Aralikk anneleriii !

Zofran cok fena kabız etti beni canim demek zofer de ayni etkiyi yapiyor.ben metpamid kullandim sonradan bulanti icin oda idare ederdi yatıştiriyordu işte derken zofrani biraktim birakinca geçti cok şkr.seni cok iyi anliyorum.kayisi yiyince mutlaka ūstūne 1fincan herhangi bir sıcak çay iç daha etkili oluyor.

Sicak birseyle denememistim yarin deneyeyim canim.ben gecen hafta Lavman yapmak zorunda kaldim bu haftada bilmiyorum artik ne olur zor durumdayim yani

Benim doktorlar oyuzden yazmamis bana kabizlik yapar diye. Sanirim tum kan ilaclari kabiz yapiyor 20den sonra ben de baslicam zaten barsaklari calismayan biriyim yandik desenize

Buarada herkese hayirli guzel saglikli bayramlar

Kizlar dun mucizem gerceklersti . Aksam oturuyoduk esimle bi anda karnimda pit pit birsey atti halla halla gaz dedim herhalde sonra ayni nokta yine pit pit atti esime tut surayi dedim tuttu aaa atiyo dedi. Boyle uc dort pit pit yapiyo duruyo sonra neyse biraz zaman gecti uzanmistim ayni bolgede bu sefer yine pit pit atti anneme sordum geldi bakti bebek hareket ediyo dedi Gaz degil eminim cunku hep ayni bolge atiyor sag tarafimda gaz olsa dolasir hani. Bide dun aksamdan beri ara ara surekli oluyor hele sabah tatli birseyler yedim onbes dakka sonra costu resmen pit pit pit anlatamam size. Dun yine bulantim coktu resmen bana moral oldu insallah sizde duyarsiniz en kisa zamanda

Yaaaaa canim benim super cok sevindim masallah :) insallah bulantilarinda gecer onun haberinide yazarsin buraya

Cnm naptin dr gittin mi öğrendin mi bebişi inşaallah hayırlı haberler almissindir bekliyorummm sabirsizlikla yaz unutma

Kızlar iyi bayramlar bugün leke geldi benden dün bursadan annemin yaNina istanbula geldim acaba yolmu yordu varmı bu süreçte kahverengimsi lekesi olan

Kızlar iyi bayramlar bugün leke geldi benden dün bursadan annemin yaNina istanbula geldim acaba yolmu yordu varmı bu süreçte kahverengimsi lekesi olan
Yol yormus olabilir cnm 2- 3 saatte bir 15er dakka mola verip yurumeye calis yolculuklarda canim. Doktorum demisti bunu.. dinlenmeye calis cnm gecmis olsun muayenen yakin tarihtemi degilse arayip doktoruna bilgi ver istersen?

Son düzenleme:
Hayirli musmutlu bayramlar Ben ebruyu merak ediyorum salı günü gidieckti ama hala ses seda yok napti acaba yaaa unuttu bizi

Hayirli musmutlu bayramlar Ben ebruyu merak ediyorum salı günü gidieckti ama hala ses seda yok napti acaba yaaa unuttu bizi
Canim sanada hayirli Bayramlar kuzum unutmadim unuturmuyum. Anca firsatim oldu,
Fakat dünkü kontrolde malesef bekledigim istedigim ve umdugum sonucu alamadim. Bayramim cok üzgün ve buruk gecti
Büyük bi ihtimal Erkek dedi Doktor bidahaki aya kesinlesir dedi. Yani senin anlican 3. kez Erkek
Bukadar cok üzülecegim aklima gelmezdi
Ama elden bisey gelmez yapacak bisey yok..
Genede diyorum acaba yanildimi bi mucize olurmu degisebilirmi.. Hala Duaya devam ediyorum kuzum. Bi Umut belkide ama napiyim ufakda olsa umudum var
Insallah senden hayirli haberler aliriz..

Kızlar hayırlı bayramlar :) nasılsınız nasıl geçiyor? Ben 2 gündür fazla yoruluyorum be hareket hissetmiyroum normal mi acaba?

Kızlar hayırlı bayramlar :) nasılsınız nasıl geçiyor? Ben 2 gündür fazla yoruluyorum be hareket hissetmiyroum normal mi acaba?
Sana da hayirli bayramlar canim daha 15. Haftandasin normal 24 e kadar bile normal yorulma konusunda da normal hareketlerini yap canim. Sorun olmaz ama cok yorma kendini de cok egilip biryerlere uzanma ters hareketlerden kacin...

canım Sağol güzel dileklerin için uzulmene üzüldüm olsun canı sağ olsun Rabbim bize ne layık gördüyse odur boylede düşünmek lazım okadar ıstemem ize vermiyosa vardır bi hikmeti diyerek başka taraftan düşünüp teselli bulmak lazım biz duamizı gereken herseyi yapıp allaha teslim olduysk ona tevekkül ettiysek verecekse verir kurban oldugum lakin herseyde vardır bir hyr diyelim bn kendimide cocuklarimida erkek bebeğe alistryrm umutlanmasinlar die çok istiyorlar ama nasip bu inş nasıp olur ama veren Rabbim ....layık görürde herkese nasip eder inşaallah. ..üzme moralini bozma oda can evlat bi tırnağina değişmem hiç biseyi gnul buruklasir ama olsun yinede elhamdulillah demeyi bilmeliyiz cnm üç gelin alırız bizde onlar kızımız olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…