Aralikk anneleriii !

Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsin birsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
Bende yaptırmadım canım gerek görmedim eğer aldırcaksan yapalım dedi yok dedim ikili teste bile girmedim ben ensesini ölçtü normal dedi burnuna baktı oluşmuş gerisini ben istemedim neyse o olsun Allah hepimizin yavrularını korusun :)

hamişler ayrıntılı ultrasona girdim bugün kesin kız artık bebeğim sağlıklı olması önceliğimdi zaten, yüzünü göstermedi bi diğer yerleri iyiymiş sağlık lı dedi doktor tam 20 haftalık olmuş yüzünü görmediği için tavşan dudak ya da lenslerde problem olabilir dedi onun haricinde bi problem yokmuş şimdi kafama o takıldı inşallah bir problem çıkmaz bebişin kalbi için efor testini de 3 hafta sonra ya verdiler içimi rahatlatamadığından haftasonu başka doktora gideceğim.

Gozun aydin canim herseyin hayirlisi olsun

Kızlar geldim doktordan doktorsan gayet memnun kaldım herşeyi en başından dinledi herşeye baktı ben sormadan kendisi bebeğin gösterdi ve anlattı 29 temmuz için gün verdi ayrıntılı ultrasona bu doktora erkek dedi en azından kafa karışıklığı olmadı benim için korktum biri kız biri erkek der diye.. Bebek iyi sağlıklı görünüyo dedi. Tetenoz aşısını sordum yaptır yada yaptırma demedi bende yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım olmazsa yarın diğer doktoru arar sorarım

Amin cnm aldirmak icin degil de meraktan ben yaptirdim sonuclarim yarin cikacakmis bakalim..

Reactions: Rup
Hadi gozun aydin cnm hayirli olsun tetenoz asisi konusunda bende kararsizim eylul ayinda yaptirmistim ben hamile kalmadan once pasli aski sapi batti elime diye ama tabi tek doz yapildi gebelikte 2 doz yapiliyormus fazladan iki tane daha da yaptirmak istemiorum

Hah ben de senden haber bekliyordum naaptin diye darisi bssima bakalim cts icin cok heyecanliyim biraz da gergin... eee bidaha bakicaklarmiymis gostermedigi yerlere? Hareketsizlik bir sorun teskil etmiyormus ozaman?

Aa ben sirkenin iyi geldiğini bilmiyordum bugün sorayım da ben sirke kullanırım daha doğal en azından
Benim doktorum sen birsey kullanma dedi illa temizlencekse anca uzman kisi tarafindan olmaliymis sanirim sadece yuzeyi temiz tutmamiz isteniyor temizleyeyim derken aman dikkat edin..

Efor testini ilk defa duydum nasil yapiyolarmis anne karnindaki bebege bi bilginiz var mi

Kabizlik yapti mi peki canim? Benim doktor kabizlik yapar diye 20den sonraki haftalari bekliyor
Bende kabızlık yapmadı. normalde bağırsaklarım iyi çalışır. benim tüp bebek olduğu için ilk üç ay progestoron kullandım o kabızlık yaptı. o zamandan beri her sabah aç karına kayısı yiyorum. belki de ondan demir etkili olmadı.

Anladim tatlim hadi insallah guzel haberler ver bizlere bende cok heyecanliyim haftaya cumartesi ayrintili var benimde insallah hareketlenir bebisler :)
Ayy hadi hayirlisi canim insalllah benim ayrintilli bu cts valla bu haftayi kazasiz belasiz atlatabilmek istiyorum biranonce oyuzden yarin da sonuc cikacak sonuc2li gibi cikar muhtemelen ama ultrasona taktim iyice catlicam resmen zaman gecmiyor

Reactions: Rup
Ayy hadi hayirlisi canim insalllah benim ayrintilli bu cts valla bu haftayi kazasiz belasiz atlatabilmek istiyorum biranonce oyuzden yarin da sonuc cikacak sonuc2li gibi cikar muhtemelen ama ultrasona taktim iyice catlicam resmen zaman gecmiyor
Kiyamam gecicek kuzum sabret ne guzel heyecanlar bunlar :) guzel guzel haberler gelsinde zaman nasil olsa gecer

Günaydın hamişler nasılsınız bebişler nasıl 20. Haftasında olup tekme gibi hisseden var mı ? Doktor 2 hafta sonra tam olarak hissediceksin demişti bana sabırsızlıkla bekliyorum. Tetenoz aşısı içinde hala karışıklık içindeyim

Yok cnm nerdeeee benimki pek kibar hissettirmedi henuz kendisini benimki ultrasonlarda da hareket etmiyor.. hareketi yok oyle tekme mekme hic gormedik.
ondandir canim seninki hareketliyse hissedersin muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…