Aralikk anneleriii !

Bu bahsettigin uygulama iyiymiş bendede hiç gerek yok şeker yükleyip içerde bebeği Şok'a sokmaya Canan Karatay da kesinlikle yaptırmayın diyor bakalım artık ne Zaman yapılıyorsa doktor derse yapalım bende senin söylediğin şeyi söyleyip yaptırmak istemediğimi söylerim teşekkür ederim verdiğin bilgi icin

Kizlar birşey soracam, istanbulda international kolan hastanesinde dr meliz onbasioglu nu bilen varmi?? Ne derece iyi bir doktor. Pek hos şeyler duymadım benim doktorum kendisi, değiştirsemmi acaba diye düşünüyorum

İkiside erkek 12 ve 13 haftada öğrenmiştim cinsiyetlerini. İnşallah yarın bu miniğimin cinsiyetini de öğrenirim şimdiden heyecan başladı. Bir kızım olmasını çok istiyorum
Insallah yarina hayirli haberlerini alirsin.. hayirli saglikli bi kizin olur canim. Yarin ögrendikten sonra burdan mutlaka paylas..

8+3 haftalık hamileyim bende kilo aldımmı bilmiyorum ama karnımda çok hafif bi şişlik var. Hamileliğin Birinci trimester döneminde gaz ön planla olabilirmiş gaza yoruyorjm.

Ayrıca enn sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim. ev iğrenç kokuyor gibi gelior 3 5 gündür böyleyim daha önce hiç.böyle mide bulantısı koku hassasiyeti olmadı ama şimdi çok kötüü limona tuz döküp yedim o derece. Doktor bi kagıt verdi gebelikte yapılması gereken testler diye.
# İlk 3 ay içinde rutin gebelik testleri
# 3.ayda kombine(ikili test diye bilinen) zeka testi(11-14 hafta arası)
böyle 9.aya kadar yazıyor bunu verdi saglık ocagında yaptır sonucunu bana getir dedi. 21inde yaptır dedi ozamanda ben 11 haftalık olmuyorumki ben mi yanlış hesaplıyorum acaba bugun 8+3 ??

Kizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa

Bnmde yoktı 8 haftalıgım şuanda son 1 haftadır çook kötüyüm..midem ekşi gibi.herşey iğrenç kokuyo gibi. Yemek yemeyi çok severdim şimdi tiksindim ama yemem lazım güçsüz kalıyorm mide bulantım için doktora söylicem ilç yazıyomş

Kizlar birşey soracam, istanbulda international kolan hastanesinde dr meliz onbasioglu nu bilen varmi?? Ne derece iyi bir doktor. Pek hos şeyler duymadım benim doktorum kendisi, değiştirsemmi acaba diye düşünüyorum
Canım senin gittiğin dr duymadım hiç ama ben kendi dr ilgisinden yönlenmesinden çok memnunum düşünürsen tavsiye edebilirim

Kizlar k.bakmayin cvp yazamadim herkese tesekkur ederim degerlerim
Papp-a 523.4
Tbhcg 80763.0
Nt 1mm
Down syndrome 1.50000
Age alone 1.1550
Trisomy18/13 199000

Benim başlarda pek yoktu son iki haftadır başladı ve bugün elimde poşetle gezmeye başladım. Herkesin bu haftalarda bitet benim yeni başlıyor. Hiç bir şey yemek istemiyorum bu sefer de çok halsiz düşüyorum. Bebeği beslemek için zorla az bişey yiyorum ne olucak halimiz

bende 29 yaşındayım 658/1 çıkmıştı ama yengemde doktor yaşa çok bakma demişti hepimiz 15 17 yaşlarında kadınlar değiliz demişti bence problem yapma inş takılacak bi durum yoktur

bende 29 yaşındayım 658/1 çıkmıştı ama yengemde doktor yaşa çok bakma demişti hepimiz 15 17 yaşlarında kadınlar değiliz demişti bence problem yapma inş takılacak bi durum yoktur
Yok cnm ben de takilmiyorum pek ama garanti olsun diye 3luyu yaptiricam 3lude de bisey cikmazsa ki insallah cikmaz amniyosentez dusunmuyorum. Dr.un istemesiydi de o korkuttu biras cok sagol canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…