- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.201
Valla cinsiyetle ilgisi var mi bilmiyorum benim suan kiz gibi gorunuyormus ama henuz netlesmedigi icin kiz diyemiyorum ama akintim oldu hemde en basindan beri sari akintim ve normalmis yani cinsiyet olusmadan oncede vardi :/Olabilir bana kızı olan arkadaşlarım hep akintilarinin olduklarini söyledi bnde takıldı kafama ama sanmıyorum bende hayirlisi artık umut dünyası
Ahh yiyebilsem kusmalar hala dewam ediyo bu yuzden sut bile zor iciyorumCnm doktorum özellikle sebze ve en cok da proteinle beslenmen lazım dedi. Saydıkların güzel ancak atıstırmalık olarakbol bol su içmen güzel cnm ama protein ve sebzesiz beslenmek bebeğin kas gelişimi ve normal gelişimi için yetersiz
Ac karna sut icme cnm illa bir parca ekmek ya da kati birsey at agzina mideni kaldirmayacak. Ardindan sut ic yoksa Sut daha kotu yapar aklinda olsunAhh yiyebilsem kusmalar hala dewam ediyo bu yuzden sut bile zor iciyorum
Hah bak bu cok guzel aynen devam gece boyunca kan sekerinin dusmesini de engeller yatarken yedigin meyveBide sunu kesfettim yemeklerden migdem bulaniyosa kendime bol yesillikli bi salata yapiyorum ekmekle ayranla onu yiyorum migde bulantisi olmuyo yatarkenden biraz meyve yiyip uyuyorum
Ayni durum bende de var cnmBugun de yeni bir durum ile tanismaktayim, cilginlar gibi zonklayan bir bas agrisiyla ve asiri yorgun bir bunyeyle basbasayim is yerinde deli gibi uyumak istiyorum kafami masamdan kaldiramiyorum kaldirdigim anda zonklayan bir basim var cildiricam galiba
Kiz mi istiyorsun sen deOlabilir bana kızı olan arkadaşlarım hep akintilarinin olduklarini söyledi bnde takıldı kafama ama sanmıyorum bende hayirlisi artık umut dünyası
Kizlar son bir haftadir feci derecede kabizim. Tuvalete giriyorum dakikalarca artik mahvoldum yinede sonuc yok. Afedersiniz ama sanki sabitlenmis hareket etmiyor yerinden. Zofer ve kan ilaci kabizlik yapiyormus. Cok fazla kayisi yiyorum ama faydasi yok sizin kullandiginiz birsey varmi nolur yardim edin[/QUOT
Gecmiş olsun.Hakiki zeytın yagi ıyı geliyor.kayısının kompostosonu tüket daha cabuk fayda ediyor.
Daha neler yaşıcaz acabamerhaba kızlar bugün bendede kalçam dışında ilk defa karnıma kram gibi bişey girdi bi anda oldu bi anda çıktı hiç bişey anlamadım neden oldu nasıl oldu nasıl bitti :) benimde aşırı kalçamın üstünde kramp giriyo normal mi bilmiyorum çok ayakta kaldığım zaman oluyo uyuyamıyorum gece ağrıdan. haftanın 2-3 günü oluyo bu günde kaynanama misafir gelcek gece ağrılardan nasıl uyucağımı düşünüyorum şimdiden
Ağırlaşmadan boşalt odayı kendini yormadan her gün az az.. Son aylar zor olur. Çok tatlı telaş bunlareğer buda erkekse tek alıcağım bebek arabası. Herşey var abilerden kalma.. Kız olursa sıfırdan başlicam ayrı bir heyecan olucak.. Eşimde diyor kız sa ne istersen al içindr kalmasın
Sagol cnm bunu hafizama kaydettim :)Ac karna sut icme cnm illa bir parca ekmek ya da kati birsey at agzina mideni kaldirmayacak. Ardindan sut ic yoksa Sut daha kotu yapar aklinda olsun
Aynen cook iyi oluyo bu yontemHah bak bu cok guzel aynen devam gece boyunca kan sekerinin dusmesini de engeller yatarken yedigin meyve
Ay evet çok sinir bozucu zonkluyor ve geçmiyor bendede hiç olmazdı zor duruyorum vallahiAyni durum bende de var cnmdikkat ettim genelde stresliyken oluyor. Is yerinde yada evde bir sey hafifte olsa ustuste gelmisse basim basliyor hemen. Gebelik oncesi en ufak basi agrimayan biriydim gebelikle turedi bende de 5 haftadir filan var
Bende de ara ara oluyor cok yorma kendini ayakta durma ben geçen evi temizledim biraz keşke temizlemeseydim dedim ağrı cok sonra geçtiDaha neler yaşıcaz acabamerhaba kızlar bugün bendede kalçam dışında ilk defa karnıma kram gibi bişey girdi bi anda oldu bi anda çıktı hiç bişey anlamadım neden oldu nasıl oldu nasıl bitti :) benimde aşırı kalçamın üstünde kramp giriyo normal mi bilmiyorum çok ayakta kaldığım zaman oluyo uyuyamıyorum gece ağrıdan. haftanın 2-3 günü oluyo bu günde kaynanama misafir gelcek gece ağrılardan nasıl uyucağımı düşünüyorum şimdiden
Insallah cnmAy evet çok sinir bozucu zonkluyor ve geçmiyor bendede hiç olmazdı zor duruyorum vallahigeçer inşallah hızlıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?