- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.621
Merhaba Can'ım gecen hafta persembe gitmiştim 15hafta 5 günlüktü 150 gr di paşamMerhaba kızlar kg öğrenen varmı aranızda
14+6 da 105 grdı en sonMerhaba kızlar kg öğrenen varmı aranızda
Cnm bak benim asagida 26cm 400 gr olmali ben dun olcturdum 25cm 350 gr cikti.. 20arti 5 olmasi gerwkirken 20arti2 gozukuyor dedi beyin gelisimi ise 19arti3 gozukuyor.. ustelik ben de kilo aliyorum 8kilo aldim az buz degil hani dogru beslenmiorum desem degilSelam kızlar aklıma takıldı esi hamile olan bi yakınım varda neyse doktordan geldigimiz gün kilosu ne kadar diye sordu 150 gr dedim onun esi benden iki hafta geride yanı 14 haftalıktı bizimki de 150 gr dedi Allah allah dedim şaşırdımnette 14 haftalık Bebek normal kilosu 45-50 gr yazıyo her yerde
dedim benim bebeğimde mi gerilik var. Kadında hiç kilo almamış Ada'm mi yanlış söyledi aklıma takıldı
14 haftada bebeği 150 gör olan var mı aranızda acaba
Canim insallah Guzel sonuclarla cikarsinkızlarr yarın ayrıntılı usg var dua edin bana
Guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah hersey yolundadirkızlarr yarın ayrıntılı usg var dua edin bana
Aaaa ben ozele gidiorum ama drum normal dogum oneriyormus hep hastalarina ben daha konusmadim ama banada normal onerir herhalde ben de normal istiyorum ama rahmim gerideymis sanirim o yuzden bebisi cok net gormuoruz 20. Haftamda sıkısık gidiyorum hala kontrollerebide myom var engelmi degilmi bilmioruz son an enfeksiyon bisey gelisir bilemeyiz dr.um ne derse o oyuzden bebegi riske de atmanin anlami yok. Dr.uma dicem son ana kadar normal dogum eger olmuyorsa sezeryan..
Geçmiş olsun canım Ankara'da mısın? Hangi şehirdesin belirt yardımcı olalım ama şöyle bi durum var bende ayrıntılıya yer bulamadım çok dolu hepsi sanki herkes 20-22 haftada ve ankarada :) full hastanelergünaydın kızlar
moralim çok bozuk yarın doktorda randevum vardı. renkli ultrason da çekilecekti. ama 2 gün önce hastaneden aradılar. fetöcüymüş benim hastane ve kapanma kararı aldık dediler. şimdi açıktayım. diğer hastanelerde randevuları çok ileri bir tarihe atıyor. bakalım napıcam(((
sorma canım valla. Bursadayım canım. bi hastane buldum aslında 1 ay sonraya verdi randevuyu. hastane arayışında maddiyatta önemli benim için. bulduğum hastanede pahalı doğumlar aslında ama yapacak bişey yok. yarın randevusuz gitmek istiyorum belki kabul eder. renkli ultrason olmasa devlete gidicemde. artık kısmetGeçmiş olsun canım Ankara'da mısın? Hangi şehirdesin belirt yardımcı olalım ama şöyle bi durum var bende ayrıntılıya yer bulamadım çok dolu hepsi sanki herkes 20-22 haftada ve ankarada :) full hastaneler
Canım bende bursadayım ayrıntılı usg yi orada çektireceğim bence hemen bi boşluk bul devlete git en azındna ayrıntılı ultrasonu orada çektir en kötü 2 haftaya veriyorlar bugün bile gitsen girersin bi doktora sonradan bi doktor bulursun kendine bende ayrırılı usg orada çektireceğim 29 temmuzdasorma canım valla. Bursadayım canım. bi hastane buldum aslında 1 ay sonraya verdi randevuyu. hastane arayışında maddiyatta önemli benim için. bulduğum hastanede pahalı doğumlar aslında ama yapacak bişey yok. yarın randevusuz gitmek istiyorum belki kabul eder. renkli ultrason olmasa devlete gidicemde. artık kısmet
ama canım ben zübeydede nuri yağcıyada muayne oluyordum. gitsem ona giderim ama onun bi hastası nuri bey kesinlikle renkli ultrason yaptırmıyor demişti. doruğa gidebiliirim yarın randevusuz kabul ederse.Canım bende bursadayım ayrıntılı usg yi orada çektireceğim bence hemen bi boşluk bul devlete git en azındna ayrıntılı ultrasonu orada çektir en kötü 2 haftaya veriyorlar bugün bile gitsen girersin bi doktora sonradan bi doktor bulursun kendine bende ayrırılı usg orada çektireceğim 29 temmuzda
O zaman başka birine git ben murat kadıoğluna ilk dega geçen hafta gittim hemen ayrıntılıya yönlendirdiama canım ben zübeydede nuri yağcıyada muayne oluyordum. gitsem ona giderim ama onun bi hastası nuri bey kesinlikle renkli ultrason yaptırmıyor demişti. doruğa gidebiliirim yarın randevusuz kabul ederse.
nasıl iyi bi doktor mu?O zaman başka birine git ben murat kadıoğluna ilk dega geçen hafta gittim hemen ayrıntılıya yönlendirdi
Gözünaydın canım. sanırım kızdı senin. kesin kız dedi mi sana?kızlar ayrıntılı sonucum normal çıktı renkli fotoğraf ve cd verdiler şukur atlattık darısı olmayanların başına..
Anladım kuzum Ankara'da da cok zor bulunmuyor yani fiyatlar çok yüksek özellikle galiba renkli ultrason 22. Haftadan sonra yapılmıyormuş yani niye öyle onu da anlamış değilim yer bulamayan napcak valla çok karıştı kafam yaptıramıyorum yarın yer bulamadığım içinsorma canım valla. Bursadayım canım. bi hastane buldum aslında 1 ay sonraya verdi randevuyu. hastane arayışında maddiyatta önemli benim için. bulduğum hastanede pahalı doğumlar aslında ama yapacak bişey yok. yarın randevusuz gitmek istiyorum belki kabul eder. renkli ultrason olmasa devlete gidicemde. artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?