Aralikk anneleriii !

Kizlar cinsiyetler belli mi ? Ben haftaya cumartesi insallah ogrenicem bu bulantilari bana kiz mi yapti oglus mu bakalim
Demin kasim annelerinin konusmalarina baktimda bi de kendi etrafimdakilerden de duymustum bizim haftalarda pek tutmuyor anlasilan hemen pembelere mavilere saldirmayin yesil sari bej ortarenkler alin ayrintili ultrasona kadar. Ya da degistirme surelerini ogrenin ona gore alin kizlar.. kimine erkek denmis sonra kiz sonra twkrar erkek olmus filan cok var boyle

Reactions: Rup
Ahahhahaha kiz dogrudur valla bende o yuzden tam guvenemiyorum :)

Ahahhahaha kiz dogrudur valla bende o yuzden tam guvenemiyorum :)
Valla aynen dusunsene erkek diyor diye hazirliklara basliyorsun bir sonraki randevuda kiz diyor doktor aaa diyip degistiriyorsun sonra yok yok erkekmis oluyor herkese olacak diye bisey yokta ya piyango bize vurursa di mi annem benden heyecanli bir haftador ariyor ogrwndinmi diye biseyler almak istiyor herhalde ama simdi ona anlatmakla ugrasicam durumu insllah hemen cinsiyetine gore biseyler almaz

Aynen yahu çok komik oluyor hemen inanmamak en iyisi valla bekleyeceğiz olmadı cidden yeşilli turunculu alcaz bişeyleri rn mantıklısı o şuan

Aynen yahu çok komik oluyor hemen inanmamak en iyisi valla bekleyeceğiz olmadı cidden yeşilli turunculu alcaz bişeyleri rn mantıklısı o şuan
Herhalde Kiz dedi dr.um 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda daha net goruruz dedi gonderdi cnm. Annemi aradim herhalde dedi dedim. Aaa ben basladim bile mavi yesil sarili bir yumak aldim hirka oruyorum dedi. Simdi de pembeleri toplamaya baslar :)

Canım avidite istediler bendende aynı zaman igmyi tekralamışlar Ankarada düzen lab.da igm negatif yazıyor avidite ise %88 henüz doktoruma göstermedim ama galiba 3 aydan önce geçirmişim çok şükür ki

Herhalde Kiz dedi dr.um 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda daha net goruruz dedi gonderdi cnm. Annemi aradim herhalde dedi dedim. Aaa ben basladim bile mavi yesil sarili bir yumak aldim hirka oruyorum dedi. Simdi de pembeleri toplamaya baslar :)
Ayyy hadi bakalim hayirlisi olsun canim :) miniklerimiz saglikla gelsinlerde tum renkler onlarin olsun :)

miden bulandı mı kız derler bizimle paylaş
Canın ekşi çektiyse erkek, tatlı çektiyse kız da derler Benim çok bulantım olmadı, tatlı ekşi olayı da doğrumudur bilmiyorum ama bol bol da sütlü tatlı yedim son randevuda da dr.um kız dedi Gerçi ben bulantım olmasın diye cok dikkatli ve düzenli beslendim en basından beri Cinsiyetler 20den sonra kesinleşecekmiş ama dr. ultrasonda 3 çizgi gördü şimdilik kız bekliyoruz bakalım

Arkadaşlar merhaba bende inşallah Aralık annesi olcam cinsiyetimiz bi kaç gün önce belli oldu 12haftalık ken erkek dedi sizde değişirmi sonradan %80dedi ama bide su hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz bulamadım söylesenizde bende yapsam

Arkadaşlar merhaba bende inşallah Aralık annesi olcam cinsiyetimiz bi kaç gün önce belli oldu 12haftalık ken erkek dedi sizde değişirmi sonradan %80dedi ama bide su hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz bulamadım

Kisisel blglerden yapiyorsun cnm iste orada yasadigin sehir var altinda kan grubu bilgilerin altinda da hamilelik takvimin var cnm orayi doldur senin de cikacaktir. Cinsiyetine gelince degisme ihtimali var cnm 20.haftada kesinlesiyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Kızlar ikili test sonucum herşey normal gözüküyor şükür bilgisi olan varsa yorumlayabilir teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bişey sorcam ben 12. Haftadayım 2 saat bişey yemesem feci halsizlik oluyor bende uzanıyorum sonra bişeyler yedikten 10-15 dk sonra kendime geliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?

Kızlar bişey sorcam ben 12. Haftadayım 2 saat bişey yemesem feci halsizlik oluyor bende uzanıyorum sonra bişeyler yedikten 10-15 dk sonra kendime geliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
Bende surekli halsizlik var canim. Birsey yiyebildigimde yok. Sekerimiz tansiyonumuz cok oynuyor normal bence halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…