Aralikk anneleriii !

Uclu test ne zamanlarda yapiliyor.bide hemen cikiyomu sonuclar.ikili uzun surmustu?
benim ikili testimde 1 gün de çıkmıştı ama bugün verdim misal yarın çıkmıştı 3 lüyü bilmiyorum daha eşim öğleden sonra gidcek çıkmış mı diye ona göre güzel haberler vererek bilgilendiririm inşallah sizi

bide 3 lü test ben 16 haftadayken yaptı ama o aralar sanırım 16 18 olabilir

dayan canım 2 hafta sonra ne yiyeceğini şaşıracaksın miden kazılcak resmen bende hiçbirşey yiyemicem artık diyodum meğer öyle değilmiş ilk zamanlar 14 haftaya kadar benim de öyleydi simdi ise baya açık:) çünkü artık çocuk acıkmaya da başlıyormuş o uyarıyormuş seni midenin kazındığını hissetmene az kaldı.

Uclu test ne zamanlarda yapiliyor.bide hemen cikiyomu sonuclar.ikili uzun surmustu?
ben 16-18 haftalarında yapıldıgını biliyorum bazı yerlerde 16-20de yazıyor sanırım o 4lu ıcın gecerlı bu cts dr.a gıdıyorum yani yarın. Sorarım belki de yapar bakalım :)

hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm. Ben de yarın gidiyorum doktora :S Hem cinsiyetini de öğreneceğim aşırı heyecan var şuanda. İşte de hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Tatlı heyecanlar bunlar

Aynen öyle. Kasım annelerine de bakıyorum ben doğum kasıma da denk gelebilir diye. Hiçbiri bulantıdan iştahsızlıktan şikayetçi değiller. Bi de bulantının en başlıca sebebi en az 3 saatte bir birşeyler atıştırmak gerektiğini unutuyor olmamız. 3 saat içinde hafif bişeyler yemediysek otomatik mide bulantıya geçiyor ve bir daha toparlaması zor oluyor. Bunu doktorum demişti. ben de 2-3 saat kuralına uydum8. haftadan itibaren bulantı hiçbirşey kalmadı.. Arada sırada unuttugumda yogunken tekrar bulandı. yiyorum dediğimde öğün araları bir iki galeta ya da leblebi badem ceviz ve tuzlu fıstık karması ya da meyve bir adet muz gibi... Ama illa yemicem diyen varsa 16.dan sonra zaten kalmıyor..

ya kızlar 13 haftadayım acaba cinsiyet belli olurmuki şöyle bir iki hafta daha beklesemmi süreklide ultrasyona girmek istemediğim için kararsızım ama beklemekte zor :)

Merhaba arkadaşlar,ben dün devlet hastanesine gittim ikili test için 11+6 haftalık hamile olmama rağmen daha erken haftaya gel dedi dr. Bi de ekranı kendine çevirmiş ben göremedim,bi de ağzını açmadı çocukla alakalı. O kadar moralim bozuldu ki anlatamam.sonra kendi dr uma gittim çocuğumun cinsiyetini Öğrendim ve çok şükür herşey yolundaymış.
Benim şimdi bir oğlum olucakmış.4 yaşında bir kızım var allah bize bir de erkek evlat nasip edicek umarım.allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

cinsiyetini maşallah baya erken öğrenmişsiniz ne güzel

aldım sonucu Allaha şükür iyi bir de ayrıntılı ultrason iyi çıkarsa süper olacak:)

ooo maşallah erkenden öğrenmişssin cinsiyeti

Ayy insallahhh. O gunleri gorurum bende iple cekiyorum resmen.

Kizlar cinsiyetler belli mi ? Ben haftaya cumartesi insallah ogrenicem bu bulantilari bana kiz mi yapti oglus mu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…