Aralikk anneleriii !

Gebelikle olustuysa ilkkez bu sorun gebelige baglidir dogurduktan sonra gecer canim. Ama kadindogumcunun alani degil anlamaz sen randevu al kalbe cnm sakaya gelmez bide normal.dogum dusunuyorsan daha onemli kalp sagligimiz tekrar gecmis olsun canim
Aynen kuzucum öyle yapıcam doğru, çok teşekkür ederim canım benim

58 ile hamile kaldim
Kilo rekoru bende sanirim 20. Haftamda 66 kiloyum (8kilo aldim)
Istanbuldayim
Ilk cocugum olacak insallah daha once okuldu is guctu firsat olmadi.. Gonul 20lerde hamile kalmayi isterdi 30lu yaslarin sorununu cekiyorsun sonra (daha halsiz, daha sorunlu, daha yavas metabolizma ile gebelik geciriyorsun olusan saglik sorunlari da ek pakete giriyor tiroid myom gibi.. ) Kismet bu zamanaymis napalim..
Hayirlisi olsun

23 yaşındayım
Samsunluyum
2. Gebeliğim ilki boştu
53 ke kaldım ama aşermelerim sayesinde 51 e düştüm şuan 55 kiloyum
Bebişim kız
Özel bi firmada çalışıyorum

Maşallah çok gençsin. kendimi moruklamış hissettim :)
30 yaşındayım
istanbulda oturuyorum
ilk gebeliğim (tüp bebek)
tedaviye 56 ile başladım hamile olduğumu öğrendiğimde 62 kiloydum. şimdi 65 oldum.
veledim erkek :)
Öğretmenim.

Benimde 4lu yaptırdım sonuclarım çıktı canım. Gereksizmiş gercekten ikiliden bir farkı yok çıkan sonucların yine yas riski aynı diğer riskler aynı...
Evet aslında riskler aynı 3lüde fark olarak nöral tüp defekti riskinede bakmış sanırım şu folik asit eklikliğiyle oluşan sorun

olabilir canım ya bende de kansızlık hamilelik dışında da vardı. bakalım napıcaz

canım benimde bir oğlum var doktor 17 haftada kız dedi eminmisiniz dediğimde de kız dedi ama ne bileyim bende değişirmi diye düşünüp duruyorum aklımda hep

ben 29 yaşındayım
bursadayım
2 ni gebeliğim 55 hamile kaldım ve şuan 59 kiloyum
bebiş kız dedi çalışıyorum cnm
hangi doktora gidiyorsun bursada

ben 29 yaşındayım
bursadayım
2 ni gebeliğim 55 hamile kaldım ve şuan 59 kiloyum
bebiş kız dedi çalışıyorum cnm
hangi doktora gidiyorsun bursada
Aaa ne güzel Bursa'daymışsın ben Osmangazi tarafında oturuyorum. Esentepe tıp merkezinde neşe hanıma gidiyodum ama sonradan istediğim gibi bi doktor olmadığına karar verdim. Çarşamba günü ilk defa zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde Mutat Kadıoğlu na gittim çok memnun kaldım. Eğer bi sorun olmazsa orda devam edicem özele gitmek istemememin sebebi sezeryan malesef kesilmek biçilmek istemiyorum Normal doğum istediğim için devlette devam edicem heralde.. Sen hangi doktora gidiyosun?

Estağfirullah :) ben erken davrandım eşimden dolayı çok istiyodu hergün söylüyodu desem yeridir yani o kadar biraz direndim ama çok uzun sürmedi şimdi bebek büyüdükçe ben mutlu oluyorum :)

28 yaşındayım
Ankara'dayım ilk hamileliğim
53 le başladım 57_58 gidiyor bulanti donemi hic yemedim simdi simdi yiyorum ama cok sukur
Galiba tam net değil ama kız diyolar belli olcak sonra
Çalışıyorum (ozel sektorde) dogum iznim yok cikariyolar direk

canım çıkarıyorlar gibi birşey söz konusu olamaz şikayet edersinn doğum iznini vermek zorundalar..

Aaaa ben ozele gidiorum ama drum normal dogum oneriyormus hep hastalarina ben daha konusmadim ama banada normal onerir herhalde ben de normal istiyorum ama rahmim gerideymis sanirim o yuzden bebisi cok net gormuoruz 20. Haftamda sıkısık gidiyorum hala kontrollere bide myom var engelmi degilmi bilmioruz son an enfeksiyon bisey gelisir bilemeyiz dr.um ne derse o oyuzden bebegi riske de atmanin anlami yok. Dr.uma dicem son ana kadar normal dogum eger olmuyorsa sezeryan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…