Aralikk anneleriii !

Ben olsam dogrudan 13 arti 3um diyorum. Ama 14 diyebilirsin cnm 15 de xinsiyet belli olur ama kesin diye birsey yok kesinlik istiyorsan ayrintili ultrasonu yani 20. Haftalari bekleyeceksin
12 haftada doktorum çıkıntısı yok. Şuan desem kız derim ama emin değilim dedi. Bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Zaten bende gördüm usg de pipi yok hani olurya pipi dik durmamıştır o sebeple görünmemiştir yada sonradan çıkmaya kalkar falan. Neyse salı günü anlaşılır kesin iki oğlum var onları 12-13 haftada öğrendim.usg de baktığında pipiler burdayım diyordu. Bunda göremeyince çok heyecan yaptım belki kız olur diye 3. İstedik... Doktor kıza benzettiğinden beri kızım diye seviyoruz. Odası şöyle olucak böyle olucak hayallere daldık

Dilerim gonlundeki olur
Erkek ve kiz annesi olmak cok guzel bi duygu olsa gerek kombo gibi.
Anne olmak ayri bi duygu bide 2 farkli bireyi yetistirmek bambaska olmali.
Kizim var bana nub teorisinde erkek bebege benziyo demistin
Buhafta drumda emin olmamakla erkege benzetti hayirlisi bakalim

Ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor kizlar? 16 uygun mu acaba cumartesi cinsiyet icin gidicem bakalim yaparlArmi ki? :)

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlümüzde ki olur. Allahım nasip eder inşallah

İnşallah kız olur cnm :) valla ben de şimdilik ayrıntılı ultrasona kadar nazar değmesin diye çok dillendirmiyorum, hayal de kurmıuyyorum zorluyorum kendimi 3 hafta daha sabredeyim diye :) Ultrasondan sonra yavaş yavaş alışverişe başlayacağım inşallah herşey yolunda giderse Çok duydum çünkü öyle değişen ama tabi herkesde öyle olacak diye bir şey de yok. Ultrason cihazının kalitesi, doktorun ne kadar ayrıntılı incelediği kaçncı haftada baktığı ile de ilgili şeyler İnşallah gönüllerimize göre olur

Çatlak olmaması için gün içersinde bebek yağı sürün. Duş aldıktan sonra kurulanmadan bebek yağı sürün. Kaşıntı hissi olduğunda kaşımayın hemen bebek yağı sürün.cildinizi hep nemli tutun. 2 doğum yaptım. İlkinde sadece göbeğime sürmüştüm.göbekde çatlak hiç yok ama basen ve göğüsler çatladı ikincide her yerime sürdüm. 0 zararla atlattım çok şükür. Şimdi 3. Saçlar hariç her yerime sürüyorum inşallahhhh yine hiç çatlaksız atlatırım.

Kızlar bugün özel bır hastaneye gıttık cınsıyetini öğrenmek için .Doktorum % 80 kıza benziyor dedi dünyalar bızım oldu.çünkü ıkı tane oğlum var Elhamdülillah :)
Coooook Sevindimmmm senin adinaaa darisii banaa insallahhhhh.. Benim Randevum bayramin ilk günü gösterirsr insallah bide kiz olursaa Rabbim cifte Bayramm yasatir.. Dua et kuzum banada Kizim olsun... Benimde iki oglum var ve ücüncü insallah hayirli saglikli kiz olur..
Istedigi cinsiyeti ögrenenleri görünce sanki benmissim gibi coook seviniyorum inan..

Bendede olucak bu net , annemde de olmus genetik galiba ama insallah az catlakla kurtaririz :)
ayy beniim de annemin cok catlağı var Ama hamilelikte çok kilo aldım diyor. (25 kilo almış ) Ben bol bol nem kaybetmeyeyeim diye hem de bebiş için su tuketmeye dikkat ediyorum(2,5-3 ltre) ama olacak belli ki yine de daha az olur belki akşam da yine kremliyim kendimi hazır hatırlamışken

o bebek yağlarını vucudum hıc emmiyor sonra yaglı yaglı kıytafet giymek rahatsız ediyor beni sıcaklardanmıdır nedir Bir müddet evde göbegim acık dolasıyorum 1 2 saat sonra siliyorum bezle anca oyle

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben sadece 1 adet birşey almayı düşünüyorum salı günü kız derse. Şirin bir ayakkabı mesela dediğin gibi ayrıtılıdan sonrada alışveriş başlar
Bende birde şöyle bir durum var oğlanlarımın odasını yenilicem. Oranın mobilyası yapılırken diğer çocuk odamda aradan çıksın istiyorum. Kız olursa küçük olan odayı ona hazırlicam. Eğer erkek olursa ilk gelenin hakkıdır diyerek o odayı büyük oğluma hazırlicam bayramdan sonra ev tadilata giricek

o bebek yağlarını vucudum hıc emmiyor sonra yaglı yaglı kıytafet giymek rahatsız ediyor beni sıcaklardanmıdır nedir Bir müddet evde göbegim acık dolasıyorum 1 2 saat sonra siliyorum bezle anca oyle
Denemesi çatlakla canım dayanmalusın ilk hamileliğimde 46 kilo almıştım

Daha odalar var dimi Güzel planlamışsın cnm. Ben de arka odayı çocuk odası yapmayı planlıyorum daha az gürültü olur diye ama ardiye gibi kullanıyordum orayı resmen iğne atsan bulamazsınBeyaz renk. Oyuzden boyatmayı dusunmuyorum ama cinsiyete gore aksesuarlar perde halı lamba resim filan almak lazım.. Tabi önce ben daha da ağırlaşıp hantallaşmadan ordaki dagınıklıktan kurtulmak lazım Neyseki tatlı meşguliyetler bunlar Bebişler sağlıklı doğsunlar da herşey olur zamanla

Denemesi çatlakla canım dayanmalusın ilk hamileliğimde 46 kilo almıştım
Ayy aman Allah korusun Ben de alıyorum İlk 12 haftamda 5,5 kilo aldım sürekli yatmak zorunda kalmaktanŞimdi dikkat ediyorum ama belli olmaz. Son aylarda özellikle çok alıyorsun diyorlar. Eee bende tiroid filan da var hertürlü alıcam yani.. Kiloyu çok takmıyorum aslında doğum sorunsuz geçsin, herhangi bir sağlık sorunu olmasın bebekte de bende de yetecek.. Sen de baya almışsın cnm ona rağmen çatlak olmadı göbeğinde maşallah inşallah yine olmaz Ozaman yağlanıp durayım ben de madem emmese de vucut .

Ağırlaşmadan boşalt odayı kendini yormadan her gün az az.. Son aylar zor olur. Çok tatlı telaş bunlar eğer buda erkekse tek alıcağım bebek arabası. Herşey var abilerden kalma.. Kız olursa sıfırdan başlicam ayrı bir heyecan olucak.. Eşimde diyor kız sa ne istersen al içindr kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…