Aralikk anneleriii !

Selam kızlar. cumartesi günü bi doktora randevusuz gittim muaynemi oldum renkliyede girdim. bir sorun görünmüyor çok şükür. kesin kız dediler. tek sorun bebek 1 hafta geriden geliyor. geç döllenme olmuş olabilir dediler. herşeyiyle geriden geliyor. bu iyi bir şey dedi. uyumsuz değil dedi.

Kızlar merhaba, devlet hastanelerinde kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor. Bugün sağlık ocağında 20.haftadan sonra dediler. Bilgisi olan varmış.bi de ben haydarpaşa numuneye kadın doğuma gitmiştim ordaki dr bana perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi.sizler nasıl yaptınız direkt dr a mı gittiniz yoksa perinatoloji bölümünden mi randevu alıp gittiniz

Ben Göztepe perinatoloji bölümünden randevu aldım. hastaneye gidip o bölümü buluyorsun sıra veriyorlar. almadıysan biran önce al. çok dolu oluyor. ben eylüle resmen çirkeflik yaparak randevu aldım. Son adet tarihini söylüyorsun belli bir aralığa bakıyorlar. Benim 26 mart son adetim. 3 eylüle verdi. ağustosun sonu da olur demişti ama yer yoktu. 5,5-6. ay aralığı anladığım kadarıyla.

Benim de 25 mart Teşekkür ederim. dışarda çok pahalı çünkü bütçem kaldırmayacak.bakalım bana randevu verebilecekler mi

Benim de 25 mart Teşekkür ederim. dışarda çok pahalı çünkü bütçem kaldırmayacak.bakalım bana randevu verebilecekler mi
Ben yengemden deneyimliyim o bulamamıştı randevu özelde yaptırdı. ben de erkenden randevu aldım. Numunede yer bulursan yazar mısın? benim göztepe biraz sakat gibi. yok dr. olmayabilir yok bilmem ne diye gevelemişti sekreter. bize güvenme başka yerden de randevu al demişti.

Ben. Bugün zeynep kamili aradım kadın hastalıkları antenetal bölümünden randevu almamı söylediler 20-24 hafta arasında. Günde 10 hasta bakıyorlarmış. Yarın ümraniye devleti de arayıp sorucam sanırım orası için haftasında gebe polikliniğidir çünkü ikili test için haftasında gel demişlerdi. Randevu alınca haber veririm

Ümraniye devletten Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Ümraniye devleti aradım biran önce muayene olup dr yönlendirmesi gerekiyormu

Aslında ayrıntılı ultrasonu 4. ayda 20-24 haftada ölçüyorlar bazıları 18. haftada bakabiliyorlar ama 5,5 6 ayda da sorun olmuyor demekki

gerçekten de pahalı Heleki istanbulda yasıyorsan benim gittiğim hastanede sgklı fiyatı 570 tl idi. Allahtan sigortam karsıladı ama 350lere de fiyat varmıs. Bu kadar pahalı olmaması lazım bence de altttarfı bir ultrason cihazı ile 20-30 dakka bakıyorlar ya

Kizlar bugun aksam ayrintiliya gidiyorum dua edin bebegim icin bende hepinizin yavrusu icin edicem, kalbi temiz ciksin gecici bir sorun desinler sorun bile degil desinler insallah

Sağol canım.

Kızlar benim karnımda sol tarafına sancı giriyo yumurtalığın olduğu kısımda ve dün kasığımda bile hissettim sancıyı ben hep normal sanıyodum bugün sağlık ocağının o tarafa gidiyodum ebeyede danışayım dedim anlattım ebeye eğer devam ederse 2 gün daha ve kanaman lekelenmen olursa bekletme hiç hemen git ultrasonla baksınlar dedi gerildim biraz açıkçası dünkü kadar şiddetli olmasada şuandada devam ediyo böyle bişey yaşayan var mı aranızda sizce akşam gitsem mi hemen acile

Reactions: Rup
Kizlar bugun aksam ayrintiliya gidiyorum dua edin bebegim icin bende hepinizin yavrusu icin edicem, kalbi temiz ciksin gecici bir sorun desinler sorun bile degil desinler insallah
Canım çok çok dualarımdasın Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin bebişinde sağlıkla gelsin inşallah içini ferah tut :)

Yoruldun mu acaba biraz bekle dicem ama sen bilirsin yine

Bugun bendede sertlik vardi magnezyum eksikligi yapiyor olbilirmis haberin olsun canim insallah onemli bisey degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…