- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.101
soyluyorlar cnm ben de 16 da ogrendım ama ayrıntılı ultrasonda daha dogru sonuc cıkıyor..Insallah ayrıntılıda da doktor aybı cınyetı soylerben 15 te gitmiştim söylememişti
12 haftada doktorum çıkıntısı yok. Şuan desem kız derim ama emin değilim dedi. Bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Zaten bende gördüm usg de pipi yokBen olsam dogrudan 13 arti 3um diyorum. Ama 14 diyebilirsin cnm 15 de xinsiyet belli olur ama kesin diye birsey yok kesinlik istiyorsan ayrintili ultrasonu yani 20. Haftalari bekleyeceksin
Aynen ayin otuzunda gidicem o zaman sorucam devam edeyimmi diye muhtemelen catlak olucak bende en azindan baska onerirse onuda kullanirimTamam canim tesekkur ederim bende basliyim bari yavas yavas buyuyo hafiften karnimiz :)
12 haftada doktorum çıkıntısı yok. Şuan desem kız derim ama emin değilim dedi. Bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Zaten bende gördüm usg de pipi yokhani olurya pipi dik durmamıştır o sebeple görünmemiştir yada sonradan çıkmaya kalkar falan. Neyse salı günü anlaşılır kesin iki oğlum var onları 12-13 haftada öğrendim.usg de baktığında pipiler burdayım diyordu. Bunda göremeyince çok heyecan yaptım belki kız olur diye 3. İstedik... Doktor kıza benzettiğinden beri kızım diye seviyoruz. Odası şöyle olucak böyle olucak hayallere daldık
Bendede olucak bu net , annemde de olmus genetik galiba ama insallah az catlakla kurtaririz :)Aynen ayin otuzunda gidicem o zaman sorucam devam edeyimmi diye muhtemelen catlak olucak bende en azindan baska onerirse onuda kullanirim
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlümüzde ki olur. Allahım nasip eder inşallahDilerim gonlundeki olur
Erkek ve kiz annesi olmak cok guzel bi duygu olsa gerek kombo gibi.
Anne olmak ayri bi duygu bide 2 farkli bireyi yetistirmek bambaska olmali.
Kizim var bana nub teorisinde erkek bebege benziyo demistin
Buhafta drumda emin olmamakla erkege benzetti hayirlisi bakalim
İnşallah kız olur cnm :) valla ben de şimdilik ayrıntılı ultrasona kadar nazar değmesin diye çok dillendirmiyorum, hayal de kurmıuyyorum zorluyorum kendimi 3 hafta daha sabredeyim diye12 haftada doktorum çıkıntısı yok. Şuan desem kız derim ama emin değilim dedi. Bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Zaten bende gördüm usg de pipi yokhani olurya pipi dik durmamıştır o sebeple görünmemiştir yada sonradan çıkmaya kalkar falan. Neyse salı günü anlaşılır kesin iki oğlum var onları 12-13 haftada öğrendim.usg de baktığında pipiler burdayım diyordu. Bunda göremeyince çok heyecan yaptım belki kız olur diye 3. İstedik... Doktor kıza benzettiğinden beri kızım diye seviyoruz. Odası şöyle olucak böyle olucak hayallere daldık
yok cnm 20-24 hafta arası yapılıyor ben de sabırsızlanıyorum 20. haftama randevu aldımAyrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor kizlar? 16 uygun mu acaba cumartesi cinsiyet icin gidicem bakalim yaparlArmi ki? :)
Coooook Sevindimmmm senin adinaaa darisii banaa insallahhhhh.. Benim Randevum bayramin ilk günü gösterirsr insallah bide kiz olursaa Rabbim cifte Bayramm yasatir.. Dua et kuzum banada Kizim olsun... Benimde iki oglum var ve ücüncü insallah hayirli saglikli kiz olur..Kızlar bugün özel bır hastaneye gıttık cınsıyetini öğrenmek için .Doktorum % 80 kıza benziyor dedi dünyalar bızım oldu.çünkü ıkı tane oğlum var Elhamdülillah :)
ayy beniim de annemin cok catlağı varBendede olucak bu net , annemde de olmus genetik galiba ama insallah az catlakla kurtaririz :)
o bebek yağlarını vucudum hıc emmiyor sonra yaglı yaglı kıytafet giymek rahatsız ediyor beni sıcaklardanmıdır nedirÇatlak olmaması için gün içersinde bebek yağı sürün. Duş aldıktan sonra kurulanmadan bebek yağı sürün. Kaşıntı hissi olduğunda kaşımayın hemen bebek yağı sürün.cildinizi hep nemli tutun. 2 doğum yaptım. İlkinde sadece göbeğime sürmüştüm.göbekde çatlak hiç yok ama basen ve göğüsler çatladıikincide her yerime sürdüm. 0 zararla atlattım çok şükür. Şimdi 3. Saçlar hariç her yerime sürüyorum inşallahhhh yine hiç çatlaksız atlatırım.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben sadece 1 adet birşey almayı düşünüyorum salı günü kız derse. Şirin bir ayakkabı meselaİnşallah kız olur cnm :) valla ben de şimdilik ayrıntılı ultrasona kadar nazar değmesin diye çok dillendirmiyorum, hayal de kurmıuyyorum zorluyorum kendimi 3 hafta daha sabredeyim diye:) Ultrasondan sonra yavaş yavaş alışverişe başlayacağım inşallah herşey yolunda giderse Çok duydum çünkü öyle değişen ama tabi herkesde öyle olacak diye bir şey de yok. Ultrason cihazının kalitesi, doktorun ne kadar ayrıntılı incelediği kaçncı haftada baktığı ile de ilgili şeyler İnşallah gönüllerimize göre olur
Denemesi çatlakla canımo bebek yağlarını vucudum hıc emmiyor sonra yaglı yaglı kıytafet giymek rahatsız ediyor beni sıcaklardanmıdır nedirBir müddet evde göbegim acık dolasıyorum 1 2 saat sonra siliyorum bezle anca oyle
Hani standart tüpte yeşil arko varya onuda deneyebilirsino bebek yağlarını vucudum hıc emmiyor sonra yaglı yaglı kıytafet giymek rahatsız ediyor beni sıcaklardanmıdır nedirBir müddet evde göbegim acık dolasıyorum 1 2 saat sonra siliyorum bezle anca oyle
Daha odalar var dimiİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben sadece 1 adet birşey almayı düşünüyorum salı günü kız derse. Şirin bir ayakkabı meseladediğin gibi ayrıtılıdan sonrada alışveriş başlar
Bende birde şöyle bir durum var oğlanlarımın odasını yenilicem. Oranın mobilyası yapılırken diğer çocuk odamda aradan çıksın istiyorum. Kız olursa küçük olan odayı ona hazırlicam. Eğer erkek olursa ilk gelenin hakkıdır diyerek o odayı büyük oğluma hazırlicambayramdan sonra ev tadilata giricek
hmmm evet aslında onda bir sorun olmaz emer de vucut :) Sağol cnmHani standart tüpte yeşil arko varya onuda deneyebilirsin
Denemesi çatlakla canımdayanmalusın ilk hamileliğimde 46 kilo almıştım
Ağırlaşmadan boşalt odayı kendini yormadan her gün az az.. Son aylar zor olur. Çok tatlı telaş bunlarDaha odalar var dimiGüzel planlamışsın cnm. Ben de arka odayı çocuk odası yapmayı planlıyorum daha az gürültü olur diye ama ardiye gibi kullanıyordum orayı resmen iğne atsan bulamazsın Beyaz renk. Oyuzden boyatmayı dusunmuyorum ama cinsiyete gore aksesuarlar perde halı lamba resim filan almak lazım.. Tabi önce ben daha da ağırlaşıp hantallaşmadan ordaki dagınıklıktan kurtulmak lazım Neyseki tatlı meşguliyetler bunlar Bebişler sağlıklı doğsunlar da herşey olur zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?