- 23 Temmuz 2016
- 86
- 38
- 3
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.721
Çok geçmiş olsun Merve. Bebeğe bir şey olmasın da yatarsın sürekli gerekirse. üzme kendini.Kızlar sancım geçmedi eşim hemen doktora götürdü yine progestan a başlattı yat kalkma bi süre dedi tahlil yaptırdım bir sürüaraya 3lü taramayıda sıkıştırmış mübarek illa yaptırcaklar bende tahlili verdikten sonra öğrendiö "3'lü tarama 10 gün sonra diğerleri yarın çıkar" diyince... Neyse artık yatıştayım anlicağnız magnezyom eksikliği olamaz canım çünkü zaten ben bir güna arayla 359mg magnezyum içiyorum.. Ben artık çok korkmaya başladım baştan beri hep sıkıntı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Sevindim canım olumsuz bir şey çıkmamasına. :)Kizlar cok sukur Allah'a bir sorun yokmus detaylida herseye bakti radyolog buarada gercekten ovdukleri kadar bilgiliymis radyologum Ankara'dakiler icin faydali olabilir yani Ali Ipek ismi, oncelikle bana cumartesi doktorum kalpte hiperekojenik odak suphem var bir baktir istersen dedi bugun ayrintilida kalbe bakti ali bey ve seffaf bir tabaka bu mineral ve kalsiyum birikmesi gibi birsey dedi onemsiz dedi, ayrica hiperekojenik odak bile olsa bebek dogduktan 6 ay sonra gecen bir durum o yuzden korkulcak birsey olmadigini soyledi, cok sukur dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun, hepimizin bebekleri saglikla buyusun hergun benimde duam boyle kizlar... Allah yardimcimiz olsun ilgilenen herkese tesekkur ederimmm
Çok sağol canım benimSevindim canım olumsuz bir şey çıkmamasına. :)
Çok teşekkür ederim canımmCok gecmis olsun cnm olumsz bisy cikmamis cok sukur hayrlisyla atltrsin bu ginlerde
Çok teşekkür ederim canımminşallah hepimizin yavrusunu korusun Allah
Canım benim 17 haftada felan başladı bacak kramplarım magnorm diye bi ilaç kullanıyorum suda eritmeli fanta gibi hatta kasığımda ara ara sertlikler oluyodu iyi geldiğini hissediyorum bazen içmiyorum hemen anlaşılıyo içmediğim gibi geliyo testte yaptırmadım ama yaptırmakta fayda var evetKızlar magnezyum ve kalsiyumlarınıza baktırdınız mı hiç buaralar? Çünkü kramplar başlıyor ve karnınız sızlıyorsa magnezyumu bu aralar çok çekiyormuş bebek, ben cumartesi tahlil yaptırcam galiba azaldı ki karnım sızlıyor baya aklınızda olsun magnezyum şart , maden suyu ve vitamin ilacı dışında takviye gerekebilirmiş..
Himm anladim canim ben bi haftasonu test yaptircam cunku karnimda ciddi gerilme var bakalim doktoruma sorayim bende magnormu :) saol kuzum gecmis olsun sanadaCanım benim 17 haftada felan başladı bacak kramplarım magnorm diye bi ilaç kullanıyorum suda eritmeli fanta gibi hatta kasığımda ara ara sertlikler oluyodu iyi geldiğini hissediyorum bazen içmiyorum hemen anlaşılıyo içmediğim gibi geliyo testte yaptırmadım ama yaptırmakta fayda var evet
Ben nette 24. Hafta sonrası diye biliyorum kuzum 24/28 hafta arası diye okudum ama banada doktor bişey demedi yani, bende istemiyorum yapmayı amaKızlar doktoru seker yüklemesi yaptırın diyen var mı??
Ben 17+5 ım 2 doktorumda hiç bisey demedi yaptırmayı düşünmüyorum zaten de merak ettim size bisey dediler mi
Bana sağlık ocağındaki hemşire yaptıracakmısın dedi.sormasına şaşırdım açıkçası ilk hamileliğimde hiç sormamıştı kimse.ben de yaptırmak istemiyorum ama dr derse biraz daha araştır başka bir dr a sorucam ondan sonra karar vericemBen nette 24. Hafta sonrası diye biliyorum kuzum 24/28 hafta arası diye okudum ama banada doktor bişey demedi yani, bende istemiyorum yapmayı ama
Canım benim 17 haftada felan başladı bacak kramplarım magnorm diye bi ilaç kullanıyorum suda eritmeli fanta gibi hatta kasığımda ara ara sertlikler oluyodu iyi geldiğini hissediyorum bazen içmiyorum hemen anlaşılıyo içmediğim gibi geliyo testte yaptırmadım ama yaptırmakta fayda var evet
Canım benim 17 haftada felan başladı bacak kramplarım magnorm diye bi ilaç kullanıyorum suda eritmeli fanta gibi hatta kasığımda ara ara sertlikler oluyodu iyi geldiğini hissediyorum bazen içmiyorum hemen anlaşılıyo içmediğim gibi geliyo testte yaptırmadım ama yaptırmakta fayda var evet
Kizlar merhaba uzun zamandir aranizda yoktum bugun ayrintili ultrasyona girdik ve oglum 280 gr tam yirmi haftalik mis yani zayifmis biraz moralim bozuldu acikcasi boyunuda bilmiyorum soylemedi suyu cok ic dedi ne yemeliyim nasil beslenmeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?