- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.301
Aynen benimde teyzem cok doktora gitmisti dikisler icin bebegi bize birakiyordu o ara acikmasin diye sut sagmisti makineyle elektrikliydi makine baya yillar oncesiydi bu tabi yani ise yariyormus baya diye duydum bilen anneler aydinlatirsa bizi super olurOndan ben de aliyim diorum ama daha once dogum yapmis annelerden dogumdan sonra alin sutunuz hemen gelmeyebilir ya da az gelebilir diyenler var. Kafam karisti benim de... marka konusunda benim de hicbir fikrim yok ama manuel olanlari kullanamam herhalde elektrikli daha mi iyi
Ewet bizim gecen kis dogdu yigenim ve o uc takimla buyudu ki bi ay sonra olmadi kilo aldi cocuk dogunca en cok zibin battaniye ve corap kullaniliyo ozellikle erkek cocuklarinin ayagini sicak tut diyolar bende bu yuzden patik tarzi seyler alicamAynen bir de daha onceden doguranlar ilk 3 aylik kiyafet cok almayin hastane cikislari bile yetiyor diyorlar hizli boy attigi icinmis belki yanina bir iki takim daha alinir. Kis bebegi olcagi icin tulum alinir sonradan 6- 9ay alin diyorlar.
Amin Can'ım ya sağ salın kucağımıza alalım paşa larımızıAaa :) bi erkek daha :) gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahcanım tebrik ederim senin adına çokkk sevindim. allahıma şükürler olsun ikimizinde gönlümüze göre oldu. allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
aynen cnm ben de senin gibiyim ultrasonda da hep uyurken goruyoruz zaten..ya arkadaşlar bebişin hareketlerini ben hissedemiyorum daha erken mi arada bi hareketlenme oluyor ama bebek mi bağırsak mı hiç çözemiyorum
Merak etme bende ayni durumdayim hareketlenme mi gaz mi anlamiyorum insan bi hareket bekliyor endise ediyor demekki normal demekki uyuyorlar minnoslar :)ya arkadaşlar bebişin hareketlerini ben hissedemiyorum daha erken mi arada bi hareketlenme oluyor ama bebek mi bağırsak mı hiç çözemiyorum
Merak etme bende ayni durumdayim hareketlenme mi gaz mi anlamiyorum insan bi hareket bekliyor endise ediyor demekki normal demekki uyuyorlar minnoslar :)
Yeni cevaplıyorum cnm eski mesajlarabakarken gordum. Ben Dr.umla konuşmuştum bu konuyu daha 2.ayımda başlamıştı bende kaşıntı ağrı meme uçlarımda bide çatlamıştı. Dr.um e vitaminleri var kapsül içi yağlı. Toplu iğne ile del içindeki yağı göğüs ucuna sür hem şimdiden hazırlamış oluruz dedi. Çok şükür bir sorunum kalmadı artık çok iyi geliyor. Her banyodan sonra sürüyorumGogus uclarinda kasinti var sizde de oluyor mu kizlar acaba badem yagi falan surulurmu heryere :/
Ben daha düşünmedim de eşim kaynanam kaynatam kendilerini hazırlamış yavuz selim diyolar ben daha bişey demedim güzel isimde bilemiyorum sadece kaynatamın karar vermesi artık hoşuma gitmiyo maleseef ve ilk bebeğim keşke biraz anlayışlı olsaAmin Can'ım ya sağ salın kucağımıza alalım paşa larımızıben isim bile buldum nerdeyse dün hemen erkek isimlerine baktım sarp veya Demir Alp hoşuma gitti Demir diye sesleniyorum artık sende düşündün mü isim
Benim erkek canım sürekli hissetmesem de hissediyorum hareket gibi değilde böyle pıt pıt bişey atıyo sanki karnımdaBebisleri hareketsiz olan anne adaylarri rub ve dilek disindakiler de dahil cinsiyetleri ne? Acaba cinsiyetle de alakali mi diye merak ettim
Ben daha düşünmedim de eşim kaynanam kaynatam kendilerini hazırlamış yavuz selim diyolar ben daha bişey demedim güzel isimde bilemiyorum sadece kaynatamın karar vermesi artık hoşuma gitmiyo maleseef ve ilk bebeğim keşke biraz anlayışlı olsa
Eşimde o ismi istediği için kimse bana sorma gereği duymuyo malesef patlicam galiba en sonundaHadi ya esinde mi sormadı hay Allah heyecandan aklına gelmemiştir belkide ama kayınvalide kayınpeder biz bu ismi beğendik sen ne düşünüyorsun deseler seninde gönlünü almış olurlardı..isim güzel mis ama rahatsız oluyorsan da bence esine tatlı bir dille söyle sen hamilesin tutma içinde
Aynen kuzun onu bende duydum sonradan simdi bende yapiyorum onu iyi geldi baya daha rahatim simdi :)Yeni cevaplıyorum cnm eski mesajlarabakarken gordum. Ben Dr.umla konuşmuştum bu konuyu daha 2.ayımda başlamıştı bende kaşıntı ağrı meme uçlarımda bide çatlamıştı. Dr.um e vitaminleri var kapsül içi yağlı. Toplu iğne ile del içindeki yağı göğüs ucuna sür hem şimdiden hazırlamış oluruz dedi. Çok şükür bir sorunum kalmadı artık çok iyi geliyor. Her banyodan sonra sürüyorumhaftada bir kere bile iyi geliyor başlarda haftada iki kez sürüyordum 30 dakika bişey giyme emsin iyice
İnşallah canım. Çok güzelmiş ismi :) benimkiler bana hiç sormuyo o benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkValla kizlar benim oglumun ismi hazir ahmet eren olucak ahmet kayin babamin adi kaynanam kizsa zeynep erkekse ahmet olucak dedi bisey demedim bende ahmet eren yaptim yoksa omer efe koyucaktim rabbim birdaha nasip ederse kismet ona artik
Genel olarak Güzel bazen yorucu canım senin?selam kızlar hamılelik nasıl gıdıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?