Aralikk anneleriii !

Ben de kansizlik var cnm ama kabizlik sorunum genel olarak oldugu icin doktorum kan ilaci bu sikayeti arttirir diye baslatmamisti... Sanirim.bir iki haftaya baslayacagim bende sen yemekten 1.5 2 saat sonra almaya calis cnm bakalim nasil olacak insallah alisma surecidir de toparlarsin cnm

Reactions: Rup
Yok canim hergun olmuyo yada oluyo yogunluktan farketmiyorum o an bilemiyorum:) ama 2gunde bir falan mutlaka hissediyorum bide hep ayni yerdede olmuyo ertesi gun farkli yere geciyo sonra ordan basliyor pit pitlara :)

Reactions: Rup
merhaba canım. ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. üçüncü ayım bitince verdi dr. kanın sana yetecek kadar dedi. eczacı aç karnına iç dedi. kalkar kalkmaz içiyorum. ferrum fort ilacın adı. ki ilaca başladığım dönemde kusuyordum ben ama ilaç hiç midemi bulandırmadı. gayet rahat kullanıyorum. yengem de hamile o aç karna midesi bulandığı için kahvaltıdan birkaç saat sonra kullanıyor. etkisi kişiden kişiye değişiyor galiba.

Canim ben ferrum fort kullaniyorum normalde mide bulantim oldugu halde bu ekstra birsey yapmadi doktoruna danisarak bunu alabilirsin. Bu arafa asiri kabizlik yapiyor

Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsin birsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
Günaydın canım. benim dr.um ikiliden sonra başka ne yaptırıyorsunuz dedğimde beş buçuk aylıkken ayrıntılı ultrasondan bakılacak dedi. biraz araştırdım üçlüyü genelde ikiliyi kaçıranlar yaptırıyor. çünkü ikiliden bir farkı yok. hatta ikili üçlüye göre daha güvenilir. ben o yüzden üçlüyü de dörtlüyü de yaptırmayacağım. ayrıntılı ultrasonda her şey belli oluyor zaten.

Selam sevgili hamişler.dün dr kontrolumuz vardı.vee cinsiyetine 14. haftada yüzde 80 kız demıstı ozelde dünde devlette cok şükür kız dedı doktrum.iki oğlumdan sonra bu müjde bizi çok mutlu etti.bu saatten sonra sizce değişirmi?
bir de biz eşimle isim konusunda bir türlü ortak karar veremiyoruz.begendiğimiz isimleride anlamlarından dolayı eliyoruz.anlamının güzel olduğundan emin olduğunuz isimler varmı yardımcı olun lütfen :)9

Ben ikili taramayı yaptırmadım gerek duymadım korkutuyorlar gereksiz yere ayrıntılı ultrasonda herşey çıkar diye düşünüyorum çıksada.. Allah hepimize bebeklerimizede en hayırlısını versin :) bu arada aşı içinde bidahaki haftaya gün verdi sağlık ocağı bakalım bugün doktora herşeyi sorucam. Bişey sorucam ya adet gününüze yaklaşınca sizde de farklılıklar oluyor mu benim belimin ağrısı geçmişti ama dün yine ağrıdı çok zorlandım. Yüzündede sivilce çıktı kasıklarımda ağrıdı hafiften bide akıntım çoğaldı afedersiniz renksiz kokusuz acaba enfeksiyon filan mı kaptım ya korktum bu ay daha farklı oldum

aynı şikayetler bende de oluyor bel ve kasık ağrısı .dediğin gibi sanırım adet günümüz geldiği zmn oluyor.bız cuma gunu ası olacağız.saglık ocagndan arayıp söylediler.akıntıya gelince enfeksiyon belirtisi olabilirmiş.dun doktoruma sordum ben.fitil önerdi bende kabul etmedim o zmn sirkeli suyla temizliğini yap dedi.ıyı gelir dedi.

cinsiyetini öğrenemeyen arkadasşlar hastaneye giderken çikolata yeyin ve bolsu için o zmn bebişler çok hareketli oluyor.Tavsiye ederim işe yarıyor :)

Kabizlik yapti mi peki canim? Benim doktor kabizlik yapar diye 20den sonraki haftalari bekliyor

cinsiyetini öğrenemeyen arkadasşlar hastaneye giderken çikolata yeyin ve bolsu için o zmn bebişler çok hareketli oluyor.Tavsiye ederim işe yarıyor :)
Bende yaramamisti yarayanlar varmis ama evet baya baya cikolata yemistim hem de hareket etmeyecegi varsa etmiyor sanirim hicbirturlu bir pekmez yemistim portakal suyu icip onda iki kol sallamisti.. hani derler ya cocuk anneleri babasi gibi inatcimi olacak nedir

Aa ben sirkenin iyi geldiğini bilmiyordum bugün sorayım da ben sirke kullanırım daha doğal en azından

Yok canim hergun olmuyo yada oluyo yogunluktan farketmiyorum o an bilemiyorum:) ama 2gunde bir falan mutlaka hissediyorum bide hep ayni yerdede olmuyo ertesi gun farkli yere geciyo sonra ordan basliyor pit pitlara :)
Aynen sabah bi hissettim şimdi bayadır yok heralde uyuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…