerleri iyiydi cnm bir sorun yoktu .Yas risk haricindeki diger degerlerin neydi acaba?
Maalesef çoktan yaptım ve kafam çok karıştı umarım öyle çıkar Rabbim büyük . Nasıl bir test nasıl yapılıyorŞimdi seni enfeksiyon bölümüne sevk edicek. Orada hastalığın yaşına bakılacak. Gebelik öncesimi sonrasımı diye. Avidite testi adı. Benim 1.09 çıkmıştı.enfeksiyon bölüm uzmanı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi testi yaptık ve evettt gebelik öncesi çıltı çok şükür. Senin de öyle çıkacağına eminim. İçini ferah tut duanı et..sakın araştırma yapma bu konu da..
Yaptirma hic cnm daha once de yazmistim ama eskilerde kaldi. Eczanelerde seker olcum cihazlari satiliyor 45 lira filandi stik aliyorsun cihazi veriyorlar yaninda. Bir stik kutusundan 50tane stik cikiyor.Kızlar bu arada çok muallakta kaldığım bir konu "seker yüklemesi " Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz ne Zaman yapılıyor bilmiyorum da yaptırmak mantıksız geliyor
Kan testi canım ünv. Hastanesine git direk her hastane yapmıyor bu testi. İçini ferah tut üzülme.. 1 hafta boyunca sürekli ağladım. Piskolojim bozuldu hatta ama çok şükür avidite % 98 çıktı yani hamilelik öncesi. Hamilelik sırasında geçirilirse amniyosentez yaparak virüsün bebeğe geçip geçmediğine bakılıyor geçtiyse zorunlu kürtaj malesefMaalesef çoktan yaptım ve kafam çok karıştı umarım öyle çıkar Rabbim büyük . Nasıl bir test nasıl yapılıyor
Benim gucum var allaha sukur yasadigimiz yerde cok guzel havasi olsun herseyi en iyi sekilde yetistiricem ins rabbim nasip ederseÖyle olmuyor malesef doğurmak kolay canım. Çocuğunun kaliteli yaşamasını istiyorsan bakabileceğin kadar olmalı. Çok doğurup çocuğa yetememek bana göre değil. Maddi manevi yetebilmek gerek.. Allah nadip ederse 3 çocuk annesi olucam. Onlara en iyi eğitimi vermek istiyorum. İki oğlum var. Onların eğitimi askerliği iş kurması evlenmesi.... Arkamızda 1 er ev bırakmak istiyoruz onlara... Ee birde bu miniğim varkız olursa babamız batıcak kesin
Manevi olarakda çocuğa yetebilmek gerek. Piskolojim 3 çocuğa yeter
Karnımda ki erkekse kafaya huniyi geçiricem
Zaten normal kontrollerimde fakülte hastanesinde doktorum orada yarın gidicem bakalım inşallah seninki kadar kolay atlatırımKan testi canım ünv. Hastanesine git direk her hastane yapmıyor bu testi. İçini ferah tut üzülme.. 1 hafta boyunca sürekli ağladım. Piskolojim bozuldu hatta ama çok şükür avidite % 98 çıktı yani hamilelik öncesi. Hamilelik sırasında geçirilirse amniyosentez yaparak virüsün bebeğe geçip geçmediğine bakılıyor geçtiyse zorunlu kürtaj malesefama ben çok dua ettim ne olursa olsun doğurucam rabbimin verdiği herşey kabulum dedim. Çok şükür rabbim yüzümü güldürdü. Gerçi hala korkuyorum yarın ikili test yaptırıcam aklım fikrim orda
İnşallah canım senin değerin benden düşük iyi çıkacağına eminimZaten normal kontrollerimde fakülte hastanesinde doktorum orada yarın gidicem bakalım inşallah seninki kadar kolay atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?