Aralikk anneleriii !

aynı durum bende de var gazxdan gozukmuyor bebek... 16+3. haftamda gittiğimde hafif sıkışık gitmiştim ne olur ne olmaz diye sabahtan yarım litre su içmiştim ama ultrasonda gozukmedi diye çıkartıp 1,5 litre su içirttiler hastanede. randevumda 1 saat sonraya alındı gozukmüyor diye Ben de hareket ettiğini görmek istiyorum bebişimin ama guneşleniyor gibi hareketsiz duruyor hep.. Gecen bir kutu çikolatayı bir saat onceden basladım yemeye anca sindiririm diye sonra ultrasona gırmeden 30 dakka 15 dakka ve 2 3 dakka once yedim ama yine hareketsizdi Doktoruma sordum neden hareketsiz diye? 24 saatin 20 saati uyur zaten, boşuna uyusunda büyüsün demezler dedi. Herhalde çok huzurlu bizimkiler sürekli uyuor Birileri de sabah kahvaltında reçel pekmez ye randevu oncesı de meyve suyu ıc dedi bir de oyle meyve şekeri deneyeceğim bakalım. Belki daha hızlı karışıyordur kana Bu kez de hareket etmezse artık boş kalori almıcam boşyere D

benim bebişte doktor vrunca hareket ediyor ancak değilse yatıyor. Geçen kontrolde vurmadı hareket etmedi o yüzden insan tedirgin oluyor bir şey mi oldu ki diye en azından ben oluyorum bide göbek deliğimin oraları acıyor kese oralarda olurmuş bu zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum artık

Bende büyüdü daha gaz problemi olmaz diyodum o zaman yanılmışım... Geçen sefer gitmeye zar zor olsada gördük doktor karnıma biraz vurunca hemen kollarını oynattı o an paha biçilemezdi benim için ağlicaktım yani o derece :) inşallah bu sefer rahat gösterir bende bi çikolatayı deniyim bide gitmeden maden suyu içiyim belki gaz olayımı çözer pek sanmıyorum ama denicem... Hareket etmezse bende bi daha yemem çikolata zaten sevmiyorum

Benimki de vuruyor aynen bi de sıkısik oldugumdan oturu iyice kramp giriyor doktor vurup salladikca ultrason cihazini rahatsiz edici bir durum cnm.. valla benim doktor vurunca benimki huzursuz olup bir kaykiliyor bazan arkasina donuyor tek hareket yapiyor yani sora uyumasina kaldigi yerden devam ediyor kesenin oldugu yerin acimasi normal cnm genisliyor rahimlerimiz bol bol krem sur ki agriyi gecirmese de catlak riskini azaltiriz

Son düzenleme:
Maden suyu bende gaz durumunu arttiriyor cnm. Belki hastaneye gittigimde heyecanlaniyorum ya da klimalar soguk oluyor diye mi bilmiorum ama ogun gaz sorunum daha da bir artiyor benim de... Kahvaltinda da pekmez dene cnm ben bu cts gittigimde oyle yapicam ultrason oncesi de meyve suyu icicem yazarim gruba sonucu insallah hareket eder bu kez benim uyuşuk

Kızlarr ben geldim doktordan herşey iyi gidiyo çok şükür cinsiyetide belli oldu ben olmaz olsada emin olmaz diyodum ama çok emin olduk erkekmiş. Ben doktora ısrarla sormaya devam ediyorum işte kesin mi filan diye o sırada benimki hareketlendi ve minik bacaklarının arasından sanki ben erkeğim der gibi.. Tabi kordon değilse hahahah biraz ilerden gidiyomuş böyle olan var mı bi sorun yoktur dimi

Normal cnm erken gitmesi 1 2 hafta onden gidebilir bir kac gun geriden gidebilir beslenmeyle alakali, doktorun kullandigi ultrason aleti ve olcum hassasligi ile alakali hadi gozun aydin cnm darisi henuz ogrenemeyenlerin basina

Gozun aydin guzelim hayirli olsun cok sewindim darisi yarin bana

Amin inşallahhh :) bi tedirgin oldum açıkçası boyu uzun olucak diyodu doktor geçen sefer gitmeme bu sefer net belli oldu 1 hafta önden gidiyo boyu kilosu aöa sorun yok dedi de işte yinede için rahat etmemişti :) Persefon Amin canımmm seninde haberlerini bekliyoruz yarın inşallah öğrenirsin :) E Esrakarakaya

Evet evet uzun boylu da olabilir erkek bebislerle kiz bebisler arasinda da fark olabiliyormus boy da ultrasonda boya gore tahmin veriyor Ben 16. Haftamda ogrendim canim ama dr.um 20. Haftada ayrintili ultrasonu beklememi soyledi. Her ne kadar kesin dese de Cinsiyet organlarina daha ayrintili bakilacagindan ve ozaman gelismis olacagindan daha kesin olurmus Doktorumla birlikte Garanticiyiz yani

Bende aynı şeyi düşünüyorum aslında hala böyle acaba gibi bi düşünce var içimde banada ayrıntılı ultrasonu söyledi iç organları için filanmış bakalım 5. Ayı beklicez :)

Ahahhaha yerim ya çok sevimli olmuş erkeğim anne al bak der gibi fındıklar ya :)

Bende aynı şeyi düşünüyorum aslında hala böyle acaba gibi bi düşünce var içimde banada ayrıntılı ultrasonu söyledi iç organları için filanmış bakalım 5. Ayı beklicez :)
Olsun surada birkac hafta kaldi cabuk gecer Allah da hepimizin gonlune gore versin bahtiyla sansiyla en basta sagligi ile gelsin bebisler

Reactions: Rup
Kızlar hiç gebelik uygulamaları indiren var mı telefonuna ben hamilelik , hamilelik rehberi bide hamilelik takibi diye uygulamalar ndirdim demin çok güzeller

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…