Aralikk anneleriii !

Doktor da öyle söyledi erkekler kendini çabuk belli ediyor ama şuan kesin diyemem emin değilim ama çıkıntısı yok dediiii
Eki Görüntüle 1847115
Miniğimin bacak arası

Ooo kaç haftalık hamilesiniz ve kalp atışlarını ne zaman dinlediniz biz 8+4 ama hala dinlemedik merak ediyorum korkularımda var tabii ağır bi ilaç kullanıyorum. Bi kerede düşüğüm oldu gelişememişti. Bana kalsa hergün kan testi ultrason yaptırırım o derece :)

kagitta ne yazdigini bilmeden yorum yapmak zor ama ikili test degildir.herseyden once ikili test olabilmesi icin ultrason ve kan tahlili ayni gun olmak zorunda.muhtemelen Rutin testler dedigine gore kandaki degerlerine bakacaklardir.

6 haftalık duydum kalp atışını. 12 haftalığım. 10 haftaya kadar beklenebilir kalp atışını duymak.telaş yapma sakin ol.allahın izniyle duyarsın canım

kagitta ne yazdigini bilmeden yorum yapmak zor ama ikili test degildir.herseyden once ikili test olabilmesi icin ultrason ve kan tahlili ayni gun olmak zorunda.muhtemelen Rutin testler dedigine gore kandaki degerlerine bakacaklardir.

Kagıt çıktı zaten aynı böyle yazıyodu oyzden bizimde kafamız karıştı yapcak bişey yok ozaman ilk rutin testtir teşekkürler buarada

Slm kızlar;
Bugün doktoruma ulaşamadım dişçimin sözüne güvenerek dolgu yaptırdım şimdi biraz endişeliyim açıkçası. Bu saatten sonra doktorada sorulmaz ki yaptırdık gitti sonuçta allah korusun yavrularımızı

İnşallahhhh kızım olmasını çok istiyorum iki oğlum var nasip olursa birde kız olsa çok mutlu olurum

Seninle aynı kaderi yasıyoruz cnm.Benımde ıkı oğlum var kız olmasını cok istiyoruz.dun gittik dokrora ama söylemedi.herkes kız dıye tahmin ediyor mutlu oluyorum ama sonucu öğrenene kadar merakla bekleyeceğiz :)

Bizde bu hafta ıkılı tarama için ayrıntılı ultrasona girdik kan verdik sonucu 10 gün sonra alacağiz.Rabbim kisei korktuğuna uğratmasın.İlk defa bebeğimi ultrasonda tam net bir sekilde gördüm elleri ayakları çok hareketliydi.
Ayrıntılı ultrasonda 3 gün daha büyük çıktı .sizlerde de böyle olan var mı?

Doktor bugün bana çıkıntısı yok. Şuan Kız derim cinsiyeti için ama emin değilim dedi inşallah kızımız olur allahın izniyle

Doktor bugün bana çıkıntısı yok. Şuan Kız derim cinsiyeti için ama emin değilim dedi inşallah kızımız olur allahın izniyle
Bende sizdenimm kizlar benimde iki oglum var ve bunun kiz olmasini okadar cooook istiyorumki.. Rabbim insallah sizlerede banada hayirli saglikli birer kiz evlat nasip eder. Ben herzaman Duamda isteyen herkese nasip et diyorum.. Birbirimize Dua edelim insallah kabul olur.. Rabbim ol der ve oluverir insallah.. Kesin ögrenince burdan paylasin lütfen..

Aminnnnmmnnnnnnnnnnnnnnnn

bende sizdenim :)) 9 gün sonra ben öğreneceğim cinsiyeti. banada erkek yorumu yapıyorlar hep. birtek nub teorisinde göre kız

Kizlar istahlariniz nasil. Benim hala istahim yok. Sabah bir tost ekmegi tostu bitiremiyorum oglen ya iki kayisi ya bi avuc kiraz yiyebiliyorum zorla. Aksamda yatim kase corbayi ekmeksiz zor yutuyorum mumkun degil fazlasi. Sut yogurt hicbirseyde yiyemiyorum. Sizin istahlariniz nasil. Bu arada 12 haftalik+ 5 gunluk bebegim.nolacak bu yemeyle bilmiyorum

merhaba cnm poncelikle endişe etme hiç gerek yok. Geç donus yaptım ama ben de yaptırdım 2 hafta once diş hekimim 14. haftaya girdiysen yaparız sıkıntı yok dedi daha once de yazmıstım 4 6 ve 8. aylar diş için uygunmuş aklında bulunsun cnm Bir sorun da olusmadı çok şükür endişelenme

Yok illaki ac olmaniz gerekmiyor bana doktor sormadi bile acmisin tokmusun diye oglen gitmistim hemen minik bi tup aldilar kan :)
aynen açlık tokluk farketmiyor. Ben ilaç bile alıp gittim testi yaptırmaya. Kanı verirlen de belirttim. Sorun olmaz dediler..

bende farklı değilim canım doğru düzgün beslenemiyorum 2 akşamdır süt içmeye başladım. kahvaltı desen hala yapamıyorum. bulantılarım geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…