Aralikk anneleriii !

Benim iki gün önce bi pıtırdadı sürekli ama iki gündür hiç yok uyuyo mu napıyor bilmiyorum :/ yani tam hissettirmiyor seyirme gibi oluyordu tekmeler için bi kaç hafta daha var sanırım

Kizlar bisey sorcam sizde de oluyor mu benim bazen kalbim tekliyor, bir haftadir nefes alisverisi yaparken kalbim bazen anlik duruyor gibi oluyor kan pompalanmasindanmi oluyor nedir korkuyorum kendimden :/

benim bebiş dünden beri maşallahı var tepik knusunda ilk defa 20. haftada net hissettim

Kizlar bisey sorcam sizde de oluyor mu benim bazen kalbim tekliyor, bir haftadir nefes alisverisi yaparken kalbim bazen anlik duruyor gibi oluyor kan pompalanmasindanmi oluyor nedir korkuyorum kendimden :/
Canim bu donemlerde daha cok kan pompladigimiz icin olabilirmis ama ellerde uyusma el ayakta odem gibi sikayetlerin de varsa ki bence tekliyor gibi oluyor diyorsun bir kardiyologa gozuk cnm.. Gebelikle birlikte aritmi sorunu yasayan annisler oluyor ona gore kontrole aliyorlar.. sicaklar daha da bastirmadan bir kontrolunu yaptir canim muhakkak.. Gecmis olsun canim

Reactions: Rup
Benim iki gün önce bi pıtırdadı sürekli ama iki gündür hiç yok uyuyo mu napıyor bilmiyorum :/ yani tam hissettirmiyor seyirme gibi oluyordu tekmeler için bi kaç hafta daha var sanırım
benim bebiş dünden beri maşallahı var tepik knusunda ilk defa 20. haftada net hissettim

ben 4 gundur tam hıssedıyorum tekmelerını.tetenoz asısı konusunda bende karar veremedim .yarın ası gunum

Valla bende ozel hastanede yaptirdim ama 5 gun sonra cikti zaten guvenemedim bir hastaneye
yani özele gidiyorum ama memleketim de görev yerim Ankara profo gidiyorum gazi hastanesi ankarada 3 lü testimi de 1 gün sonra verdiler devlet hastanesi ama prof olunca ayrıcalık oluyor kan vermede de testte de oluyor mu bilmiyorum

Tesekkur ederim tatlim bakalim doktora giderken bi baktircam kalbime falan, yani arasira oluyor korkuyorum cunku daha once yoktu yani insallah gecicidir hayirlisi

yani özele gidiyorum ama memleketim de görev yerim Ankara profo gidiyorum gazi hastanesi ankarada 3 lü testimi de 1 gün sonra verdiler devlet hastanesi ama prof olunca ayrıcalık oluyor kan vermede de testte de oluyor mu bilmiyorum
Test hastanenin isleyisine gore alet makinelerine gore degisir cnm benim hastane bir sorunluydu.. genelde bir.ikigunde cikiyor evet.. ben zaten tartistim hastanemle..

Tesekkur ederim tatlim bakalim doktora giderken bi baktircam kalbime falan, yani arasira oluyor korkuyorum cunku daha once yoktu yani insallah gecicidir hayirlisi
Gebelikle olustuysa ilkkez bu sorun gebelige baglidir dogurduktan sonra gecer canim. Ama kadindogumcunun alani degil anlamaz sen randevu al kalbe cnm sakaya gelmez bide normal.dogum dusunuyorsan daha onemli kalp sagligimiz tekrar gecmis olsun canim

Reactions: Rup
Herkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı . Kendimden başlıyorum

Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
62 yle hamile kaldım şuan 64 kiloyum
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…