Aralikk anneleriii !

Çok geçmiş olsun Merve. Bebeğe bir şey olmasın da yatarsın sürekli gerekirse. üzme kendini.

Sevindim canım olumsuz bir şey çıkmamasına. :)

Reactions: Rup
Kızlar magnezyum ve kalsiyumlarınıza baktırdınız mı hiç buaralar? Çünkü kramplar başlıyor ve karnınız sızlıyorsa magnezyumu bu aralar çok çekiyormuş bebek, ben cumartesi tahlil yaptırcam galiba azaldı ki karnım sızlıyor baya aklınızda olsun magnezyum şart , maden suyu ve vitamin ilacı dışında takviye gerekebilirmiş..

Canım benim 17 haftada felan başladı bacak kramplarım magnorm diye bi ilaç kullanıyorum suda eritmeli fanta gibi hatta kasığımda ara ara sertlikler oluyodu iyi geldiğini hissediyorum bazen içmiyorum hemen anlaşılıyo içmediğim gibi geliyo testte yaptırmadım ama yaptırmakta fayda var evet

Himm anladim canim ben bi haftasonu test yaptircam cunku karnimda ciddi gerilme var bakalim doktoruma sorayim bende magnormu :) saol kuzum gecmis olsun sanada

Kızlar doktoru seker yüklemesi yaptırın diyen var mı??
Ben 17+5 ım 2 doktorumda hiç bisey demedi yaptırmayı düşünmüyorum zaten de merak ettim size bisey dediler mi

Kızlar doktoru seker yüklemesi yaptırın diyen var mı??
Ben 17+5 ım 2 doktorumda hiç bisey demedi yaptırmayı düşünmüyorum zaten de merak ettim size bisey dediler mi
Ben nette 24. Hafta sonrası diye biliyorum kuzum 24/28 hafta arası diye okudum ama banada doktor bişey demedi yani, bende istemiyorum yapmayı ama

Ben nette 24. Hafta sonrası diye biliyorum kuzum 24/28 hafta arası diye okudum ama banada doktor bişey demedi yani, bende istemiyorum yapmayı ama
Bana sağlık ocağındaki hemşire yaptıracakmısın dedi.sormasına şaşırdım açıkçası ilk hamileliğimde hiç sormamıştı kimse.ben de yaptırmak istemiyorum ama dr derse biraz daha araştır başka bir dr a sorucam ondan sonra karar vericem

Kizlar merhaba uzun zamandir aranizda yoktum bugun ayrintili ultrasyona girdik ve oglum 280 gr tam yirmi haftalik mis yani zayifmis biraz moralim bozuldu acikcasi boyunuda bilmiyorum soylemedi suyu cok ic dedi ne yemeliyim nasil beslenmeliyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…