- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.081
Bende elevit ve ferrum fort kullaniyorum birini oglen birini aksam karnim tok( ki ne kadar tok oldugu tartisilir ) aliyorumGünaydın;
elevit ve calcımax-d3 efervesan tablet kullanmaya başladım, ikisiylede pek aram yok.siz vitaminlerinizi ne zaman içiyorsunuz aç mı tok mu alıyorsunuz?
iki gün oldu başlayalı doktorum kakao yagı kullan dedi onu aldmbende çok halsizim 12 saat uyuduğum bile oluyor.kafamı kaldıramıyorum.
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınzmı?neleri tavsiye ediyosunuz.
Bilemedim ki cnm noluyor valla benim iki gundur siddetli uykumdan uyanip duruyorum her gece en az 10kereO kadar siddetli olmasada bendede oluyor sabah kalktigimda cogu kez agriyla uyaniyorum. Bende endiseleniyorum acaba baski mi yapiyoruz bebise
Gunde bi kere kokusu yogun degil bi zararida yok mavi kutu bi ilac ben memnunumCanım Coresatin banada önerdiler içinde parafin falan varmış bir zararınyoktur heralde değil mi nasıl kullanıyorsun günde kaç kere?
Tamam canim tesekkur ederim bende basliyim bari yavas yavas buyuyo hafiften karnimiz :)Gunde bi kere kokusu yogun degil bi zararida yok mavi kutu bi ilac ben memnunum
Cnm simdi ciktim doktordan. Apandistten suphelendi ama okadar sert degil dedi alt ultrason istedi cuma sabahtan cektiricem bide idraryollarindan da kaynakli olabilir dedi onun icinde kultur verdim demin. Normalde genisledigi icin olabilir agrilar normal ama siddetliyse incelemek de fayda var enfeksiyonsa da bir kutu antibiyotik veririz sorun kalmaz korkma antibiyotikden zarar gelmez dediO kadar siddetli olmasada bendede oluyor sabah kalktigimda cogu kez agriyla uyaniyorum. Bende endiseleniyorum acaba baski mi yapiyoruz bebise
Insallah canim. Haberdar et biziBilemedim ki cnm noluyor valla benim iki gundur siddetli uykumdan uyanip duruyorum her gece en az 10keredahiliyeye randevu aldim 3te gidicem insallah ayrintili bakar.. bisey yok diyip gondwrmez cunku cok rahatsiz edici ve endise verici. Idrar yollarimidir apandistmidir nedir incelesin bebislerle ilgili bir sorun degildir insallah
Insallah apandisit degildir canim icini ferah tut agri oluyor dedigimde banada bebek buyudugu icindir diyorlar. Insallah bi problem cikmaz :)Cnm simdi ciktim doktordan. Apandistten suphelendi ama okadar sert degil dedi alt ultrason istedi cuma sabahtan cektiricem bide idraryollarindan da kaynakli olabilir dedi onun icinde kultur verdim demin. Normalde genisledigi icin olabilir agrilar normal ama siddetliyse incelemek de fayda var enfeksiyonsa da bir kutu antibiyotik veririz sorun kalmaz korkma antibiyotikden zarar gelmez dediicim rahatladi bakalim sonuclari bekleyecegiz. Insallah apandist cikmaz ultrasonda da bekleyecegiz
Ayy gecmis olsun canim gecer hemen insallahCnm simdi ciktim doktordan. Apandistten suphelendi ama okadar sert degil dedi alt ultrason istedi cuma sabahtan cektiricem bide idraryollarindan da kaynakli olabilir dedi onun icinde kultur verdim demin. Normalde genisledigi icin olabilir agrilar normal ama siddetliyse incelemek de fayda var enfeksiyonsa da bir kutu antibiyotik veririz sorun kalmaz korkma antibiyotikden zarar gelmez dediicim rahatladi bakalim sonuclari bekleyecegiz. Insallah apandist cikmaz ultrasonda da bekleyecegiz
Insallah cnm ama bir idrar kulturunu iste sen de muhakkak. Normalde duzenli bakilmasi gerekir dedi dahiliyedeki doktorum ama kadindogumcular sagolsun bir 12ile 14 hafta arasi bakiyorlar birdaha yokInsallah apandisit degildir canim icini ferah tut agri oluyor dedigimde banada bebek buyudugu icindir diyorlar. Insallah bi problem cikmaz :)
Ayy gecmis olsun canim gecer hemen insallah
Çok geçmiş olsun içini ferah tut sıkıntılı bir şey değildir inşallah.Cnm simdi ciktim doktordan. Apandistten suphelendi ama okadar sert degil dedi alt ultrason istedi cuma sabahtan cektiricem bide idraryollarindan da kaynakli olabilir dedi onun icinde kultur verdim demin. Normalde genisledigi icin olabilir agrilar normal ama siddetliyse incelemek de fayda var enfeksiyonsa da bir kutu antibiyotik veririz sorun kalmaz korkma antibiyotikden zarar gelmez dediicim rahatladi bakalim sonuclari bekleyecegiz. Insallah apandist cikmaz ultrasonda da bekleyecegiz
Tok cnm ac icsem midem bulanir.. yemeklerden 30dakka sonra aliyorum
Insallah cnm cok sagol bekliyoruz simdilik test sonuclarimla ultrason tarihiniÇok geçmiş olsun içini ferah tut sıkıntılı bir şey değildir inşallah.
Aklimizda bulunsun cnm tabi dozajlari da onemli hangi vitaminden ne kadar var icerisinde karsilastirmak lazim ihtiyaclara gore.. bulanti yapmiyorsa cok iyibana doktorum ımom adında bır vıtamın başladı ıcınde hersey va.ac tok farketmıyor.bulantıda yapmıyor.
Kendim gibi sevindim vallahiKızlar bugün özel bır hastaneye gıttık cınsıyetini öğrenmek için .Doktorum % 80 kıza benziyor dedi dünyalar bızım oldu.çünkü ıkı tane oğlum var Elhamdülillah :)
Ben olsam dogrudan 13 arti 3um diyorum. Ama 14 diyebilirsin cnm 15 de xinsiyet belli olur ama kesin diye birsey yok kesinlik istiyorsan ayrintili ultrasonu yani 20. Haftalari bekleyeceksinKızlar şimdi ben 13+3 günlük hamileyim. Soranlara 13 mü diyeceğim 14 mü.
14+2 de doktor randevum var. Eğer 15 diyeceksem cinsiyet kesin belli olur değil mi.. Gece gece kafam da deli sorular
ben 15 te gitmiştim söylememiştiBen olsam dogrudan 13 arti 3um diyorum. Ama 14 diyebilirsin cnm 15 de xinsiyet belli olur ama kesin diye birsey yok kesinlik istiyorsan ayrintili ultrasonu yani 20. Haftalari bekleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?