- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.401
Cok sevindim canim maşallahKizlar dun mucizem gerceklersti . Aksam oturuyoduk esimle bi anda karnimda pit pit birsey atti halla halla gaz dedim herhalde sonra ayni nokta yine pit pit atti esime tut surayi dedim tuttu aaa atiyo dedi. Boyle uc dort pit pit yapiyo duruyo sonra neyse biraz zaman gecti uzanmistim ayni bolgede bu sefer yine pit pit atti anneme sordum geldi bakti bebek hareket ediyo dediGaz degil eminim cunku hep ayni bolge atiyor sag tarafimda gaz olsa dolasir hani. Bide dun aksamdan beri ara ara surekli oluyor hele sabah tatli birseyler yedim onbes dakka sonra costu resmen pit pit pit anlatamam size. Dun yine bulantim coktu resmen bana moral oldu insallah sizde duyarsiniz en kisa zamanda
Tatlim ben balik tuketemiyorum midem almiyor hayat boyu yiyemedim ama bildigim kadariyla kursun olan balik zararli diye duydum tabi bilenlerin yardimlari daha onemlikızlar size birşey sorucam. Hangi balıkları tüketiyorsunuz? Kimi yazılarda somon levrek uskumru tüketin diyor kimi somon levrek tüketmeyin benim kafam iyice karıştı bu konuda..Doktoruna sorup öğrenen var mı?
Evet cnm civa kursun agir metaller iceren tum baliklar zararli da iste hangileri diye arattiginda birinin dedigini digeri zitti olarak belirtiyorTatlim ben balik tuketemiyorum midem almiyor hayat boyu yiyemedim ama bildigim kadariyla kursun olan balik zararli diye duydum tabi bilenlerin yardimlari daha onemli
Himm o kulture sahip degilim iste o yuzden emin olmadan cok tuketme yinedeEvet cnm civa kursun agir metaller iceren tum baliklar zararli da iste hangileri diye arattiginda birinin dedigini digeri zitti olarak belirtiyorbalikcilar bile oyle... soruyorsun biri hamside olmaz ama levrekde metal olur diyo digero levrek al esas hamside olur diyor... cok bilgi sahibi degiliz sanirim bu konuda
Cinsiyeti sali gunu ogrenecem insallah canim tabi gosterirse :) bakalim erkekmi kizmi heyecanla bekliyorumCok sevindim canim maşallah
Cinsiyeti bellimi peki genelde erkek daha erken hissedilir derler ya
Hakikaten :) internette de tonla bilgi.kirliligi var kimse tam net bilgiye sahip degil sanirimHimm o kulture sahip degilim iste o yuzden emin olmadan cok tuketme yinedeama canın çekerse ye tabi bilende yok galiba kimse yazmamış :)
Ilk bebeginmi ay cok heycabli yaCinsiyeti sali gunu ogrenecem insallah canim tabi gosterirse :) bakalim erkekmi kizmi heyecanla bekliyorum
Allah gonlundekini saglikla sihhatle nasip etsin insallah... evet ilk bebegimiz hangisi olursa olsun ama iste cok heyecanlaniyorum belli olsada artik kizim yada oglum diyebilsem :))Ilk bebeginmi ay cok heycabli ya
Benim bi oğlum var bu ikinci ve çok istiyorum kız olsun.14+4te gittim erkek gibi dedi doktor ama kordonda olabilir aradaki dedi.bu ayin 18inde būyūk ultradoba gircem orda net öğrencem inş. Pıt da hissetmiyorum daha
Bende de ayni sorun canim dr. "Gibi" kelimesini kullaniyor emin olamiyorsun. Benim de onumuzdeki.haftasonu ayrintili.ultrason insallah kesin derler artik 20. Hafta olcamIlk bebeginmi ay cok heycabli ya
Benim bi oğlum var bu ikinci ve çok istiyorum kız olsun.14+4te gittim erkek gibi dedi doktor ama kordonda olabilir aradaki dedi.bu ayin 18inde būyūk ultradoba gircem orda net öğrencem inş. Pıt da hissetmiyorum daha
Haklisin valla öğrenipte ismini bile koyanlar var :)) bizide haberdar et .buarada benimde bulantim 16hafta bitti halaa bazen oluyor.seninkide gececek canim umudunu kaybetmeAllah gonlundekini saglikla sihhatle nasip etsin insallah... evet ilk bebegimiz hangisi olursa olsun ama iste cok heyecanlaniyorum belli olsada artik kizim yada oglum diyebilsem :))
Evet yaa bari bisey demeseydilerde acaba da kalmasaydik.. neyse bakalim ben 3lū ultrasona gircem oda 20.haftaya kadarmıs.18haftalık gircem benBende de ayni sorun canim dr. "Gibi" kelimesini kullaniyor emin olamiyorsun. Benim de onumuzdeki.haftasonu ayrintili.ultrason insallah kesin derler artik 20. Hafta olcam
Aaa erken alacaklar seni onumuzdeki haftasonumu senin de? hadi bakalim insallah guzel sonuclar alirizEvet yaa bari bisey demeseydilerde acaba da kalmasaydik.. neyse bakalim ben 3lū ultrasona gircem oda 20.haftaya kadarmıs.18haftalık gircem ben
Aminn canimm.Aaa erken alacaklar seni onumuzdeki haftasonumu senin de? hadi bakalim insallah guzel sonuclar aliriz
Değiştiğini Duymuştum canim.20.haftada tam belli oluyormuş ayrıntılı ultrasonda.Merhabalar. Bana doktor 14. Haftada kız büyük ihtimalle dedi doktor. Bugün gttim büyük ihtimal erkek dedi. Oğlum var 4,5 yaşında . Değişik olsa iyi olurdu. Hangisine inanacağımı bilemedm değişirmi acaba erkek dedikten sonra
Insallah cnm guzel haberlerimiz olsunAminn canimm.
Benimkidi syin 18.inde daha 9gūn var pazartesine denk geliyor herald önce sen gireceksin hadi hayirli haberler getirirsin inşallah.
iyi dileklerin icin cok sagol canim insallah benimde gecer bulantilar bide insallah istahim acilir artik birseyler yemek istiyorum. En cokta sut ve sut urunleri ile et yiyemiyorum yani en gerekliler bebegim hala beslenemiyo tam anlamiyla ona uzuluyorum. Insallah saglikla hepimizde kucagimiza aliriz yavrularimizi :)Haklisin valla öğrenipte ismini bile koyanlar var :)) bizide haberdar et .buarada benimde bulantim 16hafta bitti halaa bazen oluyor.seninkide gececek canim umudunu kaybetme
Canim youtubeda acemianne diye bi kanal izledim orada baliktan bahsediyordu diyorki baliklarin kucuk olaninda ve yuzeyde yuzenleri civa acisindan daha az zararli, diplerde yasayan bakiklarda ve buyuk baliklarda daha cok civa oldugundan daha fazla zararli gibi bir bilgi verdi kendisi kucuk balik ve yuzeylerde yuzen baliklardan tuketmisHakikaten :) internette de tonla bilgi.kirliligi var kimse tam net bilgiye sahip degil sanirim
Sağol cnm benim hamsi istavrit tüketeceğiz ozaman bol bolCanim youtubeda acemianne diye bi kanal izledim orada baliktan bahsediyordu diyorki baliklarin kucuk olaninda ve yuzeyde yuzenleri civa acisindan daha az zararli, diplerde yasayan bakiklarda ve buyuk baliklarda daha cok civa oldugundan daha fazla zararli gibi bir bilgi verdi kendisi kucuk balik ve yuzeylerde yuzen baliklardan tuketmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?