- 23 Ocak 2012
- 309
- 91
- 68
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.341
Hoşgeldin canım :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilk gebeliğim :)Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 14+2 olduk bugün. Deneyimleri paylaşmak güzel oluyor. Hele de ilk gebelikse. Rabbim hepimize kolaylık versin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hoşbuldum canım :) amin hepimiz inşallah. aramızda bir gün var görünüyor. Ben cinsiyeti daha öğrenemedim. İki gün önce bacaklarıyla kapatmıştı.Hoşgeldin canım :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilk gebeliğim :)
Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)Hoşbuldum canım :) amin hepimiz inşallah. aramızda bir gün var görünüyor. Ben cinsiyeti daha öğrenemedim. İki gün önce bacaklarıyla kapatmıştı.
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)[/QUOTE]E="mervem94, post: 47175394, member: 354510"]Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)
Amin cnm hos geldin aramizaMerhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 14+2 olduk bugün. Deneyimleri paylaşmak güzel oluyor. Hele de ilk gebelikse. Rabbim hepimize kolaylık versin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)[/QUOTE]E="mervem94, post: 47175394, member: 354510"]Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)
Hoşbuldum canım.artık o gün her türlü şekeri deneyeceğim :) aslında normalde tatlıyla aram yoktur hamilelikte iyice soğudum. Meyvelerden alıyorum.[/QUOTE]Hosgeldin cnm
Cikolata bende ise yaramamisti koca bir kutu bitirmeme ragmen.Sonraki randevuda daha dogal sekerler tukettim meyve sekeri gibi bol bol pekmez recel yedim kahvaltida ki pekmezi hic sevmem randevudan 30dakka oncede bir bardak portakal suyu ictim cnm ise yaradi uzun suredir ilkkez hareketli gordum
Hoşbuldum canım.artık o gün her türlü şekeri deneyeceğim :) aslında normalde tatlıyla aram yoktur hamilelikte iyice soğudum. Meyvelerden alıyorum.
Kasik agrisi bayagi adet olacakmisim gibi bendede oluyor.cevremdeki buyukler bebek buyuyor ondan diyorlar . Bilmiyorum bendeKızlar ya bu haftalarda bel ağrısı yaşayan varmı dayanamıyorum artık ağrıya yatmadan geçmiyo kasıklarımada vuruyo gece acile gittim bebekte bi sorun görünmüyor dediler ama neden olabilir bilen yaşayan varmı
Benimde belim çok ağrıyo kalçamada kramp giriyo çok ayakta kaldığım günler doktor onun için magnezyum verdi şuan bi fark göremedim mg yüksek o yüzden bir gün arayla içiyorum bakalım 1 hafta geçsinde görürüm inşallah etkisini. Çok aşırı ağrıyosa bi doktoruna danış canım cinsiyeti belli mi senin erkek olunca herkes bel ağrısı oluyo diyo benimde öyle ama tabi doğruluğunu bilemiyorumKızlar ya bu haftalarda bel ağrısı yaşayan varmı dayanamıyorum artık ağrıya yatmadan geçmiyo kasıklarımada vuruyo gece acile gittim bebekte bi sorun görünmüyor dediler ama neden olabilir bilen yaşayan varmı
Tahminimce benimde magnezyum eksikliği olabilir dr gerek görmemişti ilaca . 3 hafta önce kıza benziyor demişti bende öyle duymuştum erkeklerde bel ağrır diye ama mahvetti beni şimdilik maden suyu içiyorum iyi geliyormuş galibaBenimde belim çok ağrıyo kalçamada kramp giriyo çok ayakta kaldığım günler doktor onun için magnezyum verdi şuan bi fark göremedim mg yüksek o yüzden bir gün arayla içiyorum bakalım 1 hafta geçsinde görürüm inşallah etkisini. Çok aşırı ağrıyosa bi doktoruna danış canım cinsiyeti belli mi senin erkek olunca herkes bel ağrısı oluyo diyo benimde öyle ama tabi doğruluğunu bilemiyorum
Kaçıncı haftandasın internetten bakmıştım benim haftalarımda oluyormuş rahim genişlediği için ama insanın aklında hep bi şüpheKasik agrisi bayagi adet olacakmisim gibi bendede oluyor.cevremdeki buyukler bebek buyuyor ondan diyorlar . Bilmiyorum bende
15. Haftadayim canimKaçıncı haftandasın internetten bakmıştım benim haftalarımda oluyormuş rahim genişlediği için ama insanın aklında hep bi şüphe
Çok üzücü canım benim ama bunu galiba eşin halledebilir eşinden rica ettin mi hiç hani biz böyle istedik falan dese ay ne biliyim kız bende senin adına üzülüyorumBunu onlara anlatamazsin kaynanam gorumcemin kucuk cocugu var o alperen olsun dedi ona diyoki dayin birdahaki ogluna koyar donup kaldim beni takan kimki dedim
Evet canım benim doktorumda günde bi tane sade olanımdan da iç iyi gelir dedi bende içiyorumTahminimce benimde magnezyum eksikliği olabilir dr gerek görmemişti ilaca . 3 hafta önce kıza benziyor demişti bende öyle duymuştum erkeklerde bel ağrır diye ama mahvetti beni şimdilik maden suyu içiyorum iyi geliyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?