Aralikk anneleriii !

Gözün aydin kuzum coook sevindim.. Darisi bana insallahh o güzel haberi almak banada nasip olur insallah.. Dua et canim benim icinde.. Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin gönlümüzdekini nasip etsin..

Gözün aydin kuzum coook sevindim.. Darisi bana insallahh o güzel haberi almak banada nasip olur insallah.. Dua et canim benim icinde.. Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin gönlümüzdekini nasip etsin..
Tesekkür ederim canım ınsallah sendende hayırlı haberleri alalım. Allah gonlüne gore versın canım

Günaydın kızlar Baya uzak kaldım buralardan istanbula gittim sınavlar vesaire nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik çoğunuz öğrendiniz heralde cinsiyetini ben daha öğrenmedim inşallah bu hafta kontrolde öğrenirsem öğrenicem

Gunaydın Ben 16-17. haftamda öğrendim cnm. Hatta doktorum soylmese ayrıntılı ultrasonuma kadar (20-22. hafta) bekleyecektim. Bir öğren tam öğren diyenlerdenim

Ve bişey sorucam siz günde mutlaka yediğiniz bişeyler var mı bebek için hamile kalmadan önce hiç yemek seçmezdim ama şimdi yiyemiyorum çoğu şeyi kendimi zorlayıncada midem bulanıyo hergün mutlaka yediğiniz bişeyler var mı öğrenmek istedim. Doktorum o konuda biraz rahat yani şunu ye bunu yap demiyo kiloma bile bakmıyo sanırım artık farklı bi doktora gidicem bu muayneden sonra..

Gunaydın Ben 16-17. haftamda öğrendim cnm. Hatta doktorum soylmese ayrıntılı ultrasonuma kadar (20-22. hafta) bekleyecektim. Bir öğren tam öğren diyenlerdenim
Evet aslında bende öyle düşünüyorum da ilk olunca herkeste ayrı bi heycan eşim kaynanam annemler baya heycan var yani onlara kalsa şimdiye kadar bi 5 defa gitmiştim cinsiyet için :) bu hafta gitmemin sebebide bayram için yola çıkıcaz yerine filan bakmak için hani bi sorun olucaksa gitmicem cinsiyetide sorarım inşallah ama ben başkalarından duydum kemik yapısındanda anlıyomuş doktorlar

Ben hersabah muhakkak peynir tuketiyorum kalsiyum olsun diye... yumurtayı hiç midem kaldırmazdı. sabahları yediğimde midemi yakardı ama 2 aydır zorlaya zorlaya yiyorum en azından haftada 4 5 gun.. Bir bardak süt tüketiyorum. Hamile kalmadna önce gunde 1,5 litre kola içen biriydim şimdi 100 ml içiyorsam iiçiyorumdur o da haftada 3 4 kere.. Sebzeden midem kalkıyor artık ama muhakkak her turlu sebze tuketmeye calısıyorum. Haftada iki gun 150 gr balık tuketıyorum.. Mumkun oldugunca ogunlerde et tuketıyorum. Meyve her gun en az bır porsıyon yiyorum bazan yıkamaya usenıyorum ozaman da muhakkak kuru ıncır ya da kuru kayısı yıyorum..

ben hiç dikkat edemiyorum aşırı bi rahatlık var doktorumdan kaynaklı sanırım o rahat oldukça bendede sanki rahatlık oluyo aç kalmamaya dikkat ediyorum sadece çünkü aç kalınca bi haraketlenme hissediyorum karnımda :) ama onun dışında yumurta yiyim yok peynir yiyim hiç yok ahh napıcam ben böyle

Doğru aileler de meraklı.. Benimkiler tatilci oldugundan 2 aydır annem de yok kayınvalidem de.. Bir kayınvalidem merak ediyor her hafta arıyor, bazan haftada iki kere.. Annem de iki haftada bir sağlığımı soruyor.. oyuzden herhalde ben de çok rahatım bu konuda Gerçi düşününce ilk torun sahibi olacak kendi annem biraz daha merak etse fena olmazdı. Doğuma gelicem ben dyip gülüyor. Düşününce doğru da olabilir. Her sene kasım gibi dönüyor tatilinden

Yemek rutini oluştur cnm kendine. Sabahlarıı zeytın salatalık, peynir yumurta gibi ara ogun 10tane karısık kuruyemıs (ceviz badem fındık... ), öğlen sebze ya da salata ve 1 porsiyon et ara ogun 1 kase yourt ve bır porsıyon meyve aksam sulu yemek bir porsiyon et (köftede olabilir canın ne çekerse ) ara öğün meyve ya da bir bardak süt gibi.. Anca şartlarsan kendini olur . Ben öyle şartladım kendimi. Bize muhtaç canlılar taşıyoruz karnımızda diye düşünüyorum sonra öğün atlayıp yemezsem vicdan azabı çekiyorum Öyle öyle düzene girdim ben de. Sen de öyle düşün cnm

Bence iyi bişey sürekli kız olsa şu olur erkek olsa şöyle olur diyen olunca insanın etrafında o zaman insanda meraklanıyo ben hiç merak etmiyodum ama şimdi bende kendimi kaptırıyorum bazen hahaha

Çok haklısın canım ya oturup bi düzen oluşturmam lazım bide yemediğim için vicdan yapıyorum oturup ağladığım bile oluyo hormonlar...

Bence iyi bişey sürekli kız olsa şu olur erkek olsa şöyle olur diyen olunca insanın etrafında o zaman insanda meraklanıyo ben hiç merak etmiyodum ama şimdi bende kendimi kaptırıyorum bazen hahaha
Çok haklsıın Ben de iyi yanlarını düşünmeye çalışıyorum cnm zaten bir de hobilerime sardım resim tablo vs. yapıyorum boş zamanlarımda yoksa 17. haftanla birlikte hormonlar artış göstermeye başlıyor alıngaçlar devreye girmeye başlıyor, yerli yersiz ağlamalar ya da duygulanmalar başlıyor

Kızlar merhaba, cumartesi gittim doktora bana 11. Haftadayken erkek gibi demişti ama şimdi kız gibi diyo 16. Haftadayım kafam cok karıştı ama diyo 1 ay sonra netleşir şuan çok öğrenmiş gibi hissedemiyorum 1 ay sonra başlıcam hazırlıklarına bu gidişle çünkü değişiyormuş sanırım of of bi emin olamadım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda biraz da anlaşılsaydı iyi olurdu

Çok haklısın canım ya oturup bi düzen oluşturmam lazım bide yemediğim için vicdan yapıyorum oturup ağladığım bile oluyo hormonlar...
O kadar üzme kendini Bi yerlerde okumuştum böyle iştah sorunu yaşayanlarında 16. haftadan sonra iştahları açılıyormuş genelde sen rutine zorla kendini ama gorev gibi de dusunme boyle canın ne cekiyorsa ondan yemeye calıs nebileyim mesela yapay olmayan dondurma ye (algida gibi değilde atıyorum mado dondurması gibi) ya da meyve salataları, meyveli milkshakeler hazırla kendine ara ogunlerinde daha cok zevk verir belki oyle eglenceli yapmayı dene bakalım bide Sıcaklar malum özellikle su içmiyorsan alarm kur cnm kendine en az 2 litreyi aksatma en önemlisi o Bu dönemler de gececek

cnm en basından kendimizi kaptırmamak en güzeliydi aslında.. oyuzden ilk 3 ayda öğrenilen tahminler genelde şaşar sonraki haftalar daha doğru sonuçlar verir. Çünkü yeni yeni cinsiyet hormonları oluşup gelişmeye başlıyor fetusların. En kesin sonuca 20. haftalarında ulaşırsın. Sağlığına odaklan sen bu süreçte moral olsun diye birşeyler almak istiyorsan da ne bileim ortak renkli şeyleri al cnm cinsiyete gore alacagın seyleri bir ay sonraya bırak sayılı gunler çabbuk geçer cn unutma Bir de şöyle fiyat araştırmalarına neler var neler yok diye dükkanlara bakmaya başladık eşimle de karışık renki kızın da erkeğin de giyebileceği çok şirin kıyafetler, şapkalar,battaniyeler vs. var. Ben şimdilik almasam da onları görünce bile mutlu oluyorum :)

Hahahah ay 17. Haftadan sonra nolur bana artık tahmin edemiyorum evde sürekli ağlayan birini eşim nasıl kaldırır acaba ne güzell hobilerin varmışşş bende sadece kitap okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…