Aralikk anneleriii !

Kızlar birşey sorucam şimdi ayrıntılı ultrasonun fiyatları ne durumda? Ben hiç yaptırmadım fiyatta almadım ortalama ücreti nedir ki bunun?
350 550 civari diye biliyorum canim ben istanbulda.. hic sormadim ben de gidince ogrenecegiz sali gunu yani yarin sigorta indirimi nedir onlari da ogrenirim vaktin varsa yarin ogleden sonra benim randevum aksam yazarim?

Reactions: Rup
350 550 civari diye biliyorum canim ben istanbulda.. hic sormadim ben de gidince ogrenecegiz sali gunu yani yarin sigorta indirimi nedir onlari da ogrenirim vaktin varsa yarin ogleden sonra benim randevum aksam yazarim?
Tamam tamam kuzum tesekkur ederim en azindan yanimiza nakit biseyler aliyim diye fikir acisindan iyi oldu cok tesekkur ederim canim ben zaten cumartesi gidicem daha var yani sen yarin gidiyorsun demek hadi hayirlisi insallah guzel haberlerle donersin

bakalım ne diyecek doktor aslında cts di o bir haftayı zor beklemiştim ama kısmet olmadı fazladan 3 gun daha beklioruz şimdi sabırsızlık tavan durumda
Sonuçlar güzel çıkarsa rahatlayaycağım ayy hadi inşallah canım

Senin de az kalmış hep güzel sonuçlar alırız inşallah da

rahat geçer kalan aylarımız

Evet vallahi insan zor sabrediyor ama sağlıklı olsunlarda bekleyelim tek, inşallah tatlım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah

Kizlar bisey soracagim simdi hastanede ayrintili ultrason icin yer yokmus cok onceden randevu almak gerkiyormus ee bende surekli izin alamiyorum normal kontrol haftam bu hafta olucak obur haftalarda izin alamayacagim bu ayrintili ultrason olmazsa olmazi midir biliyor musunuz? Simdi baktirmazsam sonra baktirsam olur mu ki? Kafam karisti ultrason bolumu dolu dediler de

Cnm ogrendim simdi sgkli fiyati 578 tl tekil gebelikmis ankara daha uyundur buyuk ihtimalle istanbul olunca fiyatlar yogunluktan oturu artiyor biraz

Cnm ogrendim simdi sgkli fiyati 578 tl tekil gebelikmis ankara daha uyundur buyuk ihtimalle istanbul olunca fiyatlar yogunluktan oturu artiyor biraz
Canim benim cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin evet ankara daha uygun sanirim, ama soyle bi sorun var benim gittigim hastanede ultrason icin bu hafta yer yok normal kontrole gidicem mecbur ama sonraki haftalarda da izin alamadigim icin 1 ay sonra ayrintiliya gidebilirim anca isveren ustuste vermiyor izin cunku acaba cok gerekli mi bu haftalarda diye merak ettim ayrintiliyi da

24.haftaya kadar cekiliyor canim 1 ay sonraya sorun olmaz dr.um yuzde 85 dedi bir sorun tespitini aslinda buyuk bir rakam ama yuzde 15te farkedilmeme riski var sen bilirsin canim

Ben perinatalogtan yeni ciktim dr.uma raporliluyorlar birazdan doktoruma giricem o soyleyecek ne olup bittigini bilmiyorum bekleyisteyiz suan

24.haftaya kadar cekiliyor canim 1 ay sonraya sorun olmaz dr.um yuzde 85 dedi bir sorun tespitini aslinda buyuk bir rakam ama yuzde 15te farkedilmeme riski var sen bilirsin canim
Tamam canim bakalim ozaman once normal kontrole gidip sonra ultrasona randevu aliyim olmazsa..

Hadi hayirlisi insallah guzel seyler oluyordur canim
Aldim canim sonucu biraz geriden gelisiyor ama hersey normal dedi. Hareketleri hissetmemem normalmis cok hareketli degildi zaten gobegimi saga sola cok salladi bastirdi hirpaladi beni doktor 1 hafta 10 gune hareketlenir sende hisswdersin dedi.. Darisi basina canim

Insallah canim ayyy hareketli olsunlar da benimki gibi yuzunu gostermemezlik yapmasin goruntu veremedi doktor da salladi hirpaladi yok tek elini salliyor git der gibi onun disinda hareketi yoktu oyuzden 4 d goruntu alamadik uyusuk olacak benimki

Kızlar merhaba bende yeni katıldım kısmetse aralık 14 doğum 2 oğlum var bu 3. Hamileliğim bana doktorum 14. Haftada yuzde99 kız dedi lakin 17. Haftada yanılmışım işte pipi %100 erkek dedi benim durumumda olanlar varmı yaşım 38 çok umutluydum bu kız olur dıye tabi ki de once sağlık ama gönül istiyo işte

Oyyy olsun tek el sallamis bide minnos :) kiz oldugu kesinlesti galiba degil mi? Cok kafana takma canim gelisiyordur o annesiii :) ben bi yazi okumustum bu hareketleriyle ilgili, karakterini etkilemezmis tamamen keyfine bagli dogduktan sonra degisir yani merak etme :)

Benim cevremde yaptirmayanlar ve sapasaglam bebisleri olanlar var ama bende bilemiyorum yaptirip yaptirmamak arasindayim. Mesela bebiste allah korusun bi problem cikti diyelim acaba tedavi edebileceklermi yoksa hastaligi ogrenip hazirlik yapmamizz icinmi bu ayrintili ultrason bende onu bilmiyorum

Evet cnm kiz olacak insallah gelisip hareketlenir de şöyle biz de teknolojinin nimetlerinden faydalanip yuzunu gozunu gorebiliriz cok keyifci valla zorla elini oynatti

Ayrintili da daha net belli olur canim. Insallah gonlune gore haber alirsin canim Hayirlisi olsun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…