Aralikk anneleriii !

Ayy ne guzel cesit cesit civiltilar olacak evde aynen cnm yavastan yavastan toparlicam bakalim coook is var

Gogus uclarinda kasinti var sizde de oluyor mu kizlar acaba badem yagi falan surulurmu heryere :/

Kizlar son bir haftadir feci derecede kabizim. Tuvalete giriyorum dakikalarca artik mahvoldum yinede sonuc yok. Afedersiniz ama sanki sabitlenmis hareket etmiyor yerinden. Zofer ve kan ilaci kabizlik yapiyormus. Cok fazla kayisi yiyorum ama faydasi yok sizin kullandiginiz birsey varmi nolur yardim edin

Gogus uclarinda kasinti var sizde de oluyor mu kizlar acaba badem yagi falan surulurmu heryere :/
Benim7. Jaftamda baslamisti zaten kocaman oldu goguslerim sudyen takamiorum.. doktorum e vitamini verdi yutulanlardan disi plastik gibi bisey ici yag toplu igne ile patlatip icindeki e vitamini yagini sur dedi. Oyle yapiyorum kasinti filan kalmadi cnm sen de oyle yap

Reactions: Rup
Gecmis olsun cnm benim de sorunum birsey de kullanmiorum ama sabahlari kahvaltidan 2 saat sonra biraz cikolata yiyorum niyeyse seker hareketlendiriyor boraz biraz oyle cikabiliyoryorum tuvalete valla napicaz bilmiorum kayisi bende de ise yaramior

Aa süper doğru ya bak çok mantıklı çok güzel kokuyo o vitaminler bide :) sağol tatlım

Canım benim bi arkadaşım 7 zeytin 1 incir diye bişi duymuş onu yapıyormuş ama ben denemedim henüz yani çok rahatlatmış bilemedim istersen dene bi dinimizde de önemli bir yer alıyor zararıda yok :)

Canım benim bi arkadaşım 7 zeytin 1 incir diye bişi duymuş onu yapıyormuş ama ben denemedim henüz yani çok rahatlatmış bilemedim istersen dene bi dinimizde de önemli bir yer alıyor zararıda yok :)
Ayy zeytin cok cikardim simdi agzima suremiyorum tiksiniyorum ama incir deneyeyim canim cok tsk. Cok fazla kayisi tukettigim halde neden boyle bilmiyorum

Ooff off ne yapacaz bilmiyorum..

Bende iki erkek annesiyim üçüncü meleğim aralıkta alacağım inşaallah bide Rabbim kız nasip.ederse inşaallah dnya lar bnm olur heralde rüyalarım da hamile kalmadan Kiz bebek haberi aldım annem akrabalarım hek kız bebeğim olduğunu goruyolarmis umutlanmayim diyorum ama kalbimi biliyo Rabbim dr um tam net bişi demedi daha ufak dedi 13 haftaya girdi ama Paşalarmı 12 de bildi offf sabır gerek tevekkül gerek sağlık sıhhatli olsunda gnlumdeki olsun allahım sizinde inşallah

Ayy zeytin cok cikardim simdi agzima suremiyorum tiksiniyorum ama incir deneyeyim canim cok tsk. Cok fazla kayisi tukettigim halde neden boyle bilmiyorum
Tüh canım ya geçmiş olsun yulaf ezmesi falan ye olmazsa işte o tiksindiğimiz için yiyecek çeşidimiz azaldı valla kayısı banada çok fayda etmiyor maalesef çok geçmiş olsun tatlım

günaydın kızlar bende bugün oğrenicem inşallah cinsiyetini 2 haftadır gidiyorum bacaklarını açmadı miniğim göremedik cinsiyeti bugün görürüm inşallahhh

kaçıntı süt için damar yolları mi açılıyormuş neymiş o yüzden oluyormuş bende de olmuş tu badem yağı zararlı bir şey değil istediğin yere sür bir şey olmaz bence

Reactions: Rup
kaçıntı süt için damar yolları mi açılıyormuş neymiş o yüzden oluyormuş bende de olmuş tu badem yağı zararlı bir şey değil istediğin yere sür bir şey olmaz bence
Saol kuzum artik surucez her bi yanimiza :) gunden gune hizlica degisiyor vucudumuz hayirlisi bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…