Aralikk anneleriii !

kaçar kilo aldınız arkadaşlar?benim 13 hafta ve 4 kiloyu aşmak üzereyim..son ayalrdada dahada alınıyomuş biraz dikaktmi etsek ..
14 hafta 4 kilo vermis durumdayim kilo alma falan yok canim

Kizlar gece cok kotu oldum kabizlik yuzunden babam sabah gidip doktorla konusup bi surup almis duphalac isminde bebekler bile icebilir yaziyor prospektuste ictim doktorun tavsiye ettigi sekilde beklemedeyim. Insallah gecer

Bu arada esimi birakip memlekete annemlere geldim. Yemek yapamadigim icin annem bana bakiyor o yuzden babam gitti aldi

Selam kızlar Nasıl gidiyor hamilelik bebişlerinizin tekmelerini hissetmeye başladınız mı ben 16+2 haftalık hamileliğim bazen dinliyorum ama daha hissetmedim

kızlar benimde kızım oluyor çin takvimi yanıldı bende haberiniz ola
Ben de su genel her sitede paylasilan cin takvimine baktigimda erkek diyordu. Ama gecenlerde yasadiginiz ulkedeki eylem boylam hesabi yapan farkli bir cin takvimli bir sitede bakmistim ordaki kiz demisti ultrasonda da kiz cikti tabi ayrintilida kesinlesir hem fala inanma falsizda kalma demisler Belli olmaz cnm saglikli olsunlar da

Ayy gecmis olsun canim gecer hemen insallah
Insallah apandisit degildir canim icini ferah tut agri oluyor dedigimde banada bebek buyudugu icindir diyorlar. Insallah bi problem cikmaz :)
Kizlar kasigimin sag tarafimda siddetli agri ile uyaniyordum sonrada zonklamasinin gecmesini bekliyordum diye doktora gitmistim ya idrar kulturum temiz cikti. Apandistte de birsey yok ancak sag bobrekte asimetrik buyume(berthin kolon hipertrofisi) gozuktu ultrasonda buyumeye sebep olacak tas kum bisey de gozukmedi. Soyle bir arastirdim ayrintili inceleme tavsiye ediyorlar genelde ama gebelikte anca ultrason uygun malum.. Yarin doktora gidicem bakalim doktorum ne diyecek.. Belki de gebelikte gorulen gebelik sonrasi gecen muhim olmayan birseydir..

geçmiş olsun tatlım.bende de böbrek ağrıları oluyor zaman zaman doktora gittiğimde bende soracağım bu durumu

geçmiş olsun tatlım.bende de böbrek ağrıları oluyor zaman zaman doktora gittiğimde bende soracağım bu durumu
Sor cnm muhtemelen cok onemsemeyecekler ama bir.ultrason iste sen ben kac aydir diyorum anca son gittigim dahiliye doktorum ilgilendi sagolsun.. Pazartesi kan istedi bir daha kanda iltihap varmis onun nedenini bulmaya calisacak bakalim bide bariz kansizlik var dedi. Kadin dogumcularim 20. Jaftalari bekliorlar resmen kan ilaci vermek icin onlar prosedurlerini uygularken burda kansizlik cekiyormusuz haberimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…