Aralikk anneleriii !

ya arkadaşlar bebişin hareketlerini ben hissedemiyorum daha erken mi arada bi hareketlenme oluyor ama bebek mi bağırsak mı hiç çözemiyorum
Hala hissedemiyormmusun canim? ben de hissedemiyorum hala ultrasonda da gorsel bir solen yakalayamadik henuz ultrasonda da tembel hareketleri tek tuk.. Sende durum ne? Ayrintiliya giricem ben bu cts Dr.a sorucam bunu bakalim neden olabilirmis

Canim kontrolūn nasil geçti? Dūnmūydū
Yok cnm cts gunu randevum senden iki gun onceydi sanirim bakalim sabirsizlikla bekliyorum.. insallah cinsiyeti kesinlesir ve hareketli olur bu kez de moralimi yerine getirir biraz bir suru sey sorucam hareketsizligi de dahil ayrintiliya bakacak olan doktora ne de olsa 30dakka ile 1 saat arasinda suruyormus bol bol vaktim olacak bakalim... Buarada kurdesen doktum ben ilac filan yazdilar bana enfeksiyonlara dikkat edin canim sicakllarda soludugunuz hava ictiginiz yediginiz seyler hep enfeksiyon kaynagi olabiliyor benim de gebelikle birlikte bagisikligim cok dustu kansizlikla beraber.. Okadar da dikkat ediyorum sokakta kedilerden bile uzak duruyorum parazit kaparim diye disarda tuvalete oturmamak icin dayaniyorum elimden geldigince ama iste faranjitinden idraryoluna kurdesenine kadar gecirdim

Kizlar 15 +3 de ogrenemedim cinsiyetu.bebegim hep uyku modunda.ve poposu donuk.net bisu soylemedi doktorda.hayirlisi insalh.bir kac haftaya.igrenuruz elbet.saglikli olsunda en onemlisi o aslinda.bu arada balik yagi hapi, demir ve calsiyum hapi verdi bunlari kulaniyorum.balik tuketemiyenler kulanabilirler.

Günaydın Arkadaşlar;
Öğleden sonra doktor randevum var.Bu zamana kadar gittiğimden hiç memnun kalmadığım için yeni bir doktora gideceğim.doktora sormam gereken sorular konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Canim benim kiyaamam cok gecmis olsun dikkat et kendine oluyor iste boyle bagisiklik dusuyor maalesef umarim kisa zamanda toplarsin

Günaydın Arkadaşlar;
Öğleden sonra doktor randevum var.Bu zamana kadar gittiğimden hiç memnun kalmadığım için yeni bir doktora gideceğim.doktora sormam gereken sorular konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ayni durumdayiz cnm istanbulda genel bir sorun var sanirim doktorlarla ilgili anlamadim ilgisiz umursamazlar biraz bide onyargililar hastalara karsi daha tanisma faslinda hersey hamilelikte normale basliyorlarki soru sorma diye birkere tup bebek degilse kesinlikle tup bebek doktoruna gitme ilgilwnmedikleri gibi baslarindan saviyorlar baska doktara yonlendoroyorlar ya da umursamiyorlar... Daha az masrafli hasta oldugun icin sanirim... Cok cirkin etik disi hareketler... anadolu hastanesinde bana oyle yapildi sahsen sonrada baska dr.a yonlendorilmem uzerine 13. 14. Haftamda onyargili bir meltem hanima denk geldim. Mutsuzum arastirma icindeyim Anadolu Saglik hastanesini tup bebek degilse tercih bile etme.. Sorular konusunda da bence ilk sorularindan biri ilgisini tartmak icin acil bir durumda size nasil ulasabilirim olmali. Mail verirse ya da benimki gibi kanama disinda acil bir sey olmaz derse tercih bile etme.. Digerinde memnun kalmama sebeplerin nelerdi sorularina nasil cevap verirdi onlari dusun ve ayni sorulari bu doktora sor bakalim nasil cevap verecek..

Günaydın Arkadaşlar;
Canim zaten anormallik varsa soyler heralde doktorun cinsiyetini sorabilirsin ve kullandigin vitamini ve onerisini sorabilirsin, midesindeki gaza kadar bakiyorlar bu hafta kalp atislarini sorabilirsin yani aslinda cok sorcak bisey yok canim bu haftalarda

Canim benim kiyaamam cok gecmis olsun dikkat et kendine oluyor iste boyle bagisiklik dusuyor maalesef umarim kisa zamanda toplarsin
Insalllah canim cok tesekkur ederim Hafif hafif geciyor gibi bakalim ilaclarida bebege zarar vermesin diye cok az tuketmeye calisiyorum valla oyle bir dustuki bagisikligim ben de anlamadim hayatimda ilkkez kurdesen doktum hamilelik vesilesi ile Artik son olsun da mutlu hamisler olalim hepbirlikte

Reactions: Rup
Insallah tatlim gececek bunlarda simdi olabildigince vitamin mineral dinlenme istiyor vucut cok yormamak lazim

Sorma tatlım ya geçen sinirimden oturdum ağladım bu doktor neden benimle ilgilenmiyor diye.Özel hastaneye gidiyoruz az biraz ilgilensinler istiyorsun.3 kontrole gittim aramızdaki tek diyolog baş popo ölçümü yapıp çocuğun gelişimi iyi diyor,kendisi ekrana bakıyo bakıyo çıkarken de şiddetli sancın kanaman olursa haber ver diyo bitiyo.içeri girmemle çıkmam bir oluyor.yazarken bile stres oldum. Bu sefer hastaneye değil muayenehaneye gideceğim.Umarım iyi çıkar bizi anlayacak birilerine ihtiyacımız var.İyi ki sizler varsınız.Allah hepinizden razı olsun.

Ne demek canim benim valla yasadiklarima o kadar benzer seyler diyorsun ki.. Aynen ozele para dokup ilgisiz doktor gormek kadar beteri yok devlet hastanesi bile daha cok ilgilenir insanla.. Bana da olcum yapip 5 dakkada gonderiyor.. Kansizlik var bagisiklik dusmus durumda birsuru enfeksiyon gecirdim.hala daha kan ilacina baslatmadi.
normalde hissetmiyorum ultrasonda da hareketini gormuyoruz.. cocuk niye hareketsiz diyorum cevap vermiyor akintim var diyorum normal gebelikte diyor. Kanda iltihap cikti enfeskiyonmu diyorsun hamilelelikte normal diyor bi kanaman varsa haber ver diyor Allah korusun dusururkenmi ilgilencek benle tabi isin icine ameliyat giriyor!! Ben de sinirlendim suan her muayenesine gerilerek gidiyorum kadinin.. Kadinin teli bile yok bende hastanesine mail atiyorum ertesi gunu donuyor... Kanama olsa zaten ona ulasana kadar mailim... Bende yeni doktor deniyecegim cts. Insallah bu kez dogru durust meslegini sevgiyle ve saygiyla yapan doktorlara denk geliriz...

Insallah tatlim gececek bunlarda simdi olabildigince vitamin mineral dinlenme istiyor vucut cok yormamak lazim
Dogru diyorsun mecbur sabah 9 aksam 6 uzanamiyorum.eve gelince yorgun argin uzaniyorum bukez de yemek ye dinlen uyu uyan tempo bu... Ama en az 9 saat uyumaya calsiiyorum vucudum toparlasin diye Vitamin mineralde de doktorum henuz kan ilaclarina gecmedi.. bir tek decavit kullaniuorum ama kansizlik var testlerimde hep.. Sanirim yeterli gelmiyor Zaten yansiyor kansizlik asiri yorgun hissediyorum bagisiklik da dusuk.. Artik mumkun oldugunca dogal tumetmeye calisiyorum yariladik sayilir Saglikla tamamlayacagiz insallah hepberaber aralikta mutlu dogum anilarimizi yazariz insallah hep buraya

Buarada canimBu doktoruda evime yakin diye tercih ediyordum aslinda bir baska doktorum daha vardi normalde gittigim ama hastane uzakta trafikte en erken1 saat suruyor ulasmasi.. hamilelik icin yakin bir yer arastirmistim kismet degilmis.. Aklima gelmisken ekleyeyim.. Muayenehane icin dogru diyorsun daha cok ilgilenirler ayrintili bakarlar sorman gereken en muhim soru dogum da orada mi gerceklesiyor yoksa bir hastane ile anlasmalari var mi? Sana yakin mi? Muayenehanelerinde ameliyat odasi varsa herturlu gerekli teskilatlanmaya sahiplermi dogum icin onu ogren cnm muhakkak

Hala hissedemiyormmusun canim? ben de hissedemiyorum hala ultrasonda da gorsel bir solen yakalayamadik henuz ultrasonda da tembel hareketleri tek tuk.. Sende durum ne? Ayrintiliya giricem ben bu cts Dr.a sorucam bunu bakalim neden olabilirmis
yok hissedemiyorum ama etraftakiler 1 kiloya yaklaşınca hissedersin diyorlar 300 gr lık şeyi nasıl hissedeceksin diyorlar. bende bu çarşamba ayrıntılı ultrasna gidcem çok tedirginim inşallah sonuçlarımız iyi çıkar

Aaaa benden once gidiyorsun hayirli sonuclarini bekliyorum cnm insallah guzel haberlerle donersin canim benim de cts. Gunu sorucam doktora neden hareketsiz diye bide uzman gorusu almis oluruz hem. Ayrintiliya bakan doktorlar bebegin hareketleri ile ilgili daha kesin bilgiye sahipler diye biliyorum cunku hadi hayirlisi ile saglikli sonuclar alalim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…