Aralikk anneleriii !

Cnm gec gordum. Simdi karnina giren kramp bacaga giren tarzda ise doktoruna belirtmende fayda var calsiyum ya da magnezyum eksikligi sebebiyet veriyor olabilir. Bu donemlwrde normal ama ilac baslatmasi gerwkebilir eger agri sanci seklinde ise rahimlerimizin genislediginden oturu normalmis cnm.. Benim haftam biraz ileride oldugu icin yazilanlarin cogunu deneyimlemis ve doktoruma danismis oluyorum Kan dolasimi icinde cok fazla oturmamak cok da fazla ayakta kalmamak lazimmis calisiyorsan yarim saatte bir kalkip 5 dakka dolan eger surekli ayaktaysan da arada dinlen cnm Buarada bayramda arabayla uzun yolculuk dusunenler varsa 2- 3 saatte bir mola verip en az 10 15 dakka dolanmasi gerwkiyormus doktorum demisti bana da aklinizda bulunsun herkese iyi geceler

Bendede mevcut baş ağrısı lakin benimkinin sbebi sinuzit ve antibiyotiksiz gecmiycek dr asla kullanamiycami söyledi dayanicam artık Rabbimin izniyle üç gndr artışta ondan öncede geniz akintisi yaptı busefer de kusma mide bulantısına sebep oldu allahım dayanma gücü versin sabredicem inş çektiğim sıkıntıların mükafatini Rabbim gnlumdekini nasip ederek verir inşaallah

Off bende de sinüzit var çok zor Allah yardımcın olsun istersen soğan kaynatıp iç antibiyotik yerine miden bulanmıyorsa, inşallah hemen geçer canım ya

Insallah cnm bu bas agrilarindan kurtulmak icin nasilini bilmiorum.ama stresten uzak durmamiz lazim,uzun sure susuzluktan ve hava degisikliklerinden uzak durmak lazim.. birsuru etken var belki gecer ilerki donemlerde
Evet kuzum inşallah geçer, elimizden geldiğince iyi uyumamız lazım ılık duş biraz hafifletiyor aklınızda olsun ama tamamen geçmiyor inşallah zamanla geçer

Bacağa giren şeklinde değildi biraz daha farklıydı bacağama giren gibi olsa dayanamazdın sanırım maden suyunu önermiş biri denicem mutlakaa Bugün doktora gidicem çok bi haycanlıyım :) kendini gösterir inşallahhh :)

evet maden suyunda da magnezyumla kalsiyum var. Mantıklı

Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmm oluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
Canimmmm gözün aydinnn olsun cooook amaaa cooook Sevindimmm darisi bana insallah... Inan kac gündür aklimdaydin belli oldumuki diye seni düsündüm.. Kuzumm nolur banada dua et ayni Mutlulugu Rabbim banada nasip etsin banada tattirsin.. Iki oglandan sonra bi Kiz coook büyük bi Mutluluk bi Anne icin.. Aklina geldikce banada Dua et Bayramin ilk günü belli olacak Allahin izniyle..

İnşallah canım inşallah sende bu duyguyu tad inşallah inanılmaz birşey hala inanamıyorum yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum

Tatlim gittigin zaman ultrasyona girmeden cikolata ye bebek hareketlenirmis o zaman gosterirmis bunuda bi doktor soylemisti aklinda bulunsun

Tatlim gittigin zaman ultrasyona girmeden cikolata ye bebek hareketlenirmis o zaman gosterirmis bunuda bi doktor soylemisti aklinda bulunsun
Ayy evet bende duydum ama hiç aklıma gelmedi doğrusu. benim ilk haftalarda genelde gaz olduğu için görmekte zorlanmıştı şimdi böyle bişey olmaz inşallahhh yarım saat içinde eşimin zoruyla 3 litre suya maruz kalıyorum sonra

İns cnm hayirlisi olsun bende gaz olayi cok olmadi zaten doktorumda hic suna benziyo diye bi yorumda yapmadi daha bende ultrasyon fotografi bile yok bu gittigimde istiycem bakalim verirse yarin belli olucak bizimde ins

İns cnm hayirlisi olsun bende gaz olayi cok olmadi zaten doktorumda hic suna benziyo diye bi yorumda yapmadi daha bende ultrasyon fotografi bile yok bu gittigimde istiycem bakalim verirse yarin belli olucak bizimde ins
Aa neden ultrason kağıdı vermiyor? Banada hiç kıza benziyo veya erkeğe demedi bende bugün inşallah öğrenicem. Benim karnımda çok gaz olduğu için kese görünmüyodu gerçi artık eskiye göre baya büyüdü böyle bi sorun olmaz heralde :) beni gören herkes senin oğlun olucak diyo ben biraz üzülüyorum sanki ama herşeyin hayırlısı Allah evladın bile hayırlısını nasip etsin herkese

Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmm oluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
Ayy ne güzel bi hediye allahım hayirla kucağına alırsın inşaallah benimde iki oğlan var bana da nasip olur inşaallah burda iki oğlan dan sonra Kiz bekleyen çok şu mübarek günde dua et bizede suan 13 haftalik 12 de anlaşılmadı bayramdan sonra bidaha gidicem inşaallah mujdeli bi haber bende alırım allahım okadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aminnn ins cnm benim icin onemi yok ilk cocugum ve ikiside olabilir bilmiyorum niye vermiyo ama daha hic vermediler ewdekilere de degimde kiziyolar bana daha bebege bile benzemiyo niye versinler haklilar diye cok moralim bozuluyo bu yuzden

Aminnn ins cnm benim icin onemi yok ilk cocugum ve ikiside olabilir bilmiyorum niye vermiyo ama daha hic vermediler ewdekilere de degimde kiziyolar bana daha bebege bile benzemiyo niye versinler haklilar diye cok moralim bozuluyo bu yuzden
Bence iste bu gidişinde bişeye benzemesede orda varlığını bilmekte yetiyo :) neyse olsun sende bundan sonra alırsın hem şimdi tam belli olur herşeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…