- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.661
Hemen kötü düşünme derim. Belki şüphelendiği bir durum olmuştur. Dualarımız seninle. inşallah güzel haberlerini alırsın. Ben bugün 18. haftaya girdim. kalple ilgili yorumlar 18. haftadan itibaren yapılıyormuş. ben daha üç hafta sonra gideceğim.Kızlar normal kontrole gittim bugün bana dua edin, kalp için ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi. Neden olduğunu söylediğimde tıbbi terimlerle açıklama yaptı hiç birley anlamadım videoya çektim izleyip yorum yaptırıcam sizede kalple ilgili yorum yapıldı mı hiç kalbinde beyaz bişeyler vardı görüntüde ama of beynim uçmuş durumda
ben ilk zamanlar hem özele hem devlete gidiyordum aynı durumu yaşıyordum. hesaplamaları farklı heralde. ben de anlamamıştım.Ayrıca mesela ben 20+2 olmam gerekirken 19+3 görünüyor onu da anlamadım
İnşallah tatlım çok sağol Allah razı olsun herkesten inşallah bakalım pazartesi ayrıntılıya gidicem inşallah güzel haberlerle gelirimHemen kötü düşünme derim. Belki şüphelendiği bir durum olmuştur. Dualarımız seninle. inşallah güzel haberlerini alırsın. Ben bugün 18. haftaya girdim. kalple ilgili yorumlar 18. haftadan itibaren yapılıyormuş. ben daha üç hafta sonra gideceğim.
amin inşallah.İnşallah tatlım çok sağol Allah razı olsun herkesten inşallah bakalım pazartesi ayrıntılıya gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim
İyiyiz Can'ım bebislerde iyidir herhalde henüz hissedemedigim icin net bisey diyememKızlar nasılsınız bebişler nasıl :)
Ayy ne bileyim insan ona değil de karşısındaki kişinin tavrına sinir oluyor sizinki daha önde daha küçük falan der gibi aman neyse doktor sıkıntı yok dedi ayrıca 2ozel doktora gidiyorum biri Prof o bile iyi diyorsa iyidir sende takma Can'ım bebekler hızlı büyüyor bi gün bile çok fark ediyor gelişimlerinde 11 gün önce 150 gör su yarın gidicem çok merak ediyorum kilosunu :)Cnm bak benim asagida 26cm 400 gr olmali ben dun olcturdum 25cm 350 gr cikti.. 20arti 5 olmasi gerwkirken 20arti2 gozukuyor dedi beyin gelisimi ise 19arti3 gozukuyor.. ustelik ben de kilo aliyorum 8kilo aldim az buz degil hani dogru beslenmiorum desem degilOluyor canim o ben de bilmiyorum ama sen takip ettir endiselenme de hic.. 10gunluk deger farklari bu degerler cm ve gr olarak degisiyor normalmis canim bide genetik faktorler var tabi minyonluktan oturu bebis de zayif kilolu olabilir minyon olacagindan ya da annedeki seker hastaligindan kaynakli bebekte fazla kilo gibi..
Yeni gordum canim. Dur hemen endiselenme o beyaz seyler gozukuyormus bazan bir suru seyler yaziyor internette ama geciyormus sonradan ayrintili kalp komtrolune gir bakalim ne diyecekler insallah guzel sonuclar alirsin canim sıkınti yapma canim simdi hemenİnşallah tatlım çok sağol Allah razı olsun herkesten inşallah bakalım pazartesi ayrıntılıya gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim
İyi gidiyo canım :) yediklerine dikkat et bebeğe yararlı şeyler yemeye çalış ben öyle yapıyorum genelde bu iki gündür dikkat etmiyorum ama yarından itibaren yine düzene devam :) benimki hateketli hissediyorum baya benimde ayrıntılı ultrason var cuma günü sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum :)İyiyiz Can'ım bebislerde iyidir herhalde henüz hissedemedigim icin net bisey diyemem
Yarın kontrol var özledim oglusumu bakalım ne yapmış içerde anası çok yıyor kendisi faydalanıyor mu merak ediyorum
sen nasılsın bebeğin Nasıl hamislik Nasıl gidiyor bakalım
Benimde tam bir hafta önde gidiyo boyu kilosu. Doktor anormal bi durum değil demişti 2 haftalık farklarda daha dikkatli davranıyoruz ama 2 haftadan azsa sorun yok demişti bana ki ultrason ne kadar doğru olabilir ki.. annemin en son doğumunda (şuan 5 yaşında) kardeşim için 4300 görünüyo filan dediler 3800 doğdu. Yani çokta inanmıyorum bu ultrasondaki kiloya boya.Ayy ne bileyim insan ona değil de karşısındaki kişinin tavrına sinir oluyor sizinki daha önde daha küçük falan der gibi aman neyse doktor sıkıntı yok dedi ayrıca 2ozel doktora gidiyorum biri Prof o bile iyi diyorsa iyidir sende takma Can'ım bebekler hızlı büyüyor bi gün bile çok fark ediyor gelişimlerinde 11 gün önce 150 gör su yarın gidicem çok merak ediyorum kilosunu :)
O bende de oyle oldu cnm 20arti 5 olmasi gerekirken bebek 20arti2 beyincik gelisimi 19arti3tuAyrıca mesela ben 20+2 olmam gerekirken 19+3 görünüyor onu da anlamadım
Ay kuzum sorma valla insan deliriyor bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı olsun başka bişey istememYeni gordum canim. Dur hemen endiselenme o beyaz seyler gozukuyormus bazan bir suru seyler yaziyor internette ama geciyormus sonradan ayrintili kalp komtrolune gir bakalim ne diyecekler insallah guzel sonuclar alirsin canim sıkınti yapma canim simdi hemen
Merve ayrıntılı ultrason 5,5 aylıkken demişti dr. bana. seninki için erken değil mi? yanlış mı biliyorum acaba? bana eylülün başında randevu verdi devlet hastanesi.İyi gidiyo canım :) yediklerine dikkat et bebeğe yararlı şeyler yemeye çalış ben öyle yapıyorum genelde bu iki gündür dikkat etmiyorum ama yarından itibaren yine düzene devam :) benimki hateketli hissediyorum baya benimde ayrıntılı ultrason var cuma günü sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum :)
Aslında bende öyle biliyorum ama doktor cuma gününe verdi. Çok sorgulayıp kafamı karıştırmak endişelenmek istemedim gidip görücez nasıl olsa sadece bebek gününden 1 hafta ilerde iri görünüyo filan dedi bende ona bağladımMerve ayrıntılı ultrason 5,5 aylıkken demişti dr. bana. seninki için erken değil mi? yanlış mı biliyorum acaba? bana eylülün başında randevu verdi devlet hastanesi.
Günaydınbelimde ve bikini bölgemde sürekli ağrı oluyor ve iştahım tavan yapmış durumda 1 tane ekmek yiyeblicek durumdayım sürekli acıkıyorum sizde de öyle oluyor mu
Kesinlikle bel ağrısından bazen yürüyemiyorum herkez normal olduğunu söylüyo iştahımda fazlaca abartmaktan korkuyorum yemekten 10 dk sonra karnım gurul gurulbelimde ve bikini bölgemde sürekli ağrı oluyor ve iştahım tavan yapmış durumda 1 tane ekmek yiyeblicek durumdayım sürekli acıkıyorum sizde de öyle oluyor mu
GünaydınOluyor canım bende de bu haftalarda normal sanırım. İştah artışı bebişlerimizin büyümesi ile birlikte gelişen sindirim sorunları Sonra kasık ve karın bel ağrısı valla bu oburluk ne zaman biter hiç bilmiyorum ama karnımın sürekli acıkıp yanıp guruldamasından bıktım ben de ...
Anladım canım. Vardır bildiği dr.un. hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.Aslında bende öyle biliyorum ama doktor cuma gününe verdi. Çok sorgulayıp kafamı karıştırmak endişelenmek istemedim gidip görücez nasıl olsa sadece bebek gününden 1 hafta ilerde iri görünüyo filan dedi bende ona bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?