- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.241
Hadi hayırlısı cnm inşallah gösterirBacağa giren şeklinde değildi biraz daha farklıydı bacağama giren gibi olsa dayanamazdın sanırım maden suyunu önermiş biri denicem mutlakaa Bugün doktora gidicem çok bi haycanlıyım :) kendini gösterir inşallahhh :)
Aslında benim bildiğim istemeden bile veriyolar senim doktorunda benim doktorum gibi değişik heraldeAynen istiycem bakalim verecekmi ins verir insan bi mutlu oluyo ya kucucuk gorunce
Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
Benim tek doktorum yok iki uc tane hangisine denk gelirsenAslında benim bildiğim istemeden bile veriyolar senim doktorunda benim doktorum gibi değişik heralde
Benim bi tane doktorum var ondanda pek memnun değilim bidahaki ay farklı bi yere gidicemBenim tek doktorum yok iki uc tane hangisine denk gelirsen
aynı durum bende de var gazxdan gozukmuyor bebek... 16+3. haftamda gittiğimde hafif sıkışık gitmiştim ne olur ne olmaz diye sabahtan yarım litre su içmiştim ama ultrasonda gozukmedi diye çıkartıp 1,5 litre su içirttiler hastanede. randevumda 1 saat sonraya alındı gozukmüyor diyeAyy evet bende duydum ama hiç aklıma gelmedi doğrusu. benim ilk haftalarda genelde gaz olduğu için görmekte zorlanmıştı şimdi böyle bişey olmaz inşallahhh yarım saat içinde eşimin zoruyla 3 litre suya maruz kalıyorum sonra
Canim tebrik ederim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin! Kesin net kiz dediler mi bana net degil ama kiz gibi dediler mesela :)Kızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
benim bebişte doktor vrunca hareket ediyor ancak değilse yatıyor. Geçen kontrolde vurmadı hareket etmedi o yüzden insan tedirgin oluyor bir şey mi oldu ki diye en azından ben oluyorum bide göbek deliğimin oraları acıyor kese oralarda olurmuş bu zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum artıkaynı durum bende de var gazxdan gozukmuyor bebek... 16+3. haftamda gittiğimde hafif sıkışık gitmiştim ne olur ne olmaz diye sabahtan yarım litre su içmiştim ama ultrasonda gozukmedi diye çıkartıp 1,5 litre su içirttiler hastanede. randevumda 1 saat sonraya alındı gozukmüyor diyeBen de hareket ettiğini görmek istiyorum bebişimin ama guneşleniyor gibi hareketsiz duruyor hep.. Gecen bir kutu çikolatayı bir saat onceden basladım yemeye anca sindiririm diye sonra ultrasona gırmeden 30 dakka 15 dakka ve 2 3 dakka once yedim ama yine hareketsizdi Doktoruma sordum neden hareketsiz diye? 24 saatin 20 saati uyur zaten, boşuna uyusunda büyüsün demezler dedi. Herhalde çok huzurlu bizimkiler sürekli uyuor Birileri de sabah kahvaltında reçel pekmez ye randevu oncesı de meyve suyu ıc dedi bir de oyle meyve şekeri deneyeceğim bakalım. Belki daha hızlı karışıyordur kana Bu kez de hareket etmezse artık boş kalori almıcam boşyere D
Bende büyüdü daha gaz problemi olmaz diyodum o zaman yanılmışım... Geçen sefer gitmeye zar zor olsada gördük doktor karnıma biraz vurunca hemen kollarını oynattı o an paha biçilemezdi benim için ağlicaktım yani o derece :) inşallah bu sefer rahat gösterir bende bi çikolatayı deniyim bide gitmeden maden suyu içiyim belki gaz olayımı çözer pek sanmıyorum ama denicem... Hareket etmezse bende bi daha yemem çikolata zaten sevmiyorumaynı durum bende de var gazxdan gozukmuyor bebek... 16+3. haftamda gittiğimde hafif sıkışık gitmiştim ne olur ne olmaz diye sabahtan yarım litre su içmiştim ama ultrasonda gozukmedi diye çıkartıp 1,5 litre su içirttiler hastanede. randevumda 1 saat sonraya alındı gozukmüyor diyeBen de hareket ettiğini görmek istiyorum bebişimin ama guneşleniyor gibi hareketsiz duruyor hep.. Gecen bir kutu çikolatayı bir saat onceden basladım yemeye anca sindiririm diye sonra ultrasona gırmeden 30 dakka 15 dakka ve 2 3 dakka once yedim ama yine hareketsizdi Doktoruma sordum neden hareketsiz diye? 24 saatin 20 saati uyur zaten, boşuna uyusunda büyüsün demezler dedi. Herhalde çok huzurlu bizimkiler sürekli uyuor Birileri de sabah kahvaltında reçel pekmez ye randevu oncesı de meyve suyu ıc dedi bir de oyle meyve şekeri deneyeceğim bakalım. Belki daha hızlı karışıyordur kana Bu kez de hareket etmezse artık boş kalori almıcam boşyere D
Benimki de vuruyor aynen bi de sıkısik oldugumdan oturu iyice kramp giriyor doktor vurup salladikca ultrason cihazinibenim bebişte doktor vrunca hareket ediyor ancak değilse yatıyor. Geçen kontrolde vurmadı hareket etmedi o yüzden insan tedirgin oluyor bir şey mi oldu ki diye en azından ben oluyorum bide göbek deliğimin oraları acıyor kese oralarda olurmuş bu zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum artık
Maden suyu bende gaz durumunu arttiriyor cnm. Belki hastaneye gittigimde heyecanlaniyorum ya da klimalar soguk oluyor diye mi bilmiorum ama ogun gaz sorunum daha da bir artiyor benim de... Kahvaltinda da pekmez dene cnm ben bu cts gittigimde oyle yapicam ultrason oncesi de meyve suyu icicem yazarim gruba sonucuBende büyüdü daha gaz problemi olmaz diyodum o zaman yanılmışım... Geçen sefer gitmeye zar zor olsada gördük doktor karnıma biraz vurunca hemen kollarını oynattı o an paha biçilemezdi benim için ağlicaktım yani o derece :) inşallah bu sefer rahat gösterir bende bi çikolatayı deniyim bide gitmeden maden suyu içiyim belki gaz olayımı çözer pek sanmıyorum ama denicem... Hareket etmezse bende bi daha yemem çikolata zaten sevmiyorum
Normal cnm erken gitmesi 1 2 hafta onden gidebilir bir kac gun geriden gidebilir beslenmeyle alakali, doktorun kullandigi ultrason aleti ve olcum hassasligi ile alakaliKızlarr ben geldim doktordanherşey iyi gidiyo çok şükür cinsiyetide belli oldu ben olmaz olsada emin olmaz diyodum ama çok emin olduk erkekmiş. Ben doktora ısrarla sormaya devam ediyorum işte kesin mi filan diye o sırada benimki hareketlendi ve minik bacaklarının arasından sanki ben erkeğim der gibi.. Tabi kordon değilse hahahah biraz ilerden gidiyomuş böyle olan var mı bi sorun yoktur dimi
Gozun aydin guzelim hayirli olsun cok sewindim darisi yarin banaKızlarr ben geldim doktordanherşey iyi gidiyo çok şükür cinsiyetide belli oldu ben olmaz olsada emin olmaz diyodum ama çok emin olduk erkekmiş. Ben doktora ısrarla sormaya devam ediyorum işte kesin mi filan diye o sırada benimki hareketlendi ve minik bacaklarının arasından sanki ben erkeğim der gibi.. Tabi kordon değilse hahahah biraz ilerden gidiyomuş böyle olan var mı bi sorun yoktur dimi
Evet evet uzun boylu da olabilirAmin inşallahhh :) bi tedirgin oldum açıkçası boyu uzun olucak diyodu doktor geçen sefer gitmeme bu sefer net belli oldu 1 hafta önden gidiyo boyu kilosu aöa sorun yok dedi de işte yinede için rahat etmemişti :)Persefon Amin canımmm seninde haberlerini bekliyoruz yarın inşallah öğrenirsin :) E Esrakarakaya
Bende aynı şeyi düşünüyorum aslında hala böyle acaba gibi bi düşünce var içimde banada ayrıntılı ultrasonu söyledi iç organları için filanmış bakalım 5. Ayı beklicez :)Evet evet uzun boylu da olabilirerkek bebislerle kiz bebisler arasinda da fark olabiliyormus boy da ultrasonda boya gore tahmin veriyor Ben 16. Haftamda ogrendim canim ama dr.um 20. Haftada ayrintili ultrasonu beklememi soyledi. Her ne kadar kesin dese de Cinsiyet organlarina daha ayrintili bakilacagindan ve ozaman gelismis olacagindan daha kesin olurmus Doktorumla birlikte Garanticiyiz yani
Ahahhaha yerim ya çok sevimli olmuş erkeğim anne al bak der gibi fındıklar ya :)Kızlarr ben geldim doktordanherşey iyi gidiyo çok şükür cinsiyetide belli oldu ben olmaz olsada emin olmaz diyodum ama çok emin olduk erkekmiş. Ben doktora ısrarla sormaya devam ediyorum işte kesin mi filan diye o sırada benimki hareketlendi ve minik bacaklarının arasından sanki ben erkeğim der gibi.. Tabi kordon değilse hahahah biraz ilerden gidiyomuş böyle olan var mı bi sorun yoktur dimi
Olsun surada birkac hafta kaldi cabuk gecerBende aynı şeyi düşünüyorum aslında hala böyle acaba gibi bi düşünce var içimde banada ayrıntılı ultrasonu söyledi iç organları için filanmış bakalım 5. Ayı beklicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?