- 23 Ocak 2012
- 309
- 91
- 68
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.261
Çok güzeller ya hergün girip bakıyorum ben deAynen öyle oldu :) ultrason görüntüleride var eli ağzındayken bideben mi abartıyorum yoksa gerçekten çok güzel çok mutluluk verici bi duygu mu bilmiyorum @Rup
Aminnn canım gerçekten öyle sağlıyla gelsin inşallah bebişlerimizPersefon bu ara ben kullanıyorum canım 3 tane bi tenesi günlük olarak bildirim yolluyo gün gün takibini yapıyo
Bulantıların hala aynı mı çok mu var yani? bulantıların geçince o tiksinti hali biraz daha iyi duruma geliyo belki o zaman içersin. Yiyosunda yinede bi eksiklik olur gibime geliyo kendini motive et bebeklerimizin buna ihtiyacı var aynı saatlerde içme yani kendini ilacın psikolojisine sokma kendini iyi hissedince iç tabi arası çok kısa olmasın benimde progestan hapından miden bulanıyodu yatmadan bi saat önce içiyodum ardından bişeyler atıyodum ağzıma ardından hemen ekmek at sende ağzına o bulantıyı biraz hafifletirarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Çok güzeller ya hergün girip bakıyorum ben de
Cnm Dr.un ne diyorsa yapmaya çalış. Sonuçta Hepimizden daha iyi biliyorlar herşeyi.. Ama kötü yapıyorsa da Dr.unu ara başka ilaç yazsınarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Hamilelik, hamilelik rehberi diğerinde hamilelik takibiBende aynı şekildeher sabah bakıyorum acaba bugün ne yazıyo diye sen hangilerini kullanıyosun canım
Bende hamilelik, hamilelik rehberi. Guven gebelik takibi ni kullanıyorumHamilelik, hamilelik rehberi diğerinde hamilelik takibi
AAAaaa güven gebelik takibini bilmiyorum. Onu da indireyim :) telefonum uygulama dolacakBende hamilelik, hamilelik rehberi. Guven gebelik takibi ni kullanıyorum
O internetsiz çalışmıyo sanırım bide hafta hafta gösteriyo. Bende hamilelik takibine bakıyım benim telefonumda aynı şekilde bide bebek kıyafetleri için bi kaç markanın uygulamasını indirdimAAAaaa güven gebelik takibini bilmiyorum. Onu da indireyim :) telefonum uygulama dolacak
Aynen onlari bende indirdim ek olarak huggies bide sprout diye bisey indirdim ama 10 gun ucretsizmis sonrada kisitli kullandiriyor ama baya eglenceliydi 3 boyutlu bebek var her hafta ne gelisiyor gosteriyordu :)Kızlar hiç gebelik uygulamaları indiren var mı telefonuna ben hamilelik , hamilelik rehberi bide hamilelik takibi diye uygulamalar ndirdim demin çok güzeller
canım tebrik ederim senin adına çokkk sevindim. allahıma şükürler olsun ikimizinde gönlümüze göre oldu. allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsinKızlarrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmmmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
canım inşallah allah seninde gönlüne göre verir. bayramın ilk günü nasıl gidiceksin açık mı hastaneler? ve ayrıca şuan da 16 sın belli olmaz mı ki?Canimmmm gözün aydinnn olsun cooook amaaa cooook Sevindimmm darisi bana insallah... Inan kac gündür aklimdaydin belli oldumuki diye seni düsündüm.. Kuzumm nolur banada dua et ayni Mutlulugu Rabbim banada nasip etsin banada tattirsin.. Iki oglandan sonra bi Kiz coook büyük bi Mutluluk bi Anne icin.. Aklina geldikce banada Dua et Bayramin ilk günü belli olacak Allahin izniyle..
Sagol Kuzum Allah razi olsun insallah Rabbim banada nasip eder cümlemizin gönlündeki Muradini versin insallah.. Canim ben Almanyadayim burda Bayram olmadigi icin heryer acik. Bi Umut insallah belli olur canim ya Bakalim artik olmazsa bir ay daha beklemem gerekecekcanım inşallah allah seninde gönlüne göre verir. bayramın ilk günü nasıl gidiceksin açık mı hastaneler? ve ayrıca şuan da 16 sın belli olmaz mı ki?
benim doktorum v şeklinde bacaklarının gözüktüğü(v leri bacak olarak düşün) alttan ultrason görüntüsünde fetusun genital bölgesinde 3 çizgi gordu eger 3 çizgi varsa kızdır dediKizlar bisi dicem kiz oldugunu nasil anliyorlar yani mesela bende cikintiyi goremediler ve yanlardaki yumurtalar olusmamis (erkeklik yumurtalari) henuz buyuk ihtimal kiz ama 20. Haftaya kadar iyice gelissin ozaman bakalim emin degilim dediler.
Kendi doktorum hiç bahsetmedi kilodan ama geçen acile gitmiştim 14+3 ken 100 gram olmuş bebeğin demiştiKızlar kasım anneleri hep bebeişlerin kilolarından bahsediyor 16. haftasında doktorları soylemeye başlamış. Bana daha kimse birşey demedi. Var mı kilosunu öğrenenler?
Ben de isteyeceğim cnm bu hafta da söylemezse kaç gr. Olmuş ona da bakarmısınız diye.. Valla özel hastaneye gidiyorum bi de baksınlar oyuzdenKendi doktorum hiç bahsetmedi kilodan ama geçen acile gitmiştim 14+3 ken 100 gram olmuş bebeğin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?