- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.701
Allah razi olsun kuzucum hepinizden haberler cok sukur iyi kalsiyum birikmesi gibi bir parlaklikmis onemsizmis hiperekolojik odak bile olsa geciyormus ilerleyen zamanlarda ama suan cok sukur iyiymis canimhayırlısıyla temiz çıkar miniğin kalbi annesi sen içini ferah tut, kötü düşünme güzel haberlerini bekliyoruz
süper haberAllah razi olsun kuzucum hepinizden haberler cok sukur iyi kalsiyum birikmesi gibi bir parlaklikmis onemsizmis hiperekolojik odak bile olsa geciyormus ilerleyen zamanlarda ama suan cok sukur iyiymis canimCok saol canimm
Kızlar sancım geçmedi eşim hemen doktora götürdü yine progestan a başlattı yat kalkma bi süre dedi tahlil yaptırdım bir sürüaraya 3lü taramayıda sıkıştırmış mübarek illa yaptırcaklar bende tahlili verdikten sonra öğrendiö "3'lü tarama 10 gün sonra diğerleri yarın çıkar" diyince... Neyse artık yatıştayım anlicağnız magnezyom eksikliği olamaz canım çünkü zaten ben bir güna arayla 359mg magnezyum içiyorum.. Ben artık çok korkmaya başladım baştan beri hep sıkıntı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Saol canim benimmmsüper haberçok sevindim bir problem olmadığına
Allah yardimcin olsun canim artik cok daha fazla dinlenmelisin ozaman aman dikkat et zaten sureci yariladik sayilir bundan sonrasi hep dinlenmeyle bugun banada doktor kendini sakin ama sakin eskisi gibi enerjik sanip isler yapmaya kalkma dinlenebildigin kadar dinlen dedi bu uyarim ciddi dedi demekki bildikleri bisey var, cok gecmis olsun bol bol dinlenmeye calis Allah yardimcin olsun canimKızlar sancım geçmedi eşim hemen doktora götürdü yine progestan a başlattı yat kalkma bi süre dedi tahlil yaptırdım bir sürüaraya 3lü taramayıda sıkıştırmış mübarek illa yaptırcaklar bende tahlili verdikten sonra öğrendiö "3'lü tarama 10 gün sonra diğerleri yarın çıkar" diyince... Neyse artık yatıştayım anlicağnız magnezyom eksikliği olamaz canım çünkü zaten ben bir güna arayla 359mg magnezyum içiyorum.. Ben artık çok korkmaya başladım baştan beri hep sıkıntı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Haydi gozun aydin canim demistim ben de cok rastalniyor otip sorunlara ileride geciyormus diye cihazlardan bile kaynaklaniyor bazanAllah razi olsun kuzucum hepinizden haberler cok sukur iyi kalsiyum birikmesi gibi bir parlaklikmis onemsizmis hiperekolojik odak bile olsa geciyormus ilerleyen zamanlarda ama suan cok sukur iyiymis canimCok saol canimm
çok geçmiş olsun.kendine de bebeğine de dikkat et iyi dinlenmeler.Kızlar sancım geçmedi eşim hemen doktora götürdü yine progestan a başlattı yat kalkma bi süre dedi tahlil yaptırdım bir sürüaraya 3lü taramayıda sıkıştırmış mübarek illa yaptırcaklar bende tahlili verdikten sonra öğrendiö "3'lü tarama 10 gün sonra diğerleri yarın çıkar" diyince... Neyse artık yatıştayım anlicağnız magnezyom eksikliği olamaz canım çünkü zaten ben bir güna arayla 359mg magnezyum içiyorum.. Ben artık çok korkmaya başladım baştan beri hep sıkıntı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Aynen oyle kuzucum o yuzden hemen endiselenip umutsuzluga kapilmamaliyiz ne olursa olsunHaydi gozun aydin canim demistim ben de cok rastalniyor otip sorunlara ileride geciyormus diye cihazlardan bile kaynaklaniyor bazan
Kuzum benim olsun sen psikolojini pozitif yonde tut dinlenirsin hepsi gecer, kendini suclama bazen dayanamiyoruz is guc kosturuyoruz ama olsun zararin neresinden donersek kardir, vardir bir hayir, insallah biran once sagligina kavusursun canim benim dua ediyoruz senin icinGeçen hafta benim için çok yorucu oldu benim yaptığım hatayı yapmayın. Ben nasıl olsa mide bulantılarım halsizliğim geçti dedim kendimi çok yordum çok gereksiz şeylerden kendimi çok üzdüm. Siz yapmayın dikkat edin... Sağolun kızlar şuan tek duam hayırlısıyla oğluşumu kucağıma almakRup I ismira_35 E epru_epru
Amiin Sağol canımKuzum benim olsun sen psikolojini pozitif yonde tut dinlenirsin hepsi gecer, kendini suclama bazen dayanamiyoruz is guc kosturuyoruz ama olsun zararin neresinden donersek kardir, vardir bir hayir, insallah biran once sagligina kavusursun canim benim dua ediyoruz senin icin
Aynen kizlar yapalim bencede suan icin aklimda olan kisin dogum yapacagimiz icin bebek battaniyesi gibi seyleri unutmamamiz gerektigi, ben carsi isine hic girmemistim simdi ogrendikce yazarim :)kızlarrrrr bi liste yapsak alınması gerekenler için araştırıp ne dersiniz hastane için?
Kizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
bende nasip olursa 30 aralıkta doğum yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?