Aralikk anneleriii !

Kızlar bu arada çok muallakta kaldığım bir konu "seker yüklemesi " Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz ne Zaman yapılıyor bilmiyorum da yaptırmak mantıksız geliyor

Yas risk haricindeki diger degerlerin neydi acaba?

Ben yaptırdım canım hatta sıkıntı yaşadım bu sebepten. Nelerin pozitif olduğunu yaxarsan bilgi verebilirim.

Igg lerin pozitif ise hiç korkma çünkü bu çok iyi birşey o hastalığı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın anlamına gelir.

Kızlar ben cook hastayım. Hiç dermenim yok ve hiç yemek yemedim cnim birşey istemiyor ne yapayım bilemedim
Kussanda zorla cnm kendini cikacak olsa da en azindan midene biraey girsin sindirim agizdan basliyor vucut alabildigini alsin en azindan dr.unu ara sikayetin varsa da hem kendine hem bebisine zarar biyle

Maalesef Igm pozitif olan
Şimdi seni enfeksiyon bölümüne sevk edicek. Orada hastalığın yaşına bakılacak. Gebelik öncesimi sonrasımı diye. Avidite testi adı. Benim 1.09 çıkmıştı.enfeksiyon bölüm uzmanı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi testi yaptık ve evettt gebelik öncesi çıltı çok şükür. Senin de öyle çıkacağına eminim. İçini ferah tut duanı et..sakın araştırma yapma bu konu da..

Maalesef çoktan yaptım ve kafam çok karıştı umarım öyle çıkar Rabbim büyük . Nasıl bir test nasıl yapılıyor

Kızlar bu arada çok muallakta kaldığım bir konu "seker yüklemesi " Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz ne Zaman yapılıyor bilmiyorum da yaptırmak mantıksız geliyor
Yaptirma hic cnm daha once de yazmistim ama eskilerde kaldi. Eczanelerde seker olcum cihazlari satiliyor 45 lira filandi stik aliyorsun cihazi veriyorlar yaninda. Bir stik kutusundan 50tane stik cikiyor.
Onla sabah ogle aksam aclik olcumu, yemeklerden sonra 1 ya da 2 saat sonrasi tokluk olcumu yapip not et cnm eger degerlin iyiyse zaten haftada farkli ogunlerde aclik tkluk 3er olcum yetecektir bosu bosuna seker alma vucuduna.. Endokrin doktorumla konusmustum bu konuyu kendisi onerdi bana da bunu ki annem anneannem dayim hep seker hastasi benim. Bende de insulin direnci vardi. Kadin dogum Doktorum henuz onermedi ama onerirse bu konuyu endokrin doktorumla cozuyoruz diyecegim ve anlatacagim..

Maalesef çoktan yaptım ve kafam çok karıştı umarım öyle çıkar Rabbim büyük . Nasıl bir test nasıl yapılıyor
Kan testi canım ünv. Hastanesine git direk her hastane yapmıyor bu testi. İçini ferah tut üzülme.. 1 hafta boyunca sürekli ağladım. Piskolojim bozuldu hatta ama çok şükür avidite % 98 çıktı yani hamilelik öncesi. Hamilelik sırasında geçirilirse amniyosentez yaparak virüsün bebeğe geçip geçmediğine bakılıyor geçtiyse zorunlu kürtaj malesef ama ben çok dua ettim ne olursa olsun doğurucam rabbimin verdiği herşey kabulum dedim. Çok şükür rabbim yüzümü güldürdü. Gerçi hala korkuyorum yarın ikili test yaptırıcam aklım fikrim orda

Benim gucum var allaha sukur yasadigimiz yerde cok guzel havasi olsun herseyi en iyi sekilde yetistiricem ins rabbim nasip ederse

Zaten normal kontrollerimde fakülte hastanesinde doktorum orada yarın gidicem bakalım inşallah seninki kadar kolay atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…