- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.121
İns yaaa bizimkilerinde karni hep kocaman olurmus bu yuzden bnimcok erken buyumeye basladi catlakta olsun artik ne yapalimBendede olucak bu net , annemde de olmus genetik galiba ama insallah az catlakla kurtaririz :)
Ayy ne guzel cesit cesit civiltilar olacak evdeAğırlaşmadan boşalt odayı kendini yormadan her gün az az.. Son aylar zor olur. Çok tatlı telaş bunlareğer buda erkekse tek alıcağım bebek arabası. Herşey var abilerden kalma.. Kız olursa sıfırdan başlicam ayrı bir heyecan olucak.. Eşimde diyor kız sa ne istersen al içindr kalmasın
Onu da denerim cnm bol bol vakit var ne de olsa deneyecek cok sagolDoktorum bana kakao yağı tavsiye etti vücutum da hemen emiyor ben memnunum siz de bi deneyin isterseniz.
Benim7. Jaftamda baslamisti zaten kocaman oldu goguslerim sudyen takamiorum.. doktorum e vitamini verdi yutulanlardan disi plastik gibi bisey ici yag toplu igne ile patlatip icindeki e vitamini yagini sur dedi. Oyle yapiyorum kasinti filan kalmadi cnm sen de oyle yapGogus uclarinda kasinti var sizde de oluyor mu kizlar acaba badem yagi falan surulurmu heryere :/
Gecmis olsun cnm benim de sorunum birsey de kullanmiorumKizlar son bir haftadir feci derecede kabizim. Tuvalete giriyorum dakikalarca artik mahvoldum yinede sonuc yok. Afedersiniz ama sanki sabitlenmis hareket etmiyor yerinden. Zofer ve kan ilaci kabizlik yapiyormus. Cok fazla kayisi yiyorum ama faydasi yok sizin kullandiginiz birsey varmi nolur yardim edin
Aa süper doğru ya bak çok mantıklı çok güzel kokuyo o vitaminler bide :) sağol tatlımBenim7. Jaftamda baslamisti zaten kocaman oldu goguslerim sudyen takamiorum.. doktorum e vitamini verdi yutulanlardan disi plastik gibi bisey ici yag toplu igne ile patlatip icindeki e vitamini yagini sur dedi. Oyle yapiyorum kasinti filan kalmadi cnm sen de oyle yap
Canım benim bi arkadaşım 7 zeytin 1 incir diye bişi duymuş onu yapıyormuş ama ben denemedim henüz yani çok rahatlatmış bilemedim istersen dene bi dinimizde de önemli bir yer alıyor zararıda yok :)Kizlar son bir haftadir feci derecede kabizim. Tuvalete giriyorum dakikalarca artik mahvoldum yinede sonuc yok. Afedersiniz ama sanki sabitlenmis hareket etmiyor yerinden. Zofer ve kan ilaci kabizlik yapiyormus. Cok fazla kayisi yiyorum ama faydasi yok sizin kullandiginiz birsey varmi nolur yardim edin
Ayy zeytin cok cikardim simdi agzima suremiyorum tiksiniyorum ama incir deneyeyim canim cok tsk. Cok fazla kayisi tukettigim halde neden boyle bilmiyorumCanım benim bi arkadaşım 7 zeytin 1 incir diye bişi duymuş onu yapıyormuş ama ben denemedim henüz yani çok rahatlatmış bilemedim istersen dene bi dinimizde de önemli bir yer alıyor zararıda yok :)
Ooff off ne yapacaz bilmiyorum..Gecmis olsun cnm benim de sorunum birsey de kullanmiorumama sabahlari kahvaltidan 2 saat sonra biraz cikolata yiyorum niyeyse seker hareketlendiriyor boraz biraz oyle cikabiliyoryorum tuvalete valla napicaz bilmiorum kayisi bende de ise yaramior
Tüh canım ya geçmiş olsun yulaf ezmesi falan ye olmazsa işte o tiksindiğimiz için yiyecek çeşidimiz azaldı vallaAyy zeytin cok cikardim simdi agzima suremiyorum tiksiniyorum ama incir deneyeyim canim cok tsk. Cok fazla kayisi tukettigim halde neden boyle bilmiyorum
Hadi bakalim hayirlisi cnm bizleri haberdar etgünaydın kızlar bende bugün oğrenicem inşallah cinsiyetini 2 haftadır gidiyorum bacaklarını açmadı miniğim göremedik cinsiyeti bugün görürüm inşallahhh
kaçıntı süt için damar yolları mi açılıyormuş neymiş o yüzden oluyormuş bende de olmuş tu badem yağı zararlı bir şey değil istediğin yere sür bir şey olmaz benceGogus uclarinda kasinti var sizde de oluyor mu kizlar acaba badem yagi falan surulurmu heryere :/
Saol kuzum artik surucez her bi yanimiza :) gunden gune hizlica degisiyor vucudumuz hayirlisi bakalim :)kaçıntı süt için damar yolları mi açılıyormuş neymiş o yüzden oluyormuş bende de olmuş tu badem yağı zararlı bir şey değil istediğin yere sür bir şey olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?