- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.221
Cnm gec gordum. Simdi karnina giren kramp bacaga giren tarzda ise doktoruna belirtmende fayda var calsiyum ya da magnezyum eksikligi sebebiyet veriyor olabilir. Bu donemlwrde normal ama ilac baslatmasi gerwkebilir eger agri sanci seklinde ise rahimlerimizin genislediginden oturu normalmis cnm.. Benim haftam biraz ileride oldugu icin yazilanlarin cogunu deneyimlemis ve doktoruma danismis oluyorumDaha neler yaşıcaz acabamerhaba kızlar bugün bendede kalçam dışında ilk defa karnıma kram gibi bişey girdi bi anda oldu bi anda çıktı hiç bişey anlamadım neden oldu nasıl oldu nasıl bitti :) benimde aşırı kalçamın üstünde kramp giriyo normal mi bilmiyorum çok ayakta kaldığım zaman oluyo uyuyamıyorum gece ağrıdan. haftanın 2-3 günü oluyo bu günde kaynanama misafir gelcek gece ağrılardan nasıl uyucağımı düşünüyorum şimdiden
Amin cnm iki oğlum var buda kız olsun istiyorum rabbimden ama nasip eder inşKiz mi istiyorsun sen deAllah gonlune gore versin cnm
Bendede mevcut baş ağrısı lakin benimkinin sbebi sinuzit ve antibiyotiksiz gecmiycek dr asla kullanamiycami söyledi dayanicam artık Rabbimin izniyle üç gndr artışta ondan öncede geniz akintisi yaptı busefer de kusma mide bulantısına sebep oldu allahım dayanma gücü versin sabredicem inş çektiğim sıkıntıların mükafatini Rabbim gnlumdekini nasip ederek verir inşaallahBugun de yeni bir durum ile tanismaktayim, cilginlar gibi zonklayan bir bas agrisiyla ve asiri yorgun bir bunyeyle basbasayim is yerinde deli gibi uyumak istiyorum kafami masamdan kaldiramiyorum kaldirdigim anda zonklayan bir basim var cildiricam galiba
Off bende de sinüzit var çok zor Allah yardımcın olsun istersen soğan kaynatıp iç antibiyotik yerine miden bulanmıyorsa, inşallah hemen geçer canım yaBendede mevcut baş ağrısı lakin benimkinin sbebi sinuzit ve antibiyotiksiz gecmiycek dr asla kullanamiycami söyledi dayanicam artık Rabbimin izniyle üç gndr artışta ondan öncede geniz akintisi yaptı busefer de kusma mide bulantısına sebep oldu allahım dayanma gücü versin sabredicem inş çektiğim sıkıntıların mükafatini Rabbim gnlumdekini nasip ederek verir inşaallah
Evet kuzum inşallah geçer, elimizden geldiğince iyi uyumamız lazım ılık duş biraz hafifletiyor aklınızda olsun ama tamamen geçmiyor inşallah zamanla geçerInsallah cnmbu bas agrilarindan kurtulmak icin nasilini bilmiorum.ama stresten uzak durmamiz lazim,uzun sure susuzluktan ve hava degisikliklerinden uzak durmak lazim.. birsuru etken var belki gecer ilerki donemlerde
Bacağa giren şeklinde değildi biraz daha farklıydı bacağama giren gibi olsa dayanamazdın sanırım maden suyunu önermiş biri denicem mutlakaa Bugün doktora gidicem çok bi haycanlıyım :) kendini gösterir inşallahhh :)Cnm gec gordum. Simdi karnina giren kramp bacaga giren tarzda ise doktoruna belirtmende fayda var calsiyum ya da magnezyum eksikligi sebebiyet veriyor olabilir. Bu donemlwrde normal ama ilac baslatmasi gerwkebilir eger agri sanci seklinde ise rahimlerimizin genislediginden oturu normalmis cnm.. Benim haftam biraz ileride oldugu icin yazilanlarin cogunu deneyimlemis ve doktoruma danismis oluyorumKan dolasimi icinde cok fazla oturmamak cok da fazla ayakta kalmamak lazimmis calisiyorsan yarim saatte bir kalkip 5 dakka dolan eger surekli ayaktaysan da arada dinlen cnm Buarada bayramda arabayla uzun yolculuk dusunenler varsa 2- 3 saatte bir mola verip en az 10 15 dakka dolanmasi gerwkiyormus doktorum demisti bana da aklinizda bulunsun herkese iyi geceler
evet maden suyunda da magnezyumla kalsiyum var. MantıklıBacağa giren şeklinde değildi biraz daha farklıydı bacağama giren gibi olsa dayanamazdın sanırım maden suyunu önermiş biri denicem mutlakaa Bugün doktora gidicem çok bi haycanlıyım :) kendini gösterir inşallahhh :)
Canimmmm gözün aydinnn olsun cooook amaaa cooook Sevindimmm darisi bana insallah... Inan kac gündür aklimdaydin belli oldumuki diye seni düsündüm.. Kuzumm nolur banada dua et ayni Mutlulugu Rabbim banada nasip etsin banada tattirsin.. Iki oglandan sonra bi Kiz coook büyük bi Mutluluk bi Anne icin.. Aklina geldikce banada Dua et Bayramin ilk günü belli olacak Allahin izniyle..Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
İnşallah canım inşallah sende bu duyguyu tad inşallah inanılmaz birşey hala inanamıyorumCanimmmm gözün aydinnn olsun cooook amaaa cooook Sevindimmm darisi bana insallah... Inan kac gündür aklimdaydin belli oldumuki diye seni düsündüm.. Kuzumm nolur banada dua et ayni Mutlulugu Rabbim banada nasip etsin banada tattirsin.. Iki oglandan sonra bi Kiz coook büyük bi Mutluluk bi Anne icin.. Aklina geldikce banada Dua et Bayramin ilk günü belli olacak Allahin izniyle..
Tatlim gittigin zaman ultrasyona girmeden cikolata ye bebek hareketlenirmis o zaman gosterirmis bunuda bi doktor soylemisti aklinda bulunsunBacağa giren şeklinde değildi biraz daha farklıydı bacağama giren gibi olsa dayanamazdın sanırım maden suyunu önermiş biri denicem mutlakaa Bugün doktora gidicem çok bi haycanlıyım :) kendini gösterir inşallahhh :)
Gozun aydin canim darisi bize bende yarin ogrencem insKızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Ayy evet bende duydum ama hiç aklıma gelmedi doğrusu. benim ilk haftalarda genelde gaz olduğu için görmekte zorlanmıştı şimdi böyle bişey olmaz inşallahhh yarım saat içinde eşimin zoruyla 3 litre suya maruz kalıyorum sonraTatlim gittigin zaman ultrasyona girmeden cikolata ye bebek hareketlenirmis o zaman gosterirmis bunuda bi doktor soylemisti aklinda bulunsun
:) çok sevinndimmm Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin senin için çok farklı bi heycan olmuştur şimdi :)Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
İns cnm hayirlisi olsun bende gaz olayi cok olmadi zaten doktorumda hic suna benziyo diye bi yorumda yapmadi daha bende ultrasyon fotografi bile yok bu gittigimde istiycem bakalim verirse yarin belli olucak bizimde insAyy evet bende duydum ama hiç aklıma gelmedi doğrusu. benim ilk haftalarda genelde gaz olduğu için görmekte zorlanmıştı şimdi böyle bişey olmaz inşallahhh yarım saat içinde eşimin zoruyla 3 litre suya maruz kalıyorum sonra
Aa neden ultrason kağıdı vermiyor? Banada hiç kıza benziyo veya erkeğe demedi bende bugün inşallah öğrenicem. Benim karnımda çok gaz olduğu için kese görünmüyodu gerçi artık eskiye göre baya büyüdü böyle bi sorun olmaz heralde :) beni gören herkes senin oğlun olucak diyo ben biraz üzülüyorum sanki ama herşeyin hayırlısı Allah evladın bile hayırlısını nasip etsin herkeseİns cnm hayirlisi olsun bende gaz olayi cok olmadi zaten doktorumda hic suna benziyo diye bi yorumda yapmadi daha bende ultrasyon fotografi bile yok bu gittigimde istiycem bakalim verirse yarin belli olucak bizimde ins
Ayy ne güzel bi hediye allahım hayirla kucağına alırsın inşaallah benimde iki oğlan var bana da nasip olur inşaallah burda iki oğlan dan sonra Kiz bekleyen çokKızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Aminnn ins cnm benim icin onemi yok ilk cocugum ve ikiside olabilir bilmiyorum niye vermiyo ama daha hic vermediler ewdekilere de degimde kiziyolar bana daha bebege bile benzemiyo niye versinler haklilar diye cok moralim bozuluyo bu yuzdenAa neden ultrason kağıdı vermiyor? Banada hiç kıza benziyo veya erkeğe demedi bende bugün inşallah öğrenicem. Benim karnımda çok gaz olduğu için kese görünmüyodu gerçi artık eskiye göre baya büyüdü böyle bi sorun olmaz heralde :) beni gören herkes senin oğlun olucak diyo ben biraz üzülüyorum sanki ama herşeyin hayırlısı Allah evladın bile hayırlısını nasip etsin herkese
Bence iste bu gidişinde bişeye benzemesede orda varlığını bilmekte yetiyo :) neyse olsun sende bundan sonra alırsın hem şimdi tam belli olur herşeyi :)Aminnn ins cnm benim icin onemi yok ilk cocugum ve ikiside olabilir bilmiyorum niye vermiyo ama daha hic vermediler ewdekilere de degimde kiziyolar bana daha bebege bile benzemiyo niye versinler haklilar diye cok moralim bozuluyo bu yuzden
Aynen istiycem bakalim verecekmi ins verir insan bi mutlu oluyo ya kucucuk gorunceBence iste bu gidişinde bişeye benzemesede orda varlığını bilmekte yetiyo :) neyse olsun sende bundan sonra alırsın hem şimdi tam belli olur herşeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?