- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.601
Canim benim.bildigim kadari ile tespit edilip kontrol ediliyor kalp gibi durumlarda daha ayrintili inceleniyor bir sorun gozukurse ki Allah korusun bebislerimizi takipe aliniyorsun dogar dogmaz gecikme olmadan sonradan olurda gozden kacmadan mudehale ediliyor..Benim cevremde yaptirmayanlar ve sapasaglam bebisleri olanlar var ama bende bilemiyorum yaptirip yaptirmamak arasindayim. Mesela bebiste allah korusun bi problem cikti diyelim acaba tedavi edebileceklermi yoksa hastaligi ogrenip hazirlik yapmamizz icinmi bu ayrintili ultrason bende onu bilmiyorum
Aynen onu bende anlamadim tam :/Benim cevremde yaptirmayanlar ve sapasaglam bebisleri olanlar var ama bende bilemiyorum yaptirip yaptirmamak arasindayim. Mesela bebiste allah korusun bi problem cikti diyelim acaba tedavi edebileceklermi yoksa hastaligi ogrenip hazirlik yapmamizz icinmi bu ayrintili ultrason bende onu bilmiyorum
Oyy yerim masallah hadi hayirlisi keyfini sevsinler onun :)Evet cnm kiz olacakinsallah gelisip hareketlenir de şöyle biz de teknolojinin nimetlerinden faydalanip yuzunu gozunu gorebiliriz cok keyifci valla zorla elini oynatti
gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.Aldim canim sonucu biraz geriden gelisiyor ama hersey normal dedi. Hareketleri hissetmemem normalmis cok hareketli degildi zaten gobegimi saga sola cok salladi bastirdi hirpaladi beni doktor1 hafta 10 gune hareketlenir sende hisswdersin dedi.. Darisi basina canim
Darisi basina canim guzel sonuclar alirsin sen de insallahgözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Darisi basina canim guzel sonuclar alirsin sen de insallahultrasona girecek tum annislerin basina Benim bir aklima beyincigin 1 hafta geriden gelismesi takildi ama dr. Sorun degil dedi 10 gunluk farklar. Duzenli olcturucem onu olcumden olcume farkedebilir cunku zaten o 10gunluk fark dedikleri mm lik farklar 25 cm boyu var normal
Kiiiiiz yerim onu ben 25 cm mi olmus yaa ne cabuk buyuyolar sen 21. Haftadasin demek 25 oluyo baya hizli buyuyolar masallah :) ya hic takilma kuzum sen bidey olmaz anne karninda oldugu surece herseyi gelisir hic gec kalmaz sen merak etme hic bunlari dusunme bak annem bana nasil kiziyor ben bilmedim hic sizleri der bilmekte istemezdim ne olursa olsun yavrumsunuz derDarisi basina canim guzel sonuclar alirsin sen de insallahultrasona girecek tum annislerin basina Benim bir aklima beyincigin 1 hafta geriden gelismesi takildi ama dr. Sorun degil dedi 10 gunluk farklar. Duzenli olcturucem onu olcumden olcume farkedebilir cunku zaten o 10gunluk fark dedikleri mm lik farklar 25 cm boyu var normal
Himmm... o halde yaptirmaliyim. Allah bebislerimize saglik sihhat versin :) cevap icinde tesekkur ederim :)Canim benim.bildigim kadari ile tespit edilip kontrol ediliyor kalp gibi durumlarda daha ayrintili inceleniyor bir sorun gozukurse ki Allah korusun bebislerimizi takipe aliniyorsun dogar dogmaz gecikme olmadan sonradan olurda gozden kacmadan mudehale ediliyor..
Koy peyniri tuket canim tamami ile tuzsuz oluyor.. gecmis olsun canim. Ben tuzlu 2 senedir tuketmiyorum bu kez de dusuk tansiyonla iyot eksikligi boy gosterdi bende oyuzden disardan iyot takviyesi aliyorum. Beyin gelisimi icin onemli iyot gebelikte 15 olmasi gerekior benim 2.ayimda 5lerdeydi gerci ilk uc ay en cok onemli oldugu donem sende sorun olmaz ama kestikten bikac ay sonra ara ara kontrol ettir iyot degerini..tedbir amacli..Bende de tansiyon sinyal verdi. kardiyoloğa gittim 10 gün takip edeceğiz, hamilelikten kaynaklı bir durum mu diye. ayran, soda yok, peynirin zeytinin tuzunu akıtacağız .tuzu kesmek çalışırken pek mümkün olmuyor ama yapabildiğimiz kadar artık.
Valla oyle canim yarisi boyutunu gecmis bile simdiden( 50cm civarinda dogum oluyormus genelde)Kiiiiiz yerim onu ben 25 cm mi olmus yaa ne cabuk buyuyolar sen 21. Haftadasin demek 25 oluyo baya hizli buyuyolar masallah :) ya hic takilma kuzum sen bidey olmaz anne karninda oldugu surece herseyi gelisir hic gec kalmaz sen merak etme hic bunlari dusunme bak annem bana nasil kiziyor ben bilmedim hic sizleri der bilmekte istemezdim ne olursa olsun yavrumsunuz der
Amin canim :) ne demek rica ederim bildigim kadari ile elimden geldiginceHimmm... o halde yaptirmaliyim. Allah bebislerimize saglik sihhat versin :) cevap icinde tesekkur ederim :)
Mantikli canim benim iste tabi takip onemli sonucta, hayirlisi olsun guzel olsun herseyValla oyle canim yarisi boyutunu gecmis bile simdiden( 50cm civarinda dogum oluyormus genelde)Eee oyle tabi ki biryerde annelik ayri birsey bende tam beyin gelisimi donemi iyotta eksik olmustu bide hareketsiz olusu ve hala daha hareketsiz olusu iste bu beyin gelisimi ile ilgili kaygilandirmisti beni acikcasi 2 aydir kafami kurcaliyordu. Simdide ultrasonda bir hafta geriden cikti ama oyle ciddi birsey degil anladigim kadari ile zaten 10 gunden fazla gerilik olmasindan korkuyordum ben de zaten oylebir terslik olsa dr. Soylerdi ama bundan sonra ayrintili bakilma olmayacak.. oyuzden ben ara ara olcum isteyecegim sadece gelisimi nasil diye tedbir olsun yine de
Canim 16. Haftada 127 gramdi simdi noldu bilmiyorum :)Merhaba kızlar kg öğrenen varmı aranızda
20+5 de 357( +_) 51 g 25 cm canimMerhaba kızlar kg öğrenen varmı aranızda
16. haftada yaklaşık 180gr'dı. +-30Merhaba kızlar kg öğrenen varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?