- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.501
Bende yaptırmadım canım gerek görmedim eğer aldırcaksan yapalım dedi yok dedim ikili teste bile girmedim ben ensesini ölçtü normal dedi burnuna baktı oluşmuş gerisini ben istemedim neyse o olsun Allah hepimizin yavrularını korusun :)Kizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsinbirsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
10 gün sonra çokmuş biz ertesi gün almıştık sonuçları canımBenım doktorum ıkılımız temız çıkmasına rağmen üçlüyude yaptırmamı istedi .dün kan verdik.10 gün sonra alacağız sonucu inşallah..
ya hiçbir kadın doğumcu önermiyormuş zaten aşıyıHastanede nasıl bıseyle karsılasacagımızı bılmedıgım için yaptıracağım ben.doktorun neden onermedı bır zarrarımı varkı?
Benimki gerek yok dedi direk ayrintili icin gun verdiBenım doktorum ıkılımız temız çıkmasına rağmen üçlüyude yaptırmamı istedi .dün kan verdik.10 gün sonra alacağız sonucu inşallah..
Gozun aydin canim herseyin hayirlisi olsunhamişler ayrıntılı ultrasona girdim bugün kesin kız artık bebeğim sağlıklı olması önceliğimdi zaten, yüzünü göstermedi bi diğer yerleri iyiymiş sağlık lı dedi doktor tam 20 haftalık olmuş yüzünü görmediği için tavşan dudak ya da lenslerde problem olabilir dedi onun haricinde bi problem yokmuş şimdi kafama o takıldı inşallah bir problem çıkmaz bebişin kalbi için efor testini de 3 hafta sonra ya verdiler içimi rahatlatamadığından haftasonu başka doktora gideceğim.
Bende yaptırmadım canım gerek görmedim eğer aldırcaksan yapalım dedi yok dedim ikili teste bile girmedim ben ensesini ölçtü normal dedi burnuna baktı oluşmuş gerisini ben istemedim neyse o olsun Allah hepimizin yavrularını korusun :)
Hadi gozun aydin cnmKızlar geldim doktordan doktorsan gayet memnun kaldım herşeyi en başından dinledi herşeye baktı ben sormadan kendisi bebeğin gösterdi ve anlattı 29 temmuz için gün verdi ayrıntılı ultrasona bu doktora erkek dedien azından kafa karışıklığı olmadı benim için korktum biri kız biri erkek der diye.. Bebek iyi sağlıklı görünüyo dedi. Tetenoz aşısını sordum yaptır yada yaptırma demedi bende yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım olmazsa yarın diğer doktoru arar sorarım
Hah ben de senden haber bekliyordum naaptin diye darisi bssima bakalim cts icin cok heyecanliyim biraz da gergin... eee bidaha bakicaklarmiymis gostermedigi yerlere? Hareketsizlik bir sorun teskil etmiyormus ozaman?hamişler ayrıntılı ultrasona girdim bugün kesin kız artık bebeğim sağlıklı olması önceliğimdi zaten, yüzünü göstermedi bi diğer yerleri iyiymiş sağlık lı dedi doktor tam 20 haftalık olmuş yüzünü görmediği için tavşan dudak ya da lenslerde problem olabilir dedi onun haricinde bi problem yokmuş şimdi kafama o takıldı inşallah bir problem çıkmaz bebişin kalbi için efor testini de 3 hafta sonra ya verdiler içimi rahatlatamadığından haftasonu başka doktora gideceğim.
Benim doktorum sen birsey kullanma dedi illa temizlencekse anca uzman kisi tarafindan olmaliymis sanirim sadece yuzeyi temiz tutmamiz isteniyor temizleyeyim derken aman dikkat edin..Aa ben sirkenin iyi geldiğini bilmiyordum bugün sorayım da ben sirke kullanırım daha doğal en azından
Efor testini ilk defa duydum nasil yapiyolarmis anne karnindaki bebege bi bilginiz var mihamişler ayrıntılı ultrasona girdim bugün kesin kız artık bebeğim sağlıklı olması önceliğimdi zaten, yüzünü göstermedi bi diğer yerleri iyiymiş sağlık lı dedi doktor tam 20 haftalık olmuş yüzünü görmediği için tavşan dudak ya da lenslerde problem olabilir dedi onun haricinde bi problem yokmuş şimdi kafama o takıldı inşallah bir problem çıkmaz bebişin kalbi için efor testini de 3 hafta sonra ya verdiler içimi rahatlatamadığından haftasonu başka doktora gideceğim.
Bende kabızlık yapmadı. normalde bağırsaklarım iyi çalışır. benim tüp bebek olduğu için ilk üç ay progestoron kullandım o kabızlık yaptı. o zamandan beri her sabah aç karına kayısı yiyorum. belki de ondan demir etkili olmadı.Kabizlik yapti mi peki canim? Benim doktor kabizlik yapar diye 20den sonraki haftalari bekliyor
Neden önermiyorlar acaba? benim dr.um sağlık ocağından arayacaklar aşı için gideceksin dedi. Ben de başkalarından daha önce duyduğum için gerekli ve herkes yaptırıyor sandım.ya hiçbir kadın doğumcu önermiyormuş zaten aşıyı
Anladim tatlim hadi insallah guzel haberler ver bizlereAmin cnm aldirmak icin degil de meraktan ben yaptirdim sonuclarim yarin cikacakmis bakalim..
Ayy hadi hayirlisi canim insalllahAnladim tatlim hadi insallah guzel haberler ver bizlerebende cok heyecanliyim haftaya cumartesi ayrintili var benimde insallah hareketlenir bebisler :)
Kiyamam gecicek kuzum sabret ne guzel heyecanlar bunlar :) guzel guzel haberler gelsinde zaman nasil olsa gecerAyy hadi hayirlisi canim insalllahbenim ayrintilli bu cts valla bu haftayi kazasiz belasiz atlatabilmek istiyorum biranonce oyuzden yarin da sonuc cikacak sonuc2li gibi cikar muhtemelen ama ultrasona taktim iyice catlicam resmen zaman gecmiyor
Günaydın hamişlernasılsınız bebişler nasıl 20. Haftasında olup tekme gibi hisseden var mı ? Doktor 2 hafta sonra tam olarak hissediceksin demişti bana sabırsızlıkla bekliyorum. Tetenoz aşısı içinde hala karışıklık içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?