- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.041
Demin kasim annelerinin konusmalarina baktimda bi de kendi etrafimdakilerden de duymustum bizim haftalarda pek tutmuyor anlasilan hemen pembelere mavilere saldirmayinKizlar cinsiyetler belli mi ? Ben haftaya cumartesi insallah ogrenicem bu bulantilari bana kiz mi yapti oglus mu bakalim
Ahahhahaha kiz dogrudur valla bende o yuzden tam guvenemiyorum :)Demin kasim annelerinin konusmalarina baktimda bi de kendi etrafimdakilerden de duymustum bizim haftalarda pek tutmuyor anlasilan hemen pembelere mavilere saldirmayinyesil sari bej ortarenkler alin ayrintili ultrasona kadar. Ya da degistirme surelerini ogrenin ona gore alin kizlar.. kimine erkek denmis sonra kiz sonra twkrar erkek olmus filan cok var boyle
Valla aynen dusunsene erkek diyor diye hazirliklara basliyorsun bir sonraki randevuda kiz diyor doktor aaa diyip degistiriyorsun sonra yok yok erkekmis oluyorAhahhahaha kiz dogrudur valla bende o yuzden tam guvenemiyorum :)
Aynen yahu çok komik oluyor hemen inanmamak en iyisi valla bekleyeceğiz olmadı cidden yeşilli turunculu alcaz bişeyleri rn mantıklısı o şuanValla aynen dusunsene erkek diyor diye hazirliklara basliyorsun bir sonraki randevuda kiz diyor doktor aaa diyip degistiriyorsun sonra yok yok erkekmis oluyorherkese olacak diye bisey yokta ya piyango bize vurursa di mi annem benden heyecanli bir haftador ariyor ogrwndinmi diye biseyler almak istiyor herhalde ama simdi ona anlatmakla ugrasicam durumu insllah hemen cinsiyetine gore biseyler almaz
Herhalde Kiz dedi dr.um 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda daha net goruruz dedi gonderdi cnm. Annemi aradim herhalde dedi dedim. Aaa ben basladim bile mavi yesil sarili bir yumak aldim hirka oruyorum dedi. Simdi de pembeleri toplamaya baslar :)
Aynen yahu çok komik oluyor hemen inanmamak en iyisi valla bekleyeceğiz olmadı cidden yeşilli turunculu alcaz bişeyleri rn mantıklısı o şuan
Canım avidite istediler bendende aynı zaman igmyi tekralamışlar Ankarada düzen lab.da igm negatif yazıyor avidite ise %88 henüz doktoruma göstermedim ama galiba 3 aydan önce geçirmişim çok şükür kiŞimdi seni enfeksiyon bölümüne sevk edicek. Orada hastalığın yaşına bakılacak. Gebelik öncesimi sonrasımı diye. Avidite testi adı. Benim 1.09 çıkmıştı.enfeksiyon bölüm uzmanı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi testi yaptık ve evettt gebelik öncesi çıltı çok şükür. Senin de öyle çıkacağına eminim. İçini ferah tut duanı et..sakın araştırma yapma bu konu da..
Ayyy hadi bakalim hayirlisi olsun canim :) miniklerimiz saglikla gelsinlerde tum renkler onlarin olsun :)Herhalde Kiz dedi dr.um 20. Haftadaki ayrintili ultrasonda daha net goruruz dedi gonderdi cnm. Annemi aradim herhalde dedi dedim. Aaa ben basladim bile mavi yesil sarili bir yumak aldim hirka oruyorum dedi. Simdi de pembeleri toplamaya baslar :)
bende cumartesi günü öğrencem kısmetse paylaşırsın cnmKizlar cinsiyetler belli mi ? Ben haftaya cumartesi insallah ogrenicem bu bulantilari bana kiz mi yapti oglus mu bakalim
Ay hadi bakalim paylasalim miniklerimizi cok heycanli yaa :)bende cumartesi günü öğrencem kısmetse paylaşırsın cnm
miden bulandı mı kız derler bizimle paylaşKizlar cinsiyetler belli mi ? Ben haftaya cumartesi insallah ogrenicem bu bulantilari bana kiz mi yapti oglus mu bakalim
Canın ekşi çektiyse erkek, tatlı çektiyse kız da derlermiden bulandı mı kız derler bizimle paylaş
Arkadaşlar merhaba bende inşallah Aralık annesi olcam cinsiyetimiz bi kaç gün önce belli oldu 12haftalık ken erkek dedi sizde değişirmi sonradan %80dedi ama bide su hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz bulamadım
Valla 11. Haftada erkeğe benziyor dedi o günden beri hissiyatım erkek gibi ama belli olmaz tabi :) paylaşırım canlarım cumartesi günü hemen gelsinmiden bulandı mı kız derler bizimle paylaş
benim ilkim oğlan ve onda da sabah bulantılarım çok oldu bunda da çok bulantım var. kız erkek çok farketmiyor bencemiden bulandı mı kız derler bizimle paylaş
Var cnm.olmaz mi :)Kızlar bişey sorcam ben 12. Haftadayım 2 saat bişey yemesem feci halsizlik oluyor bende uzanıyorum sonra bişeyler yedikten 10-15 dk sonra kendime geliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
Bende surekli halsizlik var canim. Birsey yiyebildigimde yok. Sekerimiz tansiyonumuz cok oynuyor normal bence halsizlikKızlar bişey sorcam ben 12. Haftadayım 2 saat bişey yemesem feci halsizlik oluyor bende uzanıyorum sonra bişeyler yedikten 10-15 dk sonra kendime geliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?