- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.481
Ben de kansizlik var cnm ama kabizlik sorunum genel olarak oldugu icin doktorum kan ilaci bu sikayeti arttirir diye baslatmamisti... Sanirim.bir iki haftaya baslayacagim bende sen yemekten 1.5 2 saat sonra almaya calis cnm bakalim nasil olacakkızlar demir ilacına başlayan varmı? bayramda başlıyım dedim başlamaz olaydım. doktor karnın tok olmasın dedi çok açta olmasın dedi ama ben sanırım aç karnına içtim o içtiğim gün bittim resmen hiç bir şey yiyemedim yediğimi kustum su bile içsem kustum çıkardım. birde yolculuktaydık. kaç kere durdular kusmam için berbattı kısaca bi daha içmeye cesaret edemiyorum. sizde durumlar nedir?
Yok canim hergun olmuyo yada oluyo yogunluktan farketmiyorum o an bilemiyorum:) ama 2gunde bir falan mutlaka hissediyorum bide hep ayni yerdede olmuyo ertesi gun farkli yere geciyo sonra ordan basliyor pit pitlara :)Ayyy sağol kuzum benim çok tuhaf cok heycanlı hissettim ve ara ara devam ediyor seyirir gibi böyle cok güzel bişeymiş, hergün olucak mı böyle :) buarada hayırlı olsun gözün aydın kızın oluyormuş maşallahhh
Doktorum gerek yok dedi eger bebegi aldirmayacaksan. O yuzden yaptirmayacam canim :)Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsinbirsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
merhaba canım. ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. üçüncü ayım bitince verdi dr. kanın sana yetecek kadar dedi. eczacı aç karnına iç dedi. kalkar kalkmaz içiyorum. ferrum fort ilacın adı. ki ilaca başladığım dönemde kusuyordum ben ama ilaç hiç midemi bulandırmadı. gayet rahat kullanıyorum. yengem de hamile o aç karna midesi bulandığı için kahvaltıdan birkaç saat sonra kullanıyor. etkisi kişiden kişiye değişiyor galiba.kızlar demir ilacına başlayan varmı? bayramda başlıyım dedim başlamaz olaydım. doktor karnın tok olmasın dedi çok açta olmasın dedi ama ben sanırım aç karnına içtim o içtiğim gün bittim resmen hiç bir şey yiyemedim yediğimi kustum su bile içsem kustum çıkardım. birde yolculuktaydık. kaç kere durdular kusmam için berbattı kısaca bi daha içmeye cesaret edemiyorum. sizde durumlar nedir?
Canim ben ferrum fort kullaniyorum normalde mide bulantim oldugu halde bu ekstra birsey yapmadi doktoruna danisarak bunu alabilirsin. Bu arafa asiri kabizlik yapiyorkızlar demir ilacına başlayan varmı? bayramda başlıyım dedim başlamaz olaydım. doktor karnın tok olmasın dedi çok açta olmasın dedi ama ben sanırım aç karnına içtim o içtiğim gün bittim resmen hiç bir şey yiyemedim yediğimi kustum su bile içsem kustum çıkardım. birde yolculuktaydık. kaç kere durdular kusmam için berbattı kısaca bi daha içmeye cesaret edemiyorum. sizde durumlar nedir?
Günaydın canım. benim dr.um ikiliden sonra başka ne yaptırıyorsunuz dedğimde beş buçuk aylıkken ayrıntılı ultrasondan bakılacak dedi. biraz araştırdım üçlüyü genelde ikiliyi kaçıranlar yaptırıyor. çünkü ikiliden bir farkı yok. hatta ikili üçlüye göre daha güvenilir. ben o yüzden üçlüyü de dörtlüyü de yaptırmayacağım. ayrıntılı ultrasonda her şey belli oluyor zaten.Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsinbirsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
Ne asisi tetenozmu?
ben yaptırmayacağım doktorum önermedi evde doğum yapacaksan yaptır dedi.
Benim doktorum gerek gormedi kizlar ikili temizse digerine gerek yok dedi bu ayin 28 ayrintili ultrasyona giricem bakalim hayirlisi
Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsinbirsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
Ben ikili taramayı yaptırmadım gerek duymadım korkutuyorlar gereksiz yere ayrıntılı ultrasonda herşey çıkar diye düşünüyorum çıksada.. Allah hepimize bebeklerimizede en hayırlısını versin :) bu arada aşı içinde bidahaki haftaya gün verdi sağlık ocağı bakalım bugün doktora herşeyi sorucam. Bişey sorucam ya adet gününüze yaklaşınca sizde de farklılıklar oluyor mu benim belimin ağrısı geçmişti ama dün yine ağrıdı çok zorlandım. Yüzündede sivilce çıktı kasıklarımda ağrıdı hafiften bide akıntım çoğaldı afedersiniz renksiz kokusuz acaba enfeksiyon filan mı kaptım ya korktum bu ay daha farklı oldum
Kabizlik yapti mi peki canim? Benim doktor kabizlik yapar diye 20den sonraki haftalari bekliyormerhaba canım. ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. üçüncü ayım bitince verdi dr. kanın sana yetecek kadar dedi. eczacı aç karnına iç dedi. kalkar kalkmaz içiyorum. ferrum fort ilacın adı. ki ilaca başladığım dönemde kusuyordum ben ama ilaç hiç midemi bulandırmadı. gayet rahat kullanıyorum. yengem de hamile o aç karna midesi bulandığı için kahvaltıdan birkaç saat sonra kullanıyor. etkisi kişiden kişiye değişiyor galiba.
Bende yaramamisticinsiyetini öğrenemeyen arkadasşlar hastaneye giderken çikolata yeyin ve bolsu için o zmn bebişler çok hareketli oluyor.Tavsiye ederim işe yarıyor :)
Ben de ikircikli kaldim yaptirmakta doktorum.bisey demedi. Buradan okuyorum kimininki onermiyor kimininki yaptir diyor kafam karisti iyiceevet tetonoz asısı
Aa ben sirkenin iyi geldiğini bilmiyordum bugün sorayım da ben sirke kullanırım daha doğal en azındanaynı şikayetler bende de oluyor bel ve kasık ağrısı .dediğin gibi sanırım adet günümüz geldiği zmn oluyor.bız cuma gunu ası olacağız.saglık ocagndan arayıp söylediler.akıntıya gelince enfeksiyon belirtisi olabilirmiş.dun doktoruma sordum ben.fitil önerdi bende kabul etmedim o zmn sirkeli suyla temizliğini yap dedi.ıyı gelir dedi.
Aynen sabah bi hissettim şimdi bayadır yok heralde uyuyolarYok canim hergun olmuyo yada oluyo yogunluktan farketmiyorum o an bilemiyorum:) ama 2gunde bir falan mutlaka hissediyorum bide hep ayni yerdede olmuyo ertesi gun farkli yere geciyo sonra ordan basliyor pit pitlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?