Aralikk anneleriii !

Ben de isteyeceğim cnm bu hafta da söylemezse kaç gr. Olmuş ona da bakarmısınız diye.. Valla özel hastaneye gidiyorum bi de baksınlar oyuzden
Evet sor bencede canım çünkü sormadan söylemiyolar hiç bişeyi bizde o an bebişleri görünce heyecandan bişiler sormayıda unutuyoruz gidiyo

Hımm işte ben çok anlamadım çok hareketliydi 3 çizgiyi hatırlayamadım şimdi hiç öyle detaya dikkat etmedim doktorun güzel açıklamış bana açıklama yapmadı çok hayırlısı olsun bakalım 20. Haftayı iple çekiyorum bende

Oyyy maşallah hadi gözün aydın kuzum hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Aynen cnm hayırlısı olsun seninki de az kaldı çabuk geçeçek Zaten bir hafta da bayramla geçecek

Gözün aydın cnm Allah sağlıklla giymeyi, giydirmeyi nasip etsin :) Ben daha alışverişe başlamadım. Bir tek kampanyayı kaçırmayayım diye bebek arabasını aldım o da gri renk kız da biner erkek de diye Bir yandan da acele etmesemiydim bir terslik olursa diye de endişelerim var 27. haftadan sonra risk daha çok azalıyormuş. Ama ozamana da kampanya olmaz dediler. oda takımı vs. alana kadar da bunun taksiti biter daha rahat olur diyerek almış bulunduk. Aklıma takılıp duruyor şmdi.. Başka da bir şey almam 27.ye kadar herhalde O kadar güzel şirin şeyler var ki ufaklıklar için insan bakmaya kıyamıyor

Evet sor bencede canım çünkü sormadan söylemiyolar hiç bişeyi bizde o an bebişleri görünce heyecandan bişiler sormayıda unutuyoruz gidiyo
Aynen bende de aynı sorun var. 10tane soruyla gidiyorum herseferınde 4unu 5 ını sorup cıkıyorum Heyecana alışırım diye düşünüyordum başta bir iki randevudan sorna ama öyle olmuyormuş her gidiş ayrı heyecan oluyor gerçekten de

Ne güzel ya demiş senin dr. Ben de sorucam bu cts. gittiğimde. Söylesinler artık 100 gr. geçmiş artık bebişler.. Hangi marka ultrason aletleri baktın mı hiç cnm?
Aynen tatlım sor gidince boy kilo hepsini söyledi valla bilmiyorum ki canım markasına hiç dikkat etmedim heyecandan hiç bişi hatırlamıyorum gidince bidaha telefonla cekcem kayit alcam valla soramadigimi da not alip gitcem orda heyecandan soracaklarimi da unutur oldum

Kızlar doktora gittim bende bugün ve bir erkekim olacak Daha göstermez belli değildir diyordum ama Yedigim çikolata onu hareketlendirdi sanırım direk doktordan önce gördüm nerdeyse erkek dedim hemen

Al benden de o kadar bu heyecan basa bela

Reactions: Rup
E
Sagol cnm aynen cooook guzeller ben de sadece corap ve zibin aldim ikitane dahada almadim bende gec alma taraftariyim zaten sadece hava makinasi falan alicam cocuk icin cok iyi oluyor alt bezi falan alirim giysi en sona aceleye gerek yok bide kis cocugu olucak cok disari cikma imkani yok bu yuzden fazla bisey almiycam dogsun hayirlisiyla o senenin yazina dogru alicam

Hava makinesi ne oluyor tatlım? Nem buhar yapan şeylerden mi? Ya bende şu göğüs pompasından alıyım mı ki diyorum araştırdınız mı hiç elektrikli medela en güzeli falan diye duydum bayaa bi anneden ama bilemedim

Canım gözün aydın ikimizinde minik prensleri oluyo Allahım kavuştursun bizleri :)

Kızlar doktora gittim bende bugün ve bir erkekim olacak Daha göstermez belli değildir diyordum ama Yedigim çikolata onu hareketlendirdi sanırım direk doktordan önce gördüm nerdeyse erkek dedim hemen
Aaa :) bi erkek daha :) gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu arada kızlar benimde 15. Hafta bitti 100grammış doktor her gitmeme söylüyo boyunuda söyledi ama heycandan duyamadım bidaha da sormadım sadece uzun olucak sanırım filan yaptı. Bide kalp atışlarını dinlediyse ultrason kağıdının sağ alt köşesinde boyu kilosu yazıyo ama bu sefer dinlemedi yazmıyo bu sefer gittiğimde :)

Aynen bir de daha onceden doguranlar ilk 3 aylik kiyafet cok almayin hastane cikislari bile yetiyor diyorlar hizli boy attigi icinmis belki yanina bir iki takim daha alinir. Kis bebegi olcagi icin tulum alinir sonradan 6- 9ay alin diyorlar.

Ondan ben de aliyim diorum ama daha once dogum yapmis annelerden dogumdan sonra alin sutunuz hemen gelmeyebilir ya da az gelebilir diyenler var. Kafam karisti benim de... marka konusunda benim de hicbir fikrim yok ama manuel olanlari kullanamam herhalde elektrikli daha mi iyi

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…