- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.001
Doktor da öyle söyledi erkekler kendini çabuk belli ediyor ama şuan kesin diyemem emin değilim ama çıkıntısı yok dediiii
Eki Görüntüle 1847115
Miniğimin bacak arası
kagitta ne yazdigini bilmeden yorum yapmak zor ama ikili test degildir.herseyden once ikili test olabilmesi icin ultrason ve kan tahlili ayni gun olmak zorunda.muhtemelen Rutin testler dedigine gore kandaki degerlerine bakacaklardir.Ozaman bana ikili tarama testi yapılmıycak çnkü o tarihte 9 haftalık hamile oluyorum. İlk maddedeki gebelikteki rutin testler sanırım bahsettiği.. buzamana kadar özel hastanedeki doktorumda vaginal ultrason ve 2 günde 1 beta hcg yaptırmıştım. Bahsettiği rutin test ne acaba saglık ocagnda yaptırmam gereken bu kagıdı ver onlar yapar dedi ama doktor yanlış hesapladı herhalde bnm saglık ocagımda bana bayagı uzak taşındık almadık kaydımızı henüz bazı sebeplerdende
6 haftalık duydum kalp atışını. 12 haftalığım. 10 haftaya kadar beklenebilir kalp atışını duymak.telaş yapma sakin ol.allahın izniyle duyarsın canımOoo kaç haftalık hamilesiniz ve kalp atışlarını ne zaman dinlediniz biz 8+4 ama hala dinlemedik merak ediyorum korkularımda var tabii ağır bi ilaç kullanıyorum. Bi kerede düşüğüm oldu gelişememişti. Bana kalsa hergün kan testi ultrason yaptırırım o derece :)
kagitta ne yazdigini bilmeden yorum yapmak zor ama ikili test degildir.herseyden once ikili test olabilmesi icin ultrason ve kan tahlili ayni gun olmak zorunda.muhtemelen Rutin testler dedigine gore kandaki degerlerine bakacaklardir.
İnşallahhhh kızım olmasını çok istiyorumiki oğlum var nasip olursa birde kız olsa çok mutlu olurum
Doktor bugün bana çıkıntısı yok. Şuan Kız derim cinsiyeti için ama emin değilim dediSeninle aynı kaderi yasıyoruz cnm.Benımde ıkı oğlum var kız olmasını cok istiyoruz.dun gittik dokrora ama söylemedi.herkes kız dıye tahmin ediyor mutlu oluyorum ama sonucu öğrenene kadar merakla bekleyeceğiz :)
Bende sizdenimm kizlar benimde iki oglum var ve bunun kiz olmasini okadar cooook istiyorumki.. Rabbim insallah sizlerede banada hayirli saglikli birer kiz evlat nasip eder. Ben herzaman Duamda isteyen herkese nasip et diyorum.. Birbirimize Dua edelim insallah kabul olur.. Rabbim ol der ve oluverir insallah.. Kesin ögrenince burdan paylasin lütfen..Doktor bugün bana çıkıntısı yok. Şuan Kız derim cinsiyeti için ama emin değilim dediinşallah kızımız olur allahın izniyle
AminnnnmmnnnnnnnnnnnnnnnnBende sizdenimm kizlar benimde iki oglum var ve bunun kiz olmasini okadar cooook istiyorumki.. Rabbim insallah sizlerede banada hayirli saglikli birer kiz evlat nasip eder. Ben herzaman Duamda isteyen herkese nasip et diyorum.. Birbirimize Dua edelim insallah kabul olur.. Rabbim ol der ve oluverir insallah.. Kesin ögrenince burdan paylasin lütfen..
Hayır tok karnına alınıyor biraz da çikolata yeMerhaba arkadaşlar ben yarın ikili teste gidicem ama kan aç karnına mı alınıyordu bilen var mı?
bende sizdenim :)) 9 gün sonra ben öğreneceğim cinsiyeti. banada erkek yorumu yapıyorlar hep. birtek nub teorisinde göre kızSeninle aynı kaderi yasıyoruz cnm.Benımde ıkı oğlum var kız olmasını cok istiyoruz.dun gittik dokrora ama söylemedi.herkes kız dıye tahmin ediyor mutlu oluyorum ama sonucu öğrenene kadar merakla bekleyeceğiz :)
Yok illaki ac olmaniz gerekmiyor bana doktor sormadi bile acmisin tokmusun diye oglen gitmistim hemen minik bi tup aldilar kan :)Merhaba arkadaşlar ben yarın ikili teste gidicem ama kan aç karnına mı alınıyordu bilen var mı?
Uclu test ne zamanlarda yapiliyor.bide hemen cikiyomu sonuclar.ikili uzun surmustu?Kızlar 3 lü test yaptırdım dün ultrason sonuçları iyiydi yarın sonuçlar çıkar yüksek ihtimalle hepinizin duaralrını bekliyorum
merhaba cnm poncelikle endişe etme hiç gerek yok. Geç donus yaptım ama ben de yaptırdım 2 hafta once diş hekimim 14. haftaya girdiysen yaparız sıkıntı yok dedi daha once de yazmıstım 4 6 ve 8. aylar diş için uygunmuş aklında bulunsun cnmSlm kızlar;
Bugün doktoruma ulaşamadım dişçimin sözüne güvenerek dolgu yaptırdım şimdi biraz endişeliyim açıkçası. Bu saatten sonra doktorada sorulmaz ki yaptırdık gitti sonuçta allah korusun yavrularımızı
aynen açlık tokluk farketmiyor. Ben ilaç bile alıp gittim testi yaptırmaya. Kanı verirlen de belirttim. Sorun olmaz dediler..Yok illaki ac olmaniz gerekmiyor bana doktor sormadi bile acmisin tokmusun diye oglen gitmistim hemen minik bi tup aldilar kan :)
bende farklı değilim canım doğru düzgün beslenemiyorum 2 akşamdır süt içmeye başladım. kahvaltı desen hala yapamıyorum. bulantılarım geçmediKizlar istahlariniz nasil. Benim hala istahim yok. Sabah bir tost ekmegi tostu bitiremiyorum oglen ya iki kayisi ya bi avuc kiraz yiyebiliyorum zorla. Aksamda yatim kase corbayi ekmeksiz zor yutuyorum mumkun degil fazlasi. Sut yogurt hicbirseyde yiyemiyorum. Sizin istahlariniz nasil. Bu arada 12 haftalik+ 5 gunluk bebegim.nolacak bu yemeyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?