- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.321
Valla bizimkilerde dinlemiyoduyo kocami azcik kandirmis olabilirim ne yapiyim ilk cocuk ve insan ister istemez kendi karar vermek istiyoİnşallah canım. Çok güzelmiş ismi :) benimkiler bana hiç sormuyo o benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkneyee daha çok var inşallah bi ara yol bulucaz :)
Cok guzel arada kusuyorum ama artik yavas yavas hissetmeyede basladim bide sunu diyim size kizlar gun icinde cok hareket ederseniz bebeginizi hissetmeniz biraz zor olur siz yorulmasanizda onlar yorulur bu yuzden gece yani beden dinlenince daha cok hissedilirselam kızlar hamılelik nasıl gıdıyor?
Bu konu uzar giderEşimde o ismi istediği için kimse bana sorma gereği duymuyo malesef patlicam galiba en sonundaen son yavuz selim filan yaptılar ben de daha var ben daha karar vermedim dedim ses etmediler dünde eşime söyledim ben farklı bi isim düşünüyorum diye selim in yanına isim bulalım dedim oda yavuz un yanına bulalım dedi hahahah karmaşaa karmaşaa
Ahmet Eren koyar çocuğa Eren dersin sendeValla kizlar benim oglumun ismi hazir ahmet eren olucak ahmet kayin babamin adi kaynanam kizsa zeynep erkekse ahmet olucak dedi bisey demedim bende ahmet eren yaptim yoksa omer efe koyucaktim rabbim birdaha nasip ederse kismet ona artik
Aynen uc isim dusunmustum omer efe muhammet ali ve ahmet erenAhmet Eren koyar çocuğa Eren dersin sendeÖmer Efe de güzelmiş
Bunu onlara anlatamazsin kaynanam gorumcemin kucuk cocugu var o alperen olsun dedi ona diyoki dayin birdahaki ogluna koyar donup kaldim beni takan kimki dedimYahu bende anlamiyorum bu buyukler neden karisiyor onlar dogurmus koymus isim neden anneye babaya birakmiyorlar anlamiyorum ben kimseden fikir almiyorum esime diyorum gel dusunelim secelim diye yani bebegin annesi benim , yani birakinda herkes kendi secsin yazik yahu cocuk bizim degil mi yani cok kiziyorum ailelelere haksizlar kesinlikle
Insallah gonlune gore olur Cnm kac haftaliksin?Kızlar ben catliycam cinsiyetini iki hafta önce öğrenemedim ama smdi de dr gtmeym korkuyorum içimde allah biliyo oğlumda olsa tabiki şükürler edicem ama kızım olmasını okadar çok istiyorum ki burda kızı olanları okuyunca kalbim pir pir ediyo allahım bana nasip etsin diye dua etmekten başka Bi care yok inşaallah Rabbim kurban oldugum herkesin gnlune göre verir dua edin lütfen banada kendimi hazır hissedince giderim Artik
14 hafta 2 gnluk oldu cnmInsallah gonlune gore olur Cnm kac haftaliksin?
Cnm erken daha ben 16+5ken dr.um kesin demedi simdi 18.im yine kesin demiyorlar. 12sinde ogrenip 20sinde cinsiyeti farkliymis diyenler de cok var.. 20de ayrintili ultrasonda testisleri yumurtaliklari herseyi net gozuktugunden ozaman kesinlesiyor. Doktorlar simdilik tahmin yurutuyor gordukleri ultrason goruntuleri uzerinden. Hamilelik insana sabrı ve daha bir cok seyi ogreten erdemli bir surec aslinda.14 hafta 2 gnluk oldu cnm
Ahh sabır işi hele de hamilelikte üçüncü çocuk ama insan huyu değişmiyorCnm erken daha ben 16+5ken dr.um kesin demedi simdi 18.im yine kesin demiyorlar. 12sinde ogrenip 20sinde cinsiyeti farkliymis diyenler de cok var.. 20de ayrintili ultrasonda testisleri yumurtaliklari herseyi net gozuktugunden ozaman kesinlesiyor. Doktorlar simdilik tahmin yurutuyor gordukleri ultrason goruntuleri uzerinden. Hamilelik insana sabrı ve daha bir cok seyi ogreten erdemli bir surec aslinda.Insallah gonlune gore olur cnm hayirlisiyla ama illa kesini ogrenmek istiyorsan 18lerden sonraki haftalari bekle cnm Inan cabuk geciyor
Canim inan seni cok iyi anliyorum cünkü bende ayni durumdayim.. Iki oglandan sonra Rabbim insallah sanada banada birer kiz evlat nasip eder.. Bende en az senin kadar cok istiyorum ve Dualar ediyorum.. Allahim insallah kabul eder dualarimizi.. Evlat evlattir kiz erkek ayirt edilmez elbette fakat gönül istiyor. Hele Kiz evlat bi Anne olarak cok arzulaniyor cok isteniyor.. Ikinci oglumda bukadar cok istememistim farkli cinsiyet.. Banada etrafimdakiler cogunlukta erkek hissetiklerini büyük bi ihtimal gene erkek olacagi deniyor. Bende cok üzülüyorum ve yaptigim tek sey Rabbime el acip yalvarmak dua etmek... Benimki Allah izin verirse sali günü belli olacakAhh sabır işi hele de hamilelikte üçüncü çocuk ama insan huyu değişmiyorbnm diğer ikisini dr um 12 13 haftalikken % 90 erkek dedi ondan belki sabirsizligim inşaallah sabrettigimizin mukafatini alırız gnlum den gecen nasip olsun diye ne dualar ediyorum anlatamam bukadar çok istediğim için olmax diyolar daha bi üzülüyorum allahım ne olur nasip etsin nolur ; (
YaaaAhh sabır işi hele de hamilelikte üçüncü çocuk ama insan huyu değişmiyorbnm diğer ikisini dr um 12 13 haftalikken % 90 erkek dedi ondan belki sabirsizligim inşaallah sabrettigimizin mukafatini alırız gnlum den gecen nasip olsun diye ne dualar ediyorum anlatamam bukadar çok istediğim için olmax diyolar daha bi üzülüyorum allahım ne olur nasip etsin nolur ; (
Tika kulaklarini canm sen de.. Cok konusuyor onlarCanim inan seni cok iyi anliyorum cünkü bende ayni durumdayim.. Iki oglandan sonra Rabbim insallah sanada banada birer kiz evlat nasip eder.. Bende en az senin kadar cok istiyorum ve Dualar ediyorum.. Allahim insallah kabul eder dualarimizi.. Evlat evlattir kiz erkek ayirt edilmez elbette fakat gönül istiyor. Hele Kiz evlat bi Anne olarak cok arzulaniyor cok isteniyor.. Ikinci oglumda bukadar cok istememistim farkli cinsiyet.. Banada etrafimdakiler cogunlukta erkek hissetiklerini büyük bi ihtimal gene erkek olacagi deniyor. Bende cok üzülüyorum ve yaptigim tek sey Rabbime el acip yalvarmak dua etmek... Benimki Allah izin verirse sali günü belli olacak
Bayramin ilk günü Allahim muradimi nasip ederse benim icim cifte Bayram olacak. Bacim insallah dilerim Rabbimden seninde benimde gönlümüzün muradini nasip etsin. Birbirimize dua edelim insallah..
İnan bende çok merak ediyorum
Bu konu uzar gidersizin çocuğun ismi ne olacak çok merak ediyorum doğrusu ortak noktayı bulmanız dileğiyle
Eşimde bana bıraktı kız olursa ben erkek olursa sen koy dedi şimdilik o is bende
Aynen öyle canım insan haksızlığa gelemiyor işte küçük bi mesele gibi görünüyo uzaktan ama adam yakında bana yavuz selim diye seslenecekYahu bende anlamiyorum bu buyukler neden karisiyor onlar dogurmus koymus isim neden anneye babaya birakmiyorlar anlamiyorum ben kimseden fikir almiyorum esime diyorum gel dusunelim secelim diye yani bebegin annesi benim , yani birakinda herkes kendi secsin yazik yahu cocuk bizim degil mi yani cok kiziyorum ailelelere haksizlar kesinlikle
Amin cnm allah razı olsun inşaallah ❤Canim inan seni cok iyi anliyorum cünkü bende ayni durumdayim.. Iki oglandan sonra Rabbim insallah sanada banada birer kiz evlat nasip eder.. Bende en az senin kadar cok istiyorum ve Dualar ediyorum.. Allahim insallah kabul eder dualarimizi.. Evlat evlattir kiz erkek ayirt edilmez elbette fakat gönül istiyor. Hele Kiz evlat bi Anne olarak cok arzulaniyor cok isteniyor.. Ikinci oglumda bukadar cok istememistim farkli cinsiyet.. Banada etrafimdakiler cogunlukta erkek hissetiklerini büyük bi ihtimal gene erkek olacagi deniyor. Bende cok üzülüyorum ve yaptigim tek sey Rabbime el acip yalvarmak dua etmek... Benimki Allah izin verirse sali günü belli olacak
Bayramin ilk günü Allahim muradimi nasip ederse benim icim cifte Bayram olacak. Bacim insallah dilerim Rabbimden seninde benimde gönlümüzün muradini nasip etsin. Birbirimize dua edelim insallah..
Sağol cnm herseyi takan biri değilim ama bu konuda bigarip oluyorum nedense inşaallah Rabbim nasib ederse gönlümüz ferahlar herkese de inşaallah allah razı olsun moral için :)Yaaaoyle denir mi hic yaa.. Sen dinleme onlari. Bir seyi ne kadar cok iatersen o olurmus da derler Ben bi tek nazara inaniyorum sanirim enerjisi dusuk biriyim. Oyuzden kimselere soylemedimannem babam kayin validem ve kayin pederim disinda.
Hep onu oneriyorum herkese cok dillendirme cnm sen dekesinlestiginde insallah sevincini paylasirsin herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?