Aralikk anneleriii !

Hala hissedemiyormmusun canim? ben de hissedemiyorum hala ultrasonda da gorsel bir solen yakalayamadik henuz ultrasonda da tembel hareketleri tek tuk.. Sende durum ne? Ayrintiliya giricem ben bu cts Dr.a sorucam bunu bakalim neden olabilirmis
Kizlar benim ultrasondada asiri hareketliydi bebis ve gecen hafta yani 15. Haftada hissettim hareketleri bariz sekilde ama bu kadar erken hissetmemin sebebini baska bi doktor akrabamdan ogrendim dediki asiri zayifladigin icin karninda yag tabakasi olmadigi isin hissediyorsun evet 15. Haftada normalmis hissetmek ama ben asiri zayif oldugum icin deyim yerindeyse karnim sirtima yapistigi ve onunde hareketi duymami engelleyecek yag tabakasi olmadigi icinmis :) merak etmeyin yavrularin tekmeleri biraz daha guclenince sizde hissedeceksiniz. Ben suan kiyafet bulamiyorum 165 boyum var 47 kiloyun neredeyse lc waikikinin cocuk reyonundan giyinecem dusunun artik halimi a
canim sagolsun benim doktorum ben sormadan hatta aklima bile gelmeyecek sorulari kendisi cevapliyor mesela bana son kontrolume gittigimde yani 12haftalikken bakti ve dediki bebegin kalp atislari gayet guzel ve ritmik, plesenta saglikli , rahim agzin kapali ,bebegin boy ve kilosu haftasiyla uyumlu ,kollar bacaklar ve kafa buyuklugu uyumlu vs vs. Yani bunlar benim aklima gelipte sordugum seyler degildi adam kendisi akilda soru isareti kalmayacak sekilde cevapliyor sagolsun.. sende sorabilirsin plasentam sagliklimi rahim agzim kapalimi gibi. Ins yardimci olmusumdur :)

Günaydın Arkadaşlar;
Öğleden sonra doktor randevum var.Bu zamana kadar gittiğimden hiç memnun kalmadığım için yeni bir doktora gideceğim.doktora sormam gereken sorular konusunda yardımcı olabilir misiniz?
canim sagolsun benim doktorum ben sormadan hatta aklima bile gelmeyecek sorulari kendisi cevapliyor mesela bana son kontrolume gittigimde yani 12haftalikken bakti ve dediki bebegin kalp atislari gayet guzel ve ritmik, plesenta saglikli , rahim agzin kapali ,bebegin boy ve kilosu haftasiyla uyumlu ,kollar bacaklar ve kafa buyuklugu uyumlu vs vs. Yani bunlar benim aklima gelipte sordugum seyler degildi adam kendisi akilda soru isareti kalmayacak sekilde cevapliyor sagolsun.. sende sorabilirsin plasentam sagliklimi rahim agzim kapalimi gibi. Ins yardimci olmusumdur :)

Tatlim olay hissetmemek degil ultrasonlarda da hareketsiz olmasi... hic hareketini goremedim ben doktorlar karnima ultrason aletleri ile vuruyorki donsun bir diye herseferinde.. zaten hareketsiz bebegin hareketini nasil hissedeyim yoksa hissetmiyoruz diye evhamlanmiyoruz ultrasonda gorsek rahatlicaz ben 12.haftamdan beri 4kez ultrasona girdim 4ude ayni herturlu seyi de yaptim cikolata yedim sut ictim uyanip gittim ogleden sonra gittim recel pekmez yedim...

benimde tercih sebeplerim aynıydı ama ilk ilgisizliği hissetiğimizde değiştirmek lazım doktor önemli çünkü.
Çok teşekkür ederim aynı dili konuştuğun insanlarla dertleşmek iyi geliyor :)

bızde 17+1 olduk.yarın kontrolumuz var.üçlü tarama ıcın kan vereceğiz.14.haftamızda %80 kız demıstı doktorum bakalım bunda kesınlesir ınsallah.bu hafta bırde asımız var.yaptıranlar varmı?

Kızlar bugün dr gittim ve üçüncü oğlum olucak inşaallah Rabbim bunu nasip etmiş yapcak bişi yok Diledim çok dua ettim hayırlısı buymus Rabbim ne derse oo
Kuzum Rabbim hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. Ayni Kaderi yasiyoruz bende cok ama cok istedim fakat olmadi ama nedense benim icimde cok ufakda olsa bi umut var Duama devam ediyorum. Bacim dilerim Allahtan ikimiz icinde bi mucize olur ve bidahaki Kontrolde Kiz der.. Kuzum buarda sen kac haftaliksin? Bide doktorun kesinmi konustu pipiyi gösterdimi usg foto verdimi?

Aynen kuzum calisirken zor oluyor bende oyle pazar gunu disinda firsat olmuyor ayagimi uzatip dinlenemedigim icin hep yorgunum bende, demekki birseyler azaliyor vucuttan iste vitaminler yetmiyor umarim hekimler buna bir cozum bulur artik cidden yorucu oldu bu haftalar iyice

Merhaba hamişler nasılsınız doktordan şikayetçi arkadaşlar aynı şeyi bende yaşıyorum bu çarşamba başka doktora gidicem bide devlete gideyim dedim çok met ettiler doktorun adını söyleyince herkes aaaa çok iyi bi doktor diyo bakalım hareketlere gelince bende çok yorulduğum zaman hissetmiyorum belki yorulduğunuz içindir sorun yinede doktora. Cinsiyeti belli olan hamişlerde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı masip etsin

Evet cnm pipi yi bende gördüm gayet netti dr kordon falan değil dedi yapcak bişi yok hayırlısı buymus Rabbim herkesin gonlune gore versin 15 hafta 4 gnluk oldu cnm bugun
Kacinci haftandasin cnm?
15 hafta 4 günlük

15 hafta 3 günlük

full ekşi yedim hemde en ekşisinden (erkek)

2 li tarama hcg 54 (50 ve yukarısı kız diyorlardı buda tutmadı)

Bende dün 3lü taramaya girdim benimde kız diye tahmin etmişti kesin kızmış hareketlerini hissediyo gibi olmuştum geçen hafta gıdıklanıyo gibiydi içim ama bu hafta tık yok bakalım ne zaman tekmelicekler annişlerini

Günaydın Herkese;
Yeni doktorumla tanıştık :) ilk doktora kıyaslarsak çok daha iyi.En azından kendimi rahat hissettim aklıma gelen soruları da sordum.soruları cevaplaması yaklaşımı iyiydi.İnşallah seninde yeni doktorun iyi olur, içine siner Persefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…