- 23 Ocak 2012
- 309
- 91
- 68
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.361
Mesajını yeni gördüm canım aynı dertten muzdaribiz galiba :/ benimkilerde aynı bana hiç sormuyolarBunu onlara anlatamazsin kaynanam gorumcemin kucuk cocugu var o alperen olsun dedi ona diyoki dayin birdahaki ogluna koyar donup kaldim beni takan kimki dedim
Günaydın canım benim inşallah herkesin gönlündenn geçen gerçekleşsin güzel haberler olsun hepGunaydin kizlar guzel haberler alacagimiz sorunsuz saglikli.mutlu gecirecegimiz guzel bir gun olsun
KesinlikleBuarada kızlar tatlıdil yılanı deliğinden çıkartır boşa dememişler önemli olan söyleme şekliniz, tatlı dil ile herşey mümkün önemli olan bu isim konusuna çok önem verdiğinizi ve heyecanınızı eşinize en tatlı dille anlatın mesela "biliyorum hayatım sende benim ne isim koymak istediğimi bu konuda nasıl heyecanlı olduğumu biliyorsun diyip sarılıp teşekkür edin, yanımda olup ailemize bu konuyu sen anlatabilir misin belki beni yanlış anlarlar ama sana kimse kıyamaz eminim anlayışla karşılarlar..." Diyerek yardım şansını bi deneyin bir arkadaşım tatlı diliyle savaşarak düşman gibi olduğu kayınvalidesini şuan melek yaptı
Aynen öyle iletişim kurmak çok önemli kızlar hepimiz kırılıyoruz insanız hepimiz korkuyoruz herşeyden kuyruğu dik tutmak sert çıkışlar yapmak sizi ne eşinize ne ailesine haklı gösterir, sadece kırıldığınızı ve isteklerinizi ailenize siz anlatabilirsiniz bunun yöntemi de tatlı dille söylemek inanın en anlamaz dedğiniz insana bile duygularınızı açarsanız ve cümlelerinize tatlı kelimeler eklerseniz sonuç olumlu olur, kayınvalidenize "annem bende senin kızınım gönlümden geçen isim bu sizlerin desteği bize verdiği değer çok önemli biliyorum bu konuda beni desteklerseniz çok sevinirim..." Gibi gibiKesinlikleinatlastikca onlar da inatlasmaya baslar gerek yok
Buarada göğüs pompasını soranlar ben de merak etmiştim. Geçen araştırdım. Jokere gitmiştim yoğunluktan ötürü müdürleri ilgilendi bizle ayrıntılı olarak.. Philips aventi masaj ozelliğinden ötürü övüyorlarmış ancak diğerleri gibi haldır huldur çekmediği için ilk 20 dakka masaj yappıyormuş genelde kullananlar yavaş sağım sağladığı için şikayet ediyor, aslında başta masaj yaptığı için sonradan sağma işlemine geçtiği için insanlara öyleymiş gibi geliyor dedi.
Onun dışında masaj özelliği arıyorsanız Mamajoo marka sağma ürünü var. Avente göre daha hızlıymış ve daha çok masaj başı varmış. Biberonu da anne göğsü gibi akış sağladığından yani haldur huldur dökülmediğinden bebeğin biberona alışmasını engeller dedi. ayrıca gaz yapmama özelliği varmış ... Ben de ilkkez böyle bir şey öğrenmiş oldum. Biberonda önemliymiş. Aklınızda olsun.
Bir de sterilizatörlere baktım. Philips aventin az yer kaplaması taşıma kolaylıgı veriyormuş 24 saat sterilize bekletme özelliği varmış 10 15 dakkada steril ediyormuş ancak nemli ıslak bırakıyor dedi. weewell biraz daha buyuk, nemli tutmuyormuş yani kurutuyormuş, içinde biberonla süt ısıtma özeliği de var. 10 15 dakkada sterilize ediyor içinde sadece 3 saat steril tutma özeliği var. Ben kurutma özelliğinden ve süt ısıtma özelliğinden ötürü weewelli tercih ettim.Bir kenarda dursun bu bilgiler Sizlerin de araştırmaları varsa paylaşın kızlar
Aynen araştırmak lazım medelayı bana da onerdı cnm süt kaçma özelliği olmadığından ve çok hızlı sağım yaptığından ötürü ama masaj ozelliği yok dedi başlığından anlaşılıyor. Benim göğüsler biraz hassas şimdiden acıyıp şiştiği içn masaja önecelik verdim ben deBende dün jokere gittim kızlar direk medelayı gösterdi zaten onu sorcaktım :) iki seçeneği var biri swing diğerini hatırlamıyorum swing olan baya elektrikli ve pille sorunsuz çalışıyor motoruna süt kaçma riski yok, diğerine süt kaçabiliyormuş ve motoru bozulursa kullanıcı hatasından dolayı iade almıyormuş firma, tabi satış politikasıdır swing pahalı diğerinden ama bilmiyorum gören duyan bilgilendirirse süper olur zaten son aylarda bakalım diyorum iyice araştırıp :)
Hımmm anladım tatlım tamamdır çok iyi oldu bu paylaşımın saol canım benimAynen araştırmak lazım medelayı bana da onerdı cnm süt kaçma özelliği olmadığından ve çok hızlı sağım yaptığından ötürü ama masaj ozelliği yok dedi başlığından anlaşılıyor. Benim göğüsler biraz hassas şimdiden acıyıp şiştiği içn masaja önecelik verdim ben deOyuzden aventle mamajooya yönlendirdi.. diğer hepsinde süt kaçma özelliği var dediğin gbi onun için de pompayı kullandıktan sonra temizleyin içinde birşey kalmadığından emin olursanız öyle bir problem olmaz dedi. Kullananlar memnunmuş. Bir de pompolar aciliyeti olan ürünler olduğu için en geç 2 gunde elinize teslim etmiş oluyoruz dedi sorunu çözüp çok hızlı ilgileniyorlarmış.. Pil özelliği hepsinde var sanırım aventle mamajooda da var.
Ben 12. Haftadan beri elevit multivitaminle ferrum ford demir hapi kullaniyorum doktorum verdi. Elevitin icinde kalsiyumda var herbirseyde varKızlar buarada sizin doktorlar kalsiyum falan verdi mi ayrıca bana verdikleri vitaminde kalsiyum yok siz ne kullanıyorsunuz bu aylarda değiştiren oldu mu vitamini?
Yok cnm ben de kansizlik da var hatta ama 20. Haftanda verelim barsaklarini bozmayalim simdi dedi 20. Haftayi beklioruzKızlar buarada sizin doktorlar kalsiyum falan verdi mi ayrıca bana verdikleri vitaminde kalsiyum yok siz ne kullanıyorsunuz bu aylarda değiştiren oldu mu vitamini?
Buarada kullandigim vitamin decavit canim. icerisinde kalsiyum.var demir de var ama belli bir donemden sonra yetersiz geldigi icin 20. Haftalarda ek olarak veriyorlarmis.. icinde demir olmasina ragmen kansizlik var mesela ben de. Bu tip seyler de olabiliyor.. senin vitaminde de yoksa bol bol sut yogurt tuket cnm. Hatta meyveli sutlu karisimlar yap kendine cok guzel atistirmalik ara ogun oluyorlarKızlar buarada sizin doktorlar kalsiyum falan verdi mi ayrıca bana verdikleri vitaminde kalsiyum yok siz ne kullanıyorsunuz bu aylarda değiştiren oldu mu vitamini?
Süpersin canım teşekkür ederimBen 12. Haftadan beri elevit multivitaminle ferrum ford demir hapi kullaniyorum doktorum verdi. Elevitin icinde kalsiyumda var herbirseyde var
Hımmm tamamdır kuzucum çok teşekkür ederim aynen ben bi doktora gidene kadar kalsiyumu mecbur dışardan çözücem galiba ama decaviti bende soruyum bi ama gerçi bende 20. Haftada gidiceğim için ozaman belki banada başka bişeye geçer :) teşekkür ederim paylaşımlar için tatlımBu
Buarada kullandigim vitamin decavit canim. icerisinde kalsiyum.var demir de var ama belli bir donemden sonra yetersiz geldigi icin 20. Haftalarda ek olarak veriyorlarmis.. icinde demir olmasina ragmen kansizlik var mesela ben de. Bu tip seyler de olabiliyor.. senin vitaminde de yoksa bol bol sut yogurt tuket cnm. Hatta meyveli sutlu karisimlar yap kendine cok guzel atistirmalik ara ogun oluyorlarbir de soda da kalsiyum la magnezyum varmis ama miktari yeterlimidir bilemem..
Rica ederm cnm ne demekHımmm tamamdır kuzucum çok teşekkür ederim aynen ben bi doktora gidene kadar kalsiyumu mecbur dışardan çözücem galiba ama decaviti bende soruyum bi ama gerçi bende 20. Haftada gidiceğim için ozaman belki banada başka bişeye geçer :) teşekkür ederim paylaşımlar için tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?