Aralikk anneleriii !

Ben de bi problemi var sanmıştım. Herkeste oluyormuş demekki.ilk hamileliğimde hiç sorunum yoktu.bu çok değişik geçiyor şaşırıyorum valla
Bir kac hamilelik yasayanlar genelde birinin digerinw benzemedigini herbirinde farkli tepkiler yasadigini soyler genelde normal canim Bazan tir carpmis da yeni yeni ayaklanmisim gibi hissediyorum kafami zor kaldiriyorum asiri halsizlik oluyor. Henuz kan ilaclarina da baslamadik vitamin aliyorum ama ayrica birsey vermedi doktor sanirim 20. Haftadan sonra verwcek ozaman daha rahat olmayi umuyorum ama ozaman da agirlasacak iyice bebisler doguma kadar halsiziz yani Bebisler saglikli olsun da

Gunaydin kizlar, herseyin yolunda gittigi guzel bir gun olsun hepimize

Esradan ses cikmiyor farkettim de ne zamandir? Iyimisin cnm?

Reactions: Rup
Bugun gittim kemik yapisi erkege benziyo ama 2 hafta sonra net bisey derim dedi
sizce tecrubeli anneler
13+2 gunluk

bende çok halsizim 12 saat uyuduğum bile oluyor.kafamı kaldıramıyorum.

bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınzmı?neleri tavsiye ediyosunuz.
Ben kullanıyorum cnm gunde iki kez diyorlar ama ben şimdilik hafatada iki kez sürüyorum. Metlerini duyup da aldım ama ne kadar iyilerdir bilmiyorum:
bio oil ile lierac kullanıyorum cnm bio oili vucudum emmiyor oyuzden sürüdkten sonra göbek acık gezıyorum evde bir kaç saat sonra da pamukla siliyorum fazla yagı.
banyodan sonra da lieracı kullanıyorum. Onu emiyor vucut ama onun da kokusu biraz kötü geliyordu başta sonradan alıştım. Burnum iyice hassaslaştı diye sanırım

Gunaydin kizlar, herseyin yolunda gittigi guzel bir gun olsun hepimize

Esradan ses cikmiyor farkettim de ne zamandir? Iyimisin cnm?
İyiyim kizlar sessiz sedasiz konusmalarinizi okuyorum bu aralar cok sicak pek biseyle ilgilenmiyorum valla bide ramazan misafir gelip gidiyo kalabalik olunca aksam kendimi zor atiyorum yataga

Reactions: Rup
Kizlar bende. Coresatin diye bi krem kullaniyorum vucut sikilastirici karnim buyudu amA catlak olayi falan olmadi henuz bunuda gorumcem kullanmisti dokuz ay hic catlagi olmadi

Bende bio oil aldim ama cok kullanmiyorum kokusundan midem bulanmasin diye. Benim karnim degilde goguslerim acayip buyudu goguslerimede suruyorum kasiniyor buyudukce cunku

bende çok halsizim 12 saat uyuduğum bile oluyor.kafamı kaldıramıyorum.

bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınzmı?neleri tavsiye ediyosunuz.
Bende 12+3 günlük hamileyim mustelanin çatlak kremini sipariş verdim bakalım gelince kullanacağım en iyi çatlak kremleri mustela ve lierac diye biliyorum insallah çatlak olmaz

Herkese ıyı aksamlar.Nasılsınız?Sıcaklar arttı bayağı bunalmaya başladım ben sızler de ne var ne yok?

Kizlar bende. Coresatin diye bi krem kullaniyorum vucut sikilastirici karnim buyudu amA catlak olayi falan olmadi henuz bunuda gorumcem kullanmisti dokuz ay hic catlagi olmadi
Canım Coresatin banada önerdiler içinde parafin falan varmış bir zararınyoktur heralde değil mi nasıl kullanıyorsun günde kaç kere?

Günaydın;
elevit ve calcımax-d3 efervesan tablet kullanmaya başladım, ikisiylede pek aram yok.siz vitaminlerinizi ne zaman içiyorsunuz aç mı tok mu alıyorsunuz?

Kizlar gece uyurken hic sag kasikta siddetli sizlama ve agriyla uyanan var mi? Ya da etraftan duyan? Bebis sol tarafta diye sola yattigimda uatune dustugumde saga donuyorum otomatikman ama bu kezde zonklama ile uyaniyorum 2 gundur uykusuzum

Kizlar gece uyurken hic sag kasikta siddetli sizlama ve agriyla uyanan var mi? Ya da etraftan duyan? Bebis sol tarafta diye sola yattigimda uatune dustugumde saga donuyorum otomatikman ama bu kezde zonklama ile uyaniyorum 2 gundur uykusuzum
O kadar siddetli olmasada bendede oluyor sabah kalktigimda cogu kez agriyla uyaniyorum. Bende endiseleniyorum acaba baski mi yapiyoruz bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…