Aralikk anneleriii !

Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 14+2 olduk bugün. Deneyimleri paylaşmak güzel oluyor. Hele de ilk gebelikse. Rabbim hepimize kolaylık versin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilk gebeliğim :)

Hoşbuldum canım :) amin hepimiz inşallah. aramızda bir gün var görünüyor. Ben cinsiyeti daha öğrenemedim. İki gün önce bacaklarıyla kapatmıştı.
Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)

E="mervem94, post: 47175394, member: 354510"]Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)[/QUOTE]
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)

E="mervem94, post: 47175394, member: 354510"]Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)[/QUOTE]

Hosgeldin cnm
Cikolata bende ise yaramamisti koca bir kutu bitirmeme ragmen. Sonraki randevuda daha dogal sekerler tukettim meyve sekeri gibi bol bol pekmez recel yedim kahvaltida ki pekmezi hic sevmem randevudan 30dakka oncede bir bardak portakal suyu ictim cnm ise yaradi uzun suredir ilkkez hareketli gordum

Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)

Hosgeldin cnm
Cikolata bende ise yaramamisti koca bir kutu bitirmeme ragmen. Sonraki randevuda daha dogal sekerler tukettim meyve sekeri gibi bol bol pekmez recel yedim kahvaltida ki pekmezi hic sevmem randevudan 30dakka oncede bir bardak portakal suyu ictim cnm ise yaradi uzun suredir ilkkez hareketli gordum [/QUOTE]
Hoşbuldum canım.artık o gün her türlü şekeri deneyeceğim :) aslında normalde tatlıyla aram yoktur hamilelikte iyice soğudum. Meyvelerden alıyorum.

E="mervem94, post: 47175394, member: 354510"]Bende geçtiğimiz çarşamba öğrendim canım erkekmiş. giderken çikolata filan ye hareketlenir diyo arkadaşlar dene bir dahaki gitmemende :)
Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
Banada ye dediler cikolata hatta burda paylastim o bilgiyi ama ben yemedem benim kucuk oglum hemenn gosterdi kendini

Maşallah pnaTE="Esrakarakaya, post: 47176531, member: 743381"]Allah sana bağışlasın. Dikkate alırım önerini. Çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
Banada ye dediler cikolata hatta burda paylastim o bilgiyi ama ben yemedem benim kucuk oglum hemenn gosterdi kendini[/QUOTE]
Maşallah bebişine :)

Hoşbuldum canım.artık o gün her türlü şekeri deneyeceğim :) aslında normalde tatlıyla aram yoktur hamilelikte iyice soğudum. Meyvelerden alıyorum.[/QUOTE]

Sanslisin ozaman:) ben bir tatlidan vazgecemiyorum cok saglikli olmadigini soyluyorlar bebek icin de anne icin de.. Daha onceden cikolata tatli yiyin diye duymustum ben de ama yiyorum yiyorum her ultrasonda hareketsiz uyuyordu herseferinde. Kasim annelerine danistim onalr daha tecrubeli diye.. Sagolsunlar kahvaltida receli pekmezi onerdiler bana da bi de arkadasimin doktoru meyve suyunu onermisti randevudan 30 dakka oncesini.. En sonkinde bunlari denedim iste neyseki ise yaradi yoksa umudu kesiodum artik hareketini gormeyecegiz diye...Deneye deneye ogreniyoruz

="Esrakarakaya, post: 47176516, member: 743381"]Amin cnm hos geldin aramiza[/QUO
Teşekkür ederim hoş buldum canım.

Hoşbuldum canım.artık o gün her türlü şekeri deneyeceğim :) aslında normalde tatlıyla aram yoktur hamilelikte iyice soğudum. Meyvelerden alıyorum.

Sanslisin ozaman:) ben bir tatlidan vazgecemiyorum cok saglikli olmadigini soyluyorlar bebek icin de anne icin de.. Daha onceden cikolata tatli yiyin diye duymustum ben de ama yiyorum yiyorum her ultrasonda hareketsiz uyuyordu herseferinde. Kasim annelerine danistim onalr daha tecrubeli diye.. Sagolsunlar kahvaltida receli pekmezi onerdiler bana da bi de arkadasimin doktoru meyve suyunu onermisti randevudan 30 dakka oncesini.. En sonkinde bunlari denedim iste neyseki ise yaradi yoksa umudu kesiodum artik hareketini gormeyecegiz diye...Deneye deneye ogreniyoruz [/QUOTE]
Bakalım inşallah bu sefer gösterir bizimki de :)

Kızlar ya bu haftalarda bel ağrısı yaşayan varmı dayanamıyorum artık ağrıya yatmadan geçmiyo kasıklarımada vuruyo gece acile gittim bebekte bi sorun görünmüyor dediler ama neden olabilir bilen yaşayan varmı

Kasik agrisi bayagi adet olacakmisim gibi bendede oluyor.cevremdeki buyukler bebek buyuyor ondan diyorlar . Bilmiyorum bende

Benimde belim çok ağrıyo kalçamada kramp giriyo çok ayakta kaldığım günler doktor onun için magnezyum verdi şuan bi fark göremedim mg yüksek o yüzden bir gün arayla içiyorum bakalım 1 hafta geçsinde görürüm inşallah etkisini. Çok aşırı ağrıyosa bi doktoruna danış canım cinsiyeti belli mi senin erkek olunca herkes bel ağrısı oluyo diyo benimde öyle ama tabi doğruluğunu bilemiyorum

Tahminimce benimde magnezyum eksikliği olabilir dr gerek görmemişti ilaca . 3 hafta önce kıza benziyor demişti bende öyle duymuştum erkeklerde bel ağrır diye ama mahvetti beni şimdilik maden suyu içiyorum iyi geliyormuş galiba

Kasik agrisi bayagi adet olacakmisim gibi bendede oluyor.cevremdeki buyukler bebek buyuyor ondan diyorlar . Bilmiyorum bende
Kaçıncı haftandasın internetten bakmıştım benim haftalarımda oluyormuş rahim genişlediği için ama insanın aklında hep bi şüphe

Bunu onlara anlatamazsin kaynanam gorumcemin kucuk cocugu var o alperen olsun dedi ona diyoki dayin birdahaki ogluna koyar donup kaldim beni takan kimki dedim
Çok üzücü canım benim ama bunu galiba eşin halledebilir eşinden rica ettin mi hiç hani biz böyle istedik falan dese ay ne biliyim kız bende senin adına üzülüyorum

Evet canım benim doktorumda günde bi tane sade olanımdan da iç iyi gelir dedi bende içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…