- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.541
Aynen kuzucum öyle yapıcam doğru, çok teşekkür ederim canım benimGebelikle olustuysa ilkkez bu sorun gebelige baglidir dogurduktan sonra gecer canim. Ama kadindogumcunun alani degil anlamaz sen randevu al kalbe cnm sakaya gelmez bide normal.dogum dusunuyorsan daha onemli kalp sagligimiz tekrar gecmis olsun canim
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallahBen 28 yaşındayım
Ankara
3.gebeliğim 2 si düşük
64 le hamile kaldım şuan 69 kiloyum
Bebeğim kız
Hemşireyim..
Herkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı. Kendimden başlıyorum
Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
62 yle hamile kaldım şuan 64 kiloyum
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum
Ben 3 lü yaptırdım canım sonuçlarınıda aldımKizlar gunaydin.. Tum aralik hamislerinin gunu guzel gecsinbirsey sorucam size 3lu ya da 4lu tarama testi yaptiran var mi icinizde?
23 yaşındayımHerkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı. Kendimden başlıyorum
Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum
Benimde 4lu yaptırdım sonuclarım çıktı canım. Gereksizmiş gercekten ikiliden bir farkı yok çıkan sonucların yine yas riski aynı diğer riskler aynı...Ben 3 lü yaptırdım canım sonuçlarınıda aldım
Maşallah çok gençsin. kendimi moruklamış hissettim :)Herkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı. Kendimden başlıyorum
Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum
Evet aslında riskler aynı 3lüde fark olarak nöral tüp defekti riskinede bakmış sanırım şu folik asit eklikliğiyle oluşan sorunBenimde 4lu yaptırdım sonuclarım çıktı canım. Gereksizmiş gercekten ikiliden bir farkı yok çıkan sonucların yine yas riski aynı diğer riskler aynı...
olabilir canım ya bende de kansızlık hamilelik dışında da vardı. bakalım napıcazmerhaba canım. ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. üçüncü ayım bitince verdi dr. kanın sana yetecek kadar dedi. eczacı aç karnına iç dedi. kalkar kalkmaz içiyorum. ferrum fort ilacın adı. ki ilaca başladığım dönemde kusuyordum ben ama ilaç hiç midemi bulandırmadı. gayet rahat kullanıyorum. yengem de hamile o aç karna midesi bulandığı için kahvaltıdan birkaç saat sonra kullanıyor. etkisi kişiden kişiye değişiyor galiba.
canım benimde bir oğlum var doktor 17 haftada kız dedi eminmisiniz dediğimde de kız dedi ama ne bileyim bende değişirmi diye düşünüp duruyorum aklımda hepSelam sevgili hamişler.dün dr kontrolumuz vardı.vee cinsiyetine 14. haftada yüzde 80 kız demıstı ozelde dünde devlette cok şükür kız dedı doktrum.iki oğlumdan sonra bu müjde bizi çok mutlu etti.bu saatten sonra sizce değişirmi?
bir de biz eşimle isim konusunda bir türlü ortak karar veremiyoruz.begendiğimiz isimleride anlamlarından dolayı eliyoruz.anlamının güzel olduğundan emin olduğunuz isimler varmı yardımcı olun lütfen :)9
ben 29 yaşındayımHerkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı. Kendimden başlıyorum
Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum
Aaa ne güzel Bursa'daymışsın ben Osmangazi tarafında oturuyorum. Esentepe tıp merkezinde neşe hanıma gidiyodum ama sonradan istediğim gibi bi doktor olmadığına karar verdim. Çarşamba günü ilk defa zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde Mutat Kadıoğlu na gittim çok memnun kaldım. Eğer bi sorun olmazsa orda devam edicem özele gitmek istemememin sebebi sezeryan malesef kesilmek biçilmek istemiyorumben 29 yaşındayım
bursadayım
2 ni gebeliğim 55 hamile kaldım ve şuan 59 kiloyum
bebiş kız dedi çalışıyorum cnm
hangi doktora gidiyorsun bursada
Estağfirullah :) ben erken davrandımMaşallah çok gençsin. kendimi moruklamış hissettim :)
30 yaşındayım
istanbulda oturuyorum
ilk gebeliğim (tüp bebek)
tedaviye 56 ile başladım hamile olduğumu öğrendiğimde 62 kiloydum. şimdi 65 oldum.
veledim erkek :)
Öğretmenim.
Herkes yaşını kaç kiloyla hamile kaldığını şuan kaç kilo olduğunu hangi illerde olduğunu kaçıncı gebeliği olduğunu yazsa mı. Kendimden başlıyorum
Ben 22 yaşımdayım
bursada oturuyorum
İlk gebeliğim
Bebişimde erkek
Çalışmıyorum
kızlarda genelde olur diyorlar öyle şeylerGaliba canim kiz gibi dediler 20. Haftada netlescek tam
bende ankaradayım benim de bebeğim kız bende devlet kurumundayım hangi hastanedesinBen 28 yaşındayım
Ankara
3.gebeliğim 2 si düşük
64 le hamile kaldım şuan 69 kiloyum
Bebeğim kız
Hemşireyim..
canım ben özelde çalışıyorum malesefbende ankaradayım benim de bebeğim kız bende devlet kurumundayım hangi hastanedesin
canım çıkarıyorlar gibi birşey söz konusu olamaz şikayet edersinn doğum iznini vermek zorundalar..28 yaşındayım
Ankara'dayım ilk hamileliğim
53 le başladım 57_58 gidiyor bulanti donemi hic yemedim simdi simdi yiyorum ama cok sukur
Galiba tam net değil ama kız diyolar belli olcak sonra
Çalışıyorum (ozel sektorde) dogum iznim yok cikariyolar direk
Aaaa ben ozele gidiorum ama drum normal dogum oneriyormus hep hastalarina ben daha konusmadim ama banada normal onerir herhalde ben de normal istiyorum ama rahmim gerideymis sanirim o yuzden bebisi cok net gormuoruz 20. Haftamda sıkısık gidiyorum hala kontrollereAaa ne güzel Bursa'daymışsın ben Osmangazi tarafında oturuyorum. Esentepe tıp merkezinde neşe hanıma gidiyodum ama sonradan istediğim gibi bi doktor olmadığına karar verdim. Çarşamba günü ilk defa zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde Mutat Kadıoğlu na gittim çok memnun kaldım. Eğer bi sorun olmazsa orda devam edicem özele gitmek istemememin sebebi sezeryan malesef kesilmek biçilmek istemiyorumNormal doğum istediğim için devlette devam edicem heralde.. Sen hangi doktora gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?