Aralikk anneleriii !

kızlar size birşey sorucam. Hangi balıkları tüketiyorsunuz? Kimi yazılarda somon levrek uskumru tüketin diyor kimi somon levrek tüketmeyin benim kafam iyice karıştı bu konuda.. Doktoruna sorup öğrenen var mı?

Cok sevindim canim maşallah
Cinsiyeti bellimi peki genelde erkek daha erken hissedilir derler ya

kızlar size birşey sorucam. Hangi balıkları tüketiyorsunuz? Kimi yazılarda somon levrek uskumru tüketin diyor kimi somon levrek tüketmeyin benim kafam iyice karıştı bu konuda.. Doktoruna sorup öğrenen var mı?
Tatlim ben balik tuketemiyorum midem almiyor hayat boyu yiyemedim ama bildigim kadariyla kursun olan balik zararli diye duydum tabi bilenlerin yardimlari daha onemli

Tatlim ben balik tuketemiyorum midem almiyor hayat boyu yiyemedim ama bildigim kadariyla kursun olan balik zararli diye duydum tabi bilenlerin yardimlari daha onemli
Evet cnm civa kursun agir metaller iceren tum baliklar zararli da iste hangileri diye arattiginda birinin dedigini digeri zitti olarak belirtiyor balikcilar bile oyle... soruyorsun biri hamside olmaz ama levrekde metal olur diyo digero levrek al esas hamside olur diyor... cok bilgi sahibi degiliz sanirim bu konuda

Reactions: Rup
Himm o kulture sahip degilim iste o yuzden emin olmadan cok tuketme yinede ama canın çekerse ye tabi bilende yok galiba kimse yazmamış :)

Himm o kulture sahip degilim iste o yuzden emin olmadan cok tuketme yinede ama canın çekerse ye tabi bilende yok galiba kimse yazmamış :)
Hakikaten :) internette de tonla bilgi.kirliligi var kimse tam net bilgiye sahip degil sanirim

Cinsiyeti sali gunu ogrenecem insallah canim tabi gosterirse :) bakalim erkekmi kizmi heyecanla bekliyorum
Ilk bebeginmi ay cok heycabli ya
Benim bi oğlum var bu ikinci ve çok istiyorum kız olsun.14+4te gittim erkek gibi dedi doktor ama kordonda olabilir aradaki dedi.bu ayin 18inde būyūk ultradoba gircem orda net öğrencem inş. Pıt da hissetmiyorum daha

Allah gonlundekini saglikla sihhatle nasip etsin insallah... evet ilk bebegimiz hangisi olursa olsun ama iste cok heyecanlaniyorum belli olsada artik kizim yada oglum diyebilsem :))

Bende de ayni sorun canim dr. "Gibi" kelimesini kullaniyor emin olamiyorsun. Benim de onumuzdeki.haftasonu ayrintili.ultrason insallah kesin derler artik 20. Hafta olcam

Allah gonlundekini saglikla sihhatle nasip etsin insallah... evet ilk bebegimiz hangisi olursa olsun ama iste cok heyecanlaniyorum belli olsada artik kizim yada oglum diyebilsem :))
Haklisin valla öğrenipte ismini bile koyanlar var :)) bizide haberdar et .buarada benimde bulantim 16hafta bitti halaa bazen oluyor.seninkide gececek canim umudunu kaybetme

Bende de ayni sorun canim dr. "Gibi" kelimesini kullaniyor emin olamiyorsun. Benim de onumuzdeki.haftasonu ayrintili.ultrason insallah kesin derler artik 20. Hafta olcam
Evet yaa bari bisey demeseydilerde acaba da kalmasaydik.. neyse bakalim ben 3lū ultrasona gircem oda 20.haftaya kadarmıs.18haftalık gircem ben

Merhabalar. Bana doktor 14. Haftada kız büyük ihtimalle dedi doktor. Bugün gttim büyük ihtimal erkek dedi. Oğlum var 4,5 yaşında . Değişik olsa iyi olurdu. Hangisine inanacağımı bilemedm değişirmi acaba erkek dedikten sonra

Değiştiğini Duymuştum canim.20.haftada tam belli oluyormuş ayrıntılı ultrasonda.

Haklisin valla öğrenipte ismini bile koyanlar var :)) bizide haberdar et .buarada benimde bulantim 16hafta bitti halaa bazen oluyor.seninkide gececek canim umudunu kaybetme
iyi dileklerin icin cok sagol canim insallah benimde gecer bulantilar bide insallah istahim acilir artik birseyler yemek istiyorum. En cokta sut ve sut urunleri ile et yiyemiyorum yani en gerekliler bebegim hala beslenemiyo tam anlamiyla ona uzuluyorum. Insallah saglikla hepimizde kucagimiza aliriz yavrularimizi :)

Hakikaten :) internette de tonla bilgi.kirliligi var kimse tam net bilgiye sahip degil sanirim
Canim youtubeda acemianne diye bi kanal izledim orada baliktan bahsediyordu diyorki baliklarin kucuk olaninda ve yuzeyde yuzenleri civa acisindan daha az zararli, diplerde yasayan bakiklarda ve buyuk baliklarda daha cok civa oldugundan daha fazla zararli gibi bir bilgi verdi kendisi kucuk balik ve yuzeylerde yuzen baliklardan tuketmis

Sağol cnm benim hamsi istavrit tüketeceğiz ozaman bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…