Aralikk anneleriii !

Olabilir bana kızı olan arkadaşlarım hep akintilarinin olduklarini söyledi bnde takıldı kafama ama sanmıyorum bende hayirlisi artık umut dünyası

Olabilir bana kızı olan arkadaşlarım hep akintilarinin olduklarini söyledi bnde takıldı kafama ama sanmıyorum bende hayirlisi artık umut dünyası
Valla cinsiyetle ilgisi var mi bilmiyorum benim suan kiz gibi gorunuyormus ama henuz netlesmedigi icin kiz diyemiyorum ama akintim oldu hemde en basindan beri sari akintim ve normalmis yani cinsiyet olusmadan oncede vardi :/

Bugun de yeni bir durum ile tanismaktayim, cilginlar gibi zonklayan bir bas agrisiyla ve asiri yorgun bir bunyeyle basbasayim is yerinde deli gibi uyumak istiyorum kafami masamdan kaldiramiyorum kaldirdigim anda zonklayan bir basim var cildiricam galiba

Ahh yiyebilsem kusmalar hala dewam ediyo bu yuzden sut bile zor iciyorum

Bide sunu kesfettim yemeklerden migdem bulaniyosa kendime bol yesillikli bi salata yapiyorum ekmekle ayranla onu yiyorum migde bulantisi olmuyo yatarkenden biraz meyve yiyip uyuyorum

Bide sunu kesfettim yemeklerden migdem bulaniyosa kendime bol yesillikli bi salata yapiyorum ekmekle ayranla onu yiyorum migde bulantisi olmuyo yatarkenden biraz meyve yiyip uyuyorum
Hah bak bu cok guzel aynen devam gece boyunca kan sekerinin dusmesini de engeller yatarken yedigin meyve

Ayni durum bende de var cnm dikkat ettim genelde stresliyken oluyor. Is yerinde yada evde bir sey hafifte olsa ustuste gelmisse basim basliyor hemen. Gebelik oncesi en ufak basi agrimayan biriydim gebelikle turedi bende de 5 haftadir filan var

Reactions: Rup
Daha neler yaşıcaz acaba merhaba kızlar bugün bendede kalçam dışında ilk defa karnıma kram gibi bişey girdi bi anda oldu bi anda çıktı hiç bişey anlamadım neden oldu nasıl oldu nasıl bitti :) benimde aşırı kalçamın üstünde kramp giriyo normal mi bilmiyorum çok ayakta kaldığım zaman oluyo uyuyamıyorum gece ağrıdan. haftanın 2-3 günü oluyo bu günde kaynanama misafir gelcek gece ağrılardan nasıl uyucağımı düşünüyorum şimdiden

günde 1-2 sişe sade maden suyu ıc.kramplara cok ıyı geliyor.

Aynısı bizde de var :)

Ayni durum bende de var cnm dikkat ettim genelde stresliyken oluyor. Is yerinde yada evde bir sey hafifte olsa ustuste gelmisse basim basliyor hemen. Gebelik oncesi en ufak basi agrimayan biriydim gebelikle turedi bende de 5 haftadir filan var
Ay evet çok sinir bozucu zonkluyor ve geçmiyor bendede hiç olmazdı zor duruyorum vallahi geçer inşallah hızlıca

Bende de ara ara oluyor cok yorma kendini ayakta durma ben geçen evi temizledim biraz keşke temizlemeseydim dedim ağrı cok sonra geçti

Gerçekten de öyle artık oram ağrıyo buram ağrıyo demek istemiyorum kimseye mıy mıy olup çıkıcam diye şimdiden böyleyse 9. Aya kadar neler olucak o zaman napıcaksın falan gibi yorumlar geliyo kendimi kötü hissediyorum. Allahtan kaynanam öyle bi insan değil ve iyiki burası varr :) Bu akşamıda atlattık sağ salim misafirlerimiz anlayışlı çıktı Allahtan

Ay evet çok sinir bozucu zonkluyor ve geçmiyor bendede hiç olmazdı zor duruyorum vallahi geçer inşallah hızlıca
Insallah cnm bu bas agrilarindan kurtulmak icin nasilini bilmiorum.ama stresten uzak durmamiz lazim,uzun sure susuzluktan ve hava degisikliklerinden uzak durmak lazim.. birsuru etken var belki gecer ilerki donemlerde

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…