- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.141
Hayırlı olsun canım hissetmiş miydin hiç? Belirtilere uyuyor muydu kız belirtilerine? :) ay bende yarın öğrencem bakalımKızlar merhaba bende dün ogrendim KIZIMIZ yani Asya geliyor
Gecmis olsun cnm benim de sorunum birsey de kullanmiorumama sabahlari kahvaltidan 2 saat sonra biraz cikolata yiyorum niyeyse seker hareketlendiriyor boraz biraz oyle cikabiliyoryorum tuvalete valla napicaz bilmiorum kayisi bende de ise yaramior
14 hafta 4 kilo vermis durumdayim kilo alma falan yok canimkaçar kilo aldınız arkadaşlar?benim 13 hafta ve 4 kiloyu aşmak üzereyim..son ayalrdada dahada alınıyomuş biraz dikaktmi etsek ..
Cok tesekkur ederim canimTüh canım ya geçmiş olsun yulaf ezmesi falan ye olmazsa işte o tiksindiğimiz için yiyecek çeşidimiz azaldı vallakayısı banada çok fayda etmiyor maalesef çok geçmiş olsun tatlım
Hayırlı olsun canım gözün aydın :) sağlıkla kucağına al inşallahkızlar benimde kızım oluyor çin takvimi yanıldı bende haberiniz ola
4.5 ay 3 kilokaçar kilo aldınız arkadaşlar?benim 13 hafta ve 4 kiloyu aşmak üzereyim..son ayalrdada dahada alınıyomuş biraz dikaktmi etsek ..
yok canım ya hiç his olmadı bende çin takvimide erkek çıkınca hep oğlum diye sevdimm:)) kız çıktııı:))Hayırlı olsun canım gözün aydın :) sağlıkla kucağına al inşallahhiç hissetmiş miydin? Yada belirtileri uydu mu hiç?
Ahahah kıyamam hadi bakalım hayırlısı olsun maşallah diyelim tatlımyok canım ya hiç his olmadı bende çin takvimide erkek çıkınca hep oğlum diye sevdimm:)) kız çıktııı:))
Ben de su genel her sitede paylasilan cin takvimine baktigimda erkek diyordu. Ama gecenlerde yasadiginiz ulkedeki eylem boylam hesabi yapan farkli bir cin takvimli bir sitede bakmistim ordaki kiz demisti ultrasonda da kiz cikti tabi ayrintilida kesinlesir hem fala inanma falsizda kalma demislerkızlar benimde kızım oluyor çin takvimi yanıldı bende haberiniz ola
Ayy gecmis olsun canim gecer hemen insallah
Kizlar kasigimin sag tarafimda siddetli agri ile uyaniyordum sonrada zonklamasinin gecmesini bekliyordum diye doktora gitmistim ya idrar kulturum temiz cikti. Apandistte de birsey yok ancak sag bobrekte asimetrik buyume(berthin kolon hipertrofisi) gozuktu ultrasonda buyumeye sebep olacak tas kum bisey de gozukmedi. Soyle bir arastirdim ayrintili inceleme tavsiye ediyorlar genelde ama gebelikte anca ultrason uygun malum.. Yarin doktora gidicem bakalim doktorum ne diyecek.. Belki de gebelikte gorulen gebelik sonrasi gecen muhim olmayan birseydir..Insallah apandisit degildir canim icini ferah tut agri oluyor dedigimde banada bebek buyudugu icindir diyorlar. Insallah bi problem cikmaz :)
geçmiş olsun tatlım.bende de böbrek ağrıları oluyor zaman zaman doktora gittiğimde bende soracağım bu durumuKizlar kasigimin sag tarafimda siddetli agri ile uyaniyordum sonrada zonklamasinin gecmesini bekliyordum diye doktora gitmistim ya idrar kulturum temiz cikti. Apandistte de birsey yok ancak sag bobrekte asimetrik buyume(berthin kolon hipertrofisi) gozuktu ultrasonda buyumeye sebep olacak tas kum bisey de gozukmedi. Soyle bir arastirdim ayrintili inceleme tavsiye ediyorlar genelde ama gebelikte anca ultrason uygun malum.. Yarin doktora gidicem bakalim doktorum ne diyecek.. Belki de gebelikte gorulen gebelik sonrasi gecen muhim olmayan birseydir..
Gozun aydin cnmKızlar merhaba bende dün ogrendim KIZIMIZ yani Asya geliyor
Hayirli olsun cnm gozun aydinkızlar benimde kızım oluyor çin takvimi yanıldı bende haberiniz ola
Sor cnm muhtemelen cok onemsemeyecekler ama bir.ultrason iste sen ben kac aydir diyorum anca son gittigim dahiliye doktorum ilgilendi sagolsun.. Pazartesi kan istedi bir daha kanda iltihap varmis onun nedenini bulmaya calisacak bakalim bide bariz kansizlik var dedi. Kadin dogumcularim 20. Jaftalari bekliorlar resmen kan ilaci vermek icingeçmiş olsun tatlım.bende de böbrek ağrıları oluyor zaman zaman doktora gittiğimde bende soracağım bu durumu
Tebrik ederim Can'ım kaç haftalıkken öğrendinTabi degismezse eger kiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?