- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.641
Aa 22 haftadan sonra olmuyormuymuş doktorum izine çıktı eylülde gelicekmiş o geldiğinde ben 24 haftalık olucam 22 haftada yaparız ayrıntılıyı demişti ama o tarihe kendisi hastanede olmuyo aklıma gelip sormadımdaAnladım kuzum Ankara'da da cok zor bulunmuyor yani fiyatlar çok yüksek özellikle galiba renkli ultrason 22. Haftadan sonra yapılmıyormuş yani niye öyle onu da anlamış değilim yer bulamayan napcak valla çok karıştı kafam yaptıramıyorum yarın yer bulamadığım içinhaftayada yok bir sonraki haftada çok geç olcak haftası
benimde karışık aynı durumdayız canım. işte yarın randevusuz gidicem bakalım yaptırabilirim inşallah. kendi doktorum olsa gene yapacak. ama ilk defa gittiğim bi doktorda yapacak mı bakalım? ankarada fiyatlar nasıl canım? bursa da muayne 100 verip + 225 tl de renkli ultrason parası vericem yarın gidiceğim hastane içinAnladım kuzum Ankara'da da cok zor bulunmuyor yani fiyatlar çok yüksek özellikle galiba renkli ultrason 22. Haftadan sonra yapılmıyormuş yani niye öyle onu da anlamış değilim yer bulamayan napcak valla çok karıştı kafam yaptıramıyorum yarın yer bulamadığım içinhaftayada yok bir sonraki haftada çok geç olcak haftası
Evet canım kesin değilme şansı yok dedi sordumdaGözünaydın canım. sanırım kızdı senin. kesin kız dedi mi sana?
Darısı başımı inşallah canım.Evet canım kesin değilme şansı yok dedi sordumda
İşte bende aynı şaşkınlıktayım yaptıramıcam bu gidişleAa 22 haftadan sonra olmuyormuymuş doktorum izine çıktı eylülde gelicekmiş o geldiğinde ben 24 haftalık olucam 22 haftada yaparız ayrıntılıyı demişti ama o tarihe kendisi hastanede olmuyo aklıma gelip sormadımdainternetten bakmıştım 20 haftadan sonra yapılabiliyo yazmışkar ama sınır koymamışlar şaşırdım
Kuzum hadi hayırlısı inşallah yaptırırsın, ankarada fiyatları ben bi liste yaptım aşağı yukarı 250-450 arası ama şöyle diyim bazı hastaneler 660-1260 en yüksek 1260 Acıbademle telefonu kapattım şoka girip :)benimde karışık aynı durumdayız canım. işte yarın randevusuz gidicem bakalım yaptırabilirim inşallah. kendi doktorum olsa gene yapacak. ama ilk defa gittiğim bi doktorda yapacak mı bakalım? ankarada fiyatlar nasıl canım? bursa da muayne 100 verip + 225 tl de renkli ultrason parası vericem yarın gidiceğim hastane için
Buarada muayne hariç fiyatlar bunlarKuzum hadi hayırlısı inşallah yaptırırsın, ankarada fiyatları ben bi liste yaptım aşağı yukarı 250-450 arası ama şöyle diyim bazı hastaneler 660-1260 en yüksek 1260 Acıbademle telefonu kapattım şoka girip :)
oha diyim kaba bir tabirle o fiyatlar ne öyle ya. ben ilk çocuğumda baktırmıştım. öyle çokta birşey yok yani. normal ultrasondaki gibi bakıyor. birde benim oğlum gittiğim doktorun da ultrasonu 4 boyutluydu o da aynı ölçümlemeleri yapıyordu. pek bi fark görmedim. şimdi az çok tecrübeli olduğum için 500 tl bile çok bence. be bebişimdede gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutlu değil ve ölçümleme yaptığını görmedim. o yüzden de gitmek istiyorum.Kuzum hadi hayırlısı inşallah yaptırırsın, ankarada fiyatları ben bi liste yaptım aşağı yukarı 250-450 arası ama şöyle diyim bazı hastaneler 660-1260 en yüksek 1260 Acıbademle telefonu kapattım şoka girip :)
Canım yine baktım netten hatta eski konuları kurcaladım biraz 24-25 de yaptıranlarda var yine en doğru bilgiyi doktor verirde belkide geç kalmış olmayızİşte bende aynı şaşkınlıktayım yaptıramıcam bu gidişle
Aynen öyle korkunç rakamlar yani 300 e kadar anlıyorum ama gerisi uçmuş durumda :/oha diyim kaba bir tabirle o fiyatlar ne öyle ya. ben ilk çocuğumda baktırmıştım. öyle çokta birşey yok yani. normal ultrasondaki gibi bakıyor. birde benim oğlum gittiğim doktorun da ultrasonu 4 boyutluydu o da aynı ölçümlemeleri yapıyordu. pek bi fark görmedim. şimdi az çok tecrübeli olduğum için 500 tl bile çok bence. be bebişimdede gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutlu değil ve ölçümleme yaptığını görmedim. o yüzden de gitmek istiyorum.
Ay inşallah canım ya eğer öyleyse süper ben yarın gidicem doktora sorucam yazarım sizede öğrenipCanım yine baktım netten hatta eski konuları kurcaladım biraz 24-25 de yaptıranlarda var yine en doğru bilgiyi doktor verirde belkide geç kalmış olmayız
Çok sevinirim inşallah öyledirAy inşallah canım ya eğer öyleyse süper ben yarın gidicem doktora sorucam yazarım sizede öğrenip
Doktor çok iyi çok ilgili ama numara bulmak zor oluyo malesef :/nasıl iyi bi doktor mu?
Naaptin canim nasil gecti ultrason aldinmi bebisinim goruntulerinikızlarr yarın ayrıntılı usg var dua edin bana
Cnm o renkliye cok guvenme benimki yuzunu kapamis gobegimi saga sola sallaya sallaya bir hal oldu dpktor ama goruntu vermedi alamadik 4d gorunutusunusorma canım valla. Bursadayım canım. bi hastane buldum aslında 1 ay sonraya verdi randevuyu. hastane arayışında maddiyatta önemli benim için. bulduğum hastanede pahalı doğumlar aslında ama yapacak bişey yok. yarın randevusuz gitmek istiyorum belki kabul eder. renkli ultrason olmasa devlete gidicemde. artık kısmet
Simdi gordum hadi gecmis olsun canimkızlar ayrıntılı sonucum normal çıktı renkli fotoğraf ve cd verdiler şukur atlattık darısı olmayanların başına..
Ben 24 te de yapiliyor diye biliyorumİşte bende aynı şaşkınlıktayım yaptıramıcam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?