Aralikk anneleriii !

Aynen canım. O kansızlık ilacı da kabız yapıyormuş çok fena valla kabızlık yapmayan kan ilacı bilen varsa yazsın buraya da biz de doktorumuzdan özel istek de bulunalım

Reactions: Rup
ayyy çok sevindim canım biran evvel hallolmuş olmasına maşallah diyeyim Aynen cnm İnşallah iyi çıkar benimki de bakalım

Çok güzel isimler :) ben hala bulamadım kesin erkek demişti doktorum ama yinede yarın başka doktora gidicem onada sorucam :) erkek olursa Selim yada Ensar ama tam karara vermiş değiliz

Evet cnm pipi yi bende gördüm gayet netti dr kordon falan değil dedi yapcak bişi yok hayırlısı buymus Rabbim herkesin gonlune gore versin 15 hafta 4 gnluk oldu cnm bugun

15 hafta 4 günlük
20ye kadar değişebilir diyecektim ama pipiyi net gördüm diyorsun. Hayırlısı olsun cnm hayırlı evlat olsun bahtı açık sağlıklı olsun

Kızlar bugün dr gittim ve üçüncü oğlum olucak inşaallah Rabbim bunu nasip etmiş yapcak bişi yok Diledim çok dua ettim hayırlısı buymus Rabbim ne derse oo
kaç haftalıkhamilesin canım hayırlısı olsun hiç olmasa napıcaz rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var içimde bi korku inşallah herşey yolundadır diye bebeği hissedemeyince insan daha da panikliyor.

bızde 17+1 olduk.yarın kontrolumuz var.üçlü tarama ıcın kan vereceğiz.14.haftamızda %80 kız demıstı doktorum bakalım bunda kesınlesir ınsallah.bu hafta bırde asımız var.yaptıranlar varmı?
ben yaptırmayacağım doktorum önermedi evde doğum yapacaksan yaptır dedi.

Aynen ben de korkuyorum ayrintilidan en azindan ultrasonlarda az oynak ziplak olsaydi hissetmesem de oyle cok korkmazdim da.. Ayyy hayirli sonuclar alalim insallah

benimkide çok hareketsiz.hala cinsiyeti bile öğrenemedim.siz kaçınc haftada oğrendiniz
Bende tam net ogrenemedim canim. Ultrasonlarda hep hareketsiz oldugu icin malesef tam goremedik 14-16-18 haftalarimda doktorlar "gibi" kelimesini kullandi ya da cikinti goremedim oyuzden kiz gibi dedi.. hareket etse az gorecektik belkide.. ayrintili ultrasonda kesinlesir herhalde bu cts malum hareket etmese de artik testis yumurtaliklar filan gozukecek organlarla birlikte

Reactions: Rup
Kızlar ben galiba hareket hissediyorum şuan yazarken bile tık tık bişiler oluyor sağ tarafımda vır vır oynuyor gibi gaz değil gibi bu sefer sürekli var bikaç saattir durup durup aynı yerde hareket var sizcede hareket olabilir mi? Yani başka bölgelere gitmiyor tek yerde ve devamlı hareket var gibi pır pır pır pır sıkıntı yoktur inşallah :/

Canim hissettigin bebegin hareketi hadi hayirli olsun :))) benimde aynen oyleydi pit pit seklinde. Gaz gibi degil gaz farkli oluyor bu resmen ben burdayim diyor :))

Canim hissettigin bebegin hareketi hadi hayirli olsun :))) benimde aynen oyleydi pit pit seklinde. Gaz gibi degil gaz farkli oluyor bu resmen ben burdayim diyor :))
Ayyy sağol kuzum benim çok tuhaf cok heycanlı hissettim ve ara ara devam ediyor seyirir gibi böyle cok güzel bişeymiş, hergün olucak mı böyle :) buarada hayırlı olsun gözün aydın kızın oluyormuş maşallahhh

15 +4 hissetmiyorum bende dinliyorum Ama yok yüz üstü yatiyordu secdeye gb popo dan acı yakaladı dr ve o ara kısım boş gözükmüyor dedi bi uzunlukta vardı bnce değişmez dedi bende kabullenmeye çalışıyorum farketmedn çok umutlanmisim hiç böyle olmamistum birini görünce sesini duyunca gözlerim doluyo hemen bin şükür bunları bulamayanlarda var lakin içimde çok kaldı bu sefer ukte ...aklıma geldikçe yüreğim acıyo sanki umutlarıma hayallerime. ...napalım nasip buymus alisicam

Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsin birsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
ben sadece ikili yaptırdım canım. onun sonucu iyiydi. doktorum önermedi gerekli değil dedi. güvenirliği de azmış. olumsuz bişey çıksa napıcaksın dedi. aldırmıyacağım tabiki dedim o zaman hiç gerek yok dedi.

kızlar demir ilacına başlayan varmı? bayramda başlıyım dedim başlamaz olaydım. doktor karnın tok olmasın dedi çok açta olmasın dedi ama ben sanırım aç karnına içtim o içtiğim gün bittim resmen hiç bir şey yiyemedim yediğimi kustum su bile içsem kustum çıkardım. birde yolculuktaydık. kaç kere durdular kusmam için berbattı kısaca bi daha içmeye cesaret edemiyorum. sizde durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…