- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.061
Var cnm.olmaz mi :)
Bende surekli halsizlik var canim. Birsey yiyebildigimde yok. Sekerimiz tansiyonumuz cok oynuyor normal bence halsizlik
Bir kac hamilelik yasayanlar genelde birinin digerinw benzemedigini herbirinde farkli tepkiler yasadigini soyler genelde normal canimBen de bi problemi var sanmıştım. Herkeste oluyormuş demekki.ilk hamileliğimde hiç sorunum yoktu.bu çok değişik geçiyor şaşırıyorum valla
Hadi hayirlisi cnm insallah ogrenirsin. Bekliyoruz biz de ogrenince yaz :)Kizlar yarin insallah baska dr a gidiyorum cinsiyet icin dua edin bana bende ogrenim artik.
Ben kullanıyorum cnm gunde iki kez diyorlar ama ben şimdilik hafatada iki kez sürüyorum. Metlerini duyup da aldım ama ne kadar iyilerdir bilmiyorum:bende çok halsizim 12 saat uyuduğum bile oluyor.kafamı kaldıramıyorum.
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınzmı?neleri tavsiye ediyosunuz.
İyiyim kizlar sessiz sedasiz konusmalarinizi okuyorum bu aralar cok sicak pek biseyle ilgilenmiyorum valla bide ramazan misafir gelip gidiyo kalabalik olunca aksam kendimi zor atiyorum yatagaGunaydin kizlar, herseyin yolunda gittigi guzel bir gun olsun hepimize
Esradan ses cikmiyor farkettim de ne zamandir? Iyimisin cnm?
Bende 12+3 günlük hamileyim mustelanin çatlak kremini sipariş verdim bakalım gelince kullanacağım en iyi çatlak kremleri mustela ve lierac diye biliyorum insallah çatlak olmazbende çok halsizim 12 saat uyuduğum bile oluyor.kafamı kaldıramıyorum.
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınzmı?neleri tavsiye ediyosunuz.
Aminnnnmmnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım Coresatin banada önerdiler içinde parafin falan varmış bir zararınyoktur heralde değil mi nasıl kullanıyorsun günde kaç kere?Kizlar bende. Coresatin diye bi krem kullaniyorum vucut sikilastirici karnim buyudu amA catlak olayi falan olmadi henuz bunuda gorumcem kullanmisti dokuz ay hic catlagi olmadi
Tok cnm ac icsem midem bulanir.. yemeklerden 30dakka sonra aliyorumGünaydın;
elevit ve calcımax-d3 efervesan tablet kullanmaya başladım, ikisiylede pek aram yok.siz vitaminlerinizi ne zaman içiyorsunuz aç mı tok mu alıyorsunuz?
O kadar siddetli olmasada bendede oluyor sabah kalktigimda cogu kez agriyla uyaniyorum. Bende endiseleniyorum acaba baski mi yapiyoruz bebiseKizlar gece uyurken hic sag kasikta siddetli sizlama ve agriyla uyanan var mi? Ya da etraftan duyan? Bebis sol tarafta diye sola yattigimda uatune dustugumde saga donuyorum otomatikman ama bu kezde zonklama ile uyaniyorum2 gundur uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?