Aralikk anneleriii !

Aa 22 haftadan sonra olmuyormuymuş doktorum izine çıktı eylülde gelicekmiş o geldiğinde ben 24 haftalık olucam 22 haftada yaparız ayrıntılıyı demişti ama o tarihe kendisi hastanede olmuyo aklıma gelip sormadımda internetten bakmıştım 20 haftadan sonra yapılabiliyo yazmışkar ama sınır koymamışlar şaşırdım

benimde karışık aynı durumdayız canım. işte yarın randevusuz gidicem bakalım yaptırabilirim inşallah. kendi doktorum olsa gene yapacak. ama ilk defa gittiğim bi doktorda yapacak mı bakalım? ankarada fiyatlar nasıl canım? bursa da muayne 100 verip + 225 tl de renkli ultrason parası vericem yarın gidiceğim hastane için

Reactions: Rup
İşte bende aynı şaşkınlıktayım yaptıramıcam bu gidişle

Kuzum hadi hayırlısı inşallah yaptırırsın, ankarada fiyatları ben bi liste yaptım aşağı yukarı 250-450 arası ama şöyle diyim bazı hastaneler 660-1260 en yüksek 1260 Acıbademle telefonu kapattım şoka girip :)

Buarada muayne hariç fiyatlar bunlar

oha diyim kaba bir tabirle o fiyatlar ne öyle ya. ben ilk çocuğumda baktırmıştım. öyle çokta birşey yok yani. normal ultrasondaki gibi bakıyor. birde benim oğlum gittiğim doktorun da ultrasonu 4 boyutluydu o da aynı ölçümlemeleri yapıyordu. pek bi fark görmedim. şimdi az çok tecrübeli olduğum için 500 tl bile çok bence. be bebişimdede gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutlu değil ve ölçümleme yaptığını görmedim. o yüzden de gitmek istiyorum.

Aynen öyle korkunç rakamlar yani 300 e kadar anlıyorum ama gerisi uçmuş durumda :/

Cnm o renkliye cok guvenme benimki yuzunu kapamis gobegimi saga sola sallaya sallaya bir hal oldu dpktor ama goruntu vermedi alamadik 4d gorunutusunu ama ayrintiliyi kacirma derim ben yine de insallah gonlune gore bir yer bulursun biranonce bide israr et benim 24 haftadan sonraya kadar vaktim yok gec oluyor de 24 haftaya kadar bakilmasi gerwkiyor de bir doktora danissinlar ben oyle yapip one cekmistim

kızlar ayrıntılı sonucum normal çıktı renkli fotoğraf ve cd verdiler şukur atlattık darısı olmayanların başına..
Simdi gordum hadi gecmis olsun canim ne guzel goruntu alabilmissin benimki vermedi benimki derken bebis yuzunu kapatti hep pozisyonundan da oturu surati gozukmedi hic napalim baska zaman alicam o goruntuyu artik

Şimdi içim rahatladı ya dün hastaneleri aradım öyle dediler korktum :) bakalım yarın normal muaynemiz var

Kızlar normal kontrole gittim bugün bana dua edin, kalp için ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi. Neden olduğunu söylediğimde tıbbi terimlerle açıklama yaptı hiç birley anlamadım videoya çektim izleyip yorum yaptırıcam sizede kalple ilgili yorum yapıldı mı hiç kalbinde beyaz bişeyler vardı görüntüde ama of beynim uçmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…