- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.521
Ayyy insallahKiyamam gecicek kuzum sabret ne guzel heyecanlar bunlar :) guzel guzel haberler gelsinde zaman nasil olsa gecer
Benim iki gün önce bi pıtırdadı sürekli ama iki gündür hiç yok uyuyo mu napıyor bilmiyorum :/ yani tam hissettirmiyor seyirme gibi oluyordu tekmeler için bi kaç hafta daha var sanırımGünaydın hamişlernasılsınız bebişler nasıl 20. Haftasında olup tekme gibi hisseden var mı ? Doktor 2 hafta sonra tam olarak hissediceksin demişti bana sabırsızlıkla bekliyorum. Tetenoz aşısı içinde hala karışıklık içindeyim
benim bebiş dünden beri maşallahı var tepik knusunda ilk defa 20. haftada net hissettimGünaydın hamişlernasılsınız bebişler nasıl 20. Haftasında olup tekme gibi hisseden var mı ? Doktor 2 hafta sonra tam olarak hissediceksin demişti bana sabırsızlıkla bekliyorum. Tetenoz aşısı içinde hala karışıklık içindeyim
kızın mı olacakKizlar bisey sorcam sizde de oluyor mu benim bazen kalbim tekliyor, bir haftadir nefes alisverisi yaparken kalbim bazen anlik duruyor gibi oluyor kan pompalanmasindanmi oluyor nedir korkuyorum kendimden :/
Canim bu donemlerde daha cok kan pompladigimiz icin olabilirmis ama ellerde uyusma el ayakta odem gibi sikayetlerin de varsa ki bence tekliyor gibi oluyor diyorsun bir kardiyologa gozuk cnm.. Gebelikle birlikte aritmi sorunu yasayan annisler oluyor ona gore kontrole aliyorlar.. sicaklar daha da bastirmadan bir kontrolunu yaptir canim muhakkak.. Gecmis olsun canimKizlar bisey sorcam sizde de oluyor mu benim bazen kalbim tekliyor, bir haftadir nefes alisverisi yaparken kalbim bazen anlik duruyor gibi oluyor kan pompalanmasindanmi oluyor nedir korkuyorum kendimden :/
10 gün sonra çokmuş biz ertesi gün almıştık sonuçları canım
ya hiçbir kadın doğumcu önermiyormuş zaten aşıyı
Valla bende ozel hastanede yaptirdim ama 5 gun sonra ciktiozel hastanede yaptırdıysan ondan erken almışsındır cnm.
Benim iki gün önce bi pıtırdadı sürekli ama iki gündür hiç yok uyuyo mu napıyor bilmiyorum :/ yani tam hissettirmiyor seyirme gibi oluyordu tekmeler için bi kaç hafta daha var sanırım
benim bebiş dünden beri maşallahı var tepik knusunda ilk defa 20. haftada net hissettim
yani özele gidiyorum ama memleketim de görev yerim Ankara profo gidiyorum gazi hastanesi ankarada 3 lü testimi de 1 gün sonra verdiler devlet hastanesi ama prof olunca ayrıcalık oluyor kan vermede de testte de oluyor mu bilmiyorumValla bende ozel hastanede yaptirdim ama 5 gun sonra ciktizaten guvenemedim bir hastaneye
Galiba canim kiz gibi dediler 20. Haftada netlescek tamkızın mı olacak
Tesekkur ederim tatlim bakalim doktora giderken bi baktircam kalbime falan, yani arasira oluyor korkuyorum cunku daha once yoktu yani insallah gecicidir hayirlisiCanim bu donemlerde daha cok kan pompladigimiz icin olabilirmis ama ellerde uyusma el ayakta odem gibi sikayetlerin de varsa ki bence tekliyor gibi oluyor diyorsun bir kardiyologa gozuk cnm.. Gebelikle birlikte aritmi sorunu yasayan annisler oluyor ona gore kontrole aliyorlar.. sicaklar daha da bastirmadan bir kontrolunu yaptir canim muhakkak.. Gecmis olsun canim
Test hastanenin isleyisine gore alet makinelerine gore degisir cnm benim hastane bir sorunluydu.. genelde bir.ikigunde cikiyor evet.. ben zaten tartistim hastanemle..yani özele gidiyorum ama memleketim de görev yerim Ankara profo gidiyorum gazi hastanesi ankarada 3 lü testimi de 1 gün sonra verdiler devlet hastanesi ama prof olunca ayrıcalık oluyor kan vermede de testte de oluyor mu bilmiyorum
Gebelikle olustuysa ilkkez bu sorun gebelige baglidir dogurduktan sonra gecer canim. Ama kadindogumcunun alani degil anlamaz sen randevu al kalbe cnm sakaya gelmez bide normal.dogum dusunuyorsan daha onemli kalp sagligimiz tekrar gecmis olsun canim
Tesekkur ederim tatlim bakalim doktora giderken bi baktircam kalbime falan, yani arasira oluyor korkuyorum cunku daha once yoktu yani insallah gecicidir hayirlisi
Ara ara hissediyorum sende hissedersin canım zamanlaYok cnm nerdeeee benimki pek kibar hissettirmedi henuz kendisinibenimki ultrasonlarda da hareket etmiyor.. hareketi yok oyle tekme mekme hic gormedik.
ondandir canim seninki hareketliyse hissedersin muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?