- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Gecmis olsun cnm insallah bir sorun teskil etmed3n atlatirsin sen deMaalesef çoktan yaptım ve kafam çok karıştı umarım öyle çıkar Rabbim büyük . Nasıl bir test nasıl yapılıyor
İnşallah canım Allah razı olsun.. gönlüm ferah nasıl olursa olsun doğurucam prensesimiGecmis olsun cnm insallah bir sorun teskil etmed3n atlatirsin sen de
Gozunaydin cnm, artik rahat bir nefes alabilirsin, bebisinle gunlerin tadini cikar bu arada test degerlerin ne cikmistiKizlar yeni hastaneden geldim bi ikili taramA sonucunu gosterdim bi sikinti yok allaha sukur hersey normAld . 30 haziranda cinsiyet ogrencemmmm
Bu bahsettigin uygulama iyiymiş bendede hiç gerek yok şeker yükleyip içerde bebeği Şok'a sokmaya Canan Karatay da kesinlikle yaptırmayın diyor bakalım artık ne Zaman yapılıyorsa doktor derse yapalım bende senin söylediğin şeyi söyleyip yaptırmak istemediğimi söylerim teşekkür ederim verdiğin bilgi icinYaptirma hic cnm daha once de yazmistim ama eskilerde kaldi. Eczanelerde seker olcum cihazlari satiliyor 45 lira filandi stik aliyorsun cihazi veriyorlar yaninda. Bir stik kutusundan 50tane stik cikiyor.
Onla sabah ogle aksam aclik olcumu, yemeklerden sonra 1 ya da 2 saat sonrasi tokluk olcumu yapip not et cnm eger degerlin iyiyse zaten haftada farkli ogunlerde aclik tkluk 3er olcum yetecektirbosu bosuna seker alma vucuduna.. Endokrin doktorumla konusmustum bu konuyu kendisi onerdi bana da bunu ki annem anneannem dayim hep seker hastasi benim. Bende de insulin direnci vardi. Kadin dogum Doktorum henuz onermedi ama onerirse bu konuyu endokrin doktorumla cozuyoruz diyecegim ve anlatacagim..
Gözün aydın darısı bekleyenlerin başınaKizlar yeni hastaneden geldim bi ikili taramA sonucunu gosterdim bi sikinti yok allaha sukur hersey normAld . 30 haziranda cinsiyet ogrencemmmm
Insallah yarina hayirli haberlerini alirsin.. hayirli saglikli bi kizin olur canim. Yarin ögrendikten sonra burdan mutlaka paylas..İkiside erkek12 ve 13 haftada öğrenmiştim cinsiyetlerini. İnşallah yarın bu miniğimin cinsiyetini de öğrenirim şimdiden heyecan başladı. Bir kızım olmasını çok istiyorum
Kizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa
Dur cnm bi bakayim msj atayimGozunaydin cnm, artik rahat bir nefes alabilirsin, bebisinle gunlerin tadini cikar bu arada test degerlerin ne cikmisti
Aminnn ins cnm sagolGözün aydın darısı bekleyenlerin başına
Canım senin gittiğin dr duymadım hiç ama ben kendi dr ilgisinden yönlenmesinden çok memnunum düşünürsen tavsiye edebilirimKizlar birşey soracam, istanbulda international kolan hastanesinde dr meliz onbasioglu nu bilen varmi?? Ne derece iyi bir doktor. Pek hos şeyler duymadımbenim doktorum kendisi, değiştirsemmi acaba diye düşünüyorum
Mutlaka paylaşıcam canım inşallah doktorum söylerInsallah yarina hayirli haberlerini alirsin.. hayirli saglikli bi kizin olur canim. Yarin ögrendikten sonra burdan mutlaka paylas..
Benim başlarda pek yoktu son iki haftadır başladı ve bugün elimde poşetle gezmeye başladım. Herkesin bu haftalarda bitet benim yeni başlıyor. Hiç bir şey yemek istemiyorum bu sefer de çok halsiz düşüyorum. Bebeği beslemek için zorla az bişey yiyorumBnmde yoktı 8 haftalıgım şuanda son 1 haftadır çook kötüyüm..midem ekşi gibi.herşey iğrenç kokuyo gibi. Yemek yemeyi çok severdim şimdi tiksindim ama yemem lazım güçsüz kalıyorm mide bulantım için doktora söylicem ilç yazıyomş
bende 29 yaşındayım 658/1 çıkmıştı ama yengemde doktor yaşa çok bakma demişti hepimiz 15 17 yaşlarında kadınlar değiliz demişti bence problem yapma inş takılacak bi durum yoktur33 yasimdayim 1/500lu birseydi dusuk rsik bolumunde ama riskli bolum sinirindaydi. Doktorum iyi dedi genel olarak ama 3luyu istedi benden baska bir doktora daha gitmistim o da sonuclarima bakmisti genel muayeneden sonra da amniyosentezden bahsetti siralamayi anlatirken yapmaya niyetli mi bilemiyorum gerci ama ben istekli degilim amniyosenteze. Bildigim kadari ile dusuk de olsa riski var amniyosenezin. Oyuzden 3lude de birsey cikmazsa insallah yapmicam.
Yok cnm ben de takilmiyorum pek ama garanti olsun diye 3luyu yaptiricam 3lude de bisey cikmazsa ki insallah cikmaz amniyosentez dusunmuyorum. Dr.un istemesiydi de o korkuttu birasbende 29 yaşındayım 658/1 çıkmıştı ama yengemde doktor yaşa çok bakma demişti hepimiz 15 17 yaşlarında kadınlar değiliz demişti bence problem yapma inş takılacak bi durum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?