Aralikk anneleriii !

Bende 20 haftlik hamilyim iki gundr yanlarmda fena agri var ve karnimda szlma yarnda detayli ultrsyona grecm blki doktr bisy der o testlri yaptrmadim doktrm bisy demdi nden agrdgnda bilmiyrm

Reactions: Rup
Bende 20 haftlik hamilyim iki gundr yanlarmda fena agri var ve karnimda szlma yarnda detayli ultrsyona grecm blki doktr bisy der o testlri yaptrmadim doktrm bisy demdi nden agrdgnda bilmiyrm
Karin buyudukce acildikca sizlama ve agri normal cnm doktorum soyledi bi sikinti oldugunu zannetmiyorum ben sen yinede sor bi

Merhaba canım
Zayıf miymis öyle mi dedi doktor ay ben bu bebis kilolarını anlayamadım bi türlü
Kimi Zaman Benden 2 hafta geride olan benimle aynı oluyor benimle aynı olan 17 hafta bi arkadaş 480 gr mis Bebeği Nasıl oluyor sasırdım yanı dengeli de besleniyorum elimden geldiği kadar hergun yumurta süt abur cubur yok 3porsiyon meyve et vs ... Ben 4 kilo aldım bebis 200 gr
Yapcak bisey yok arkadasım sağlıklı beslenmeye bol su içmeye devam yediklerimizden alır insallah bebislerimiz
Başka ne dedi doktor sadece zayıf dediyse dert etme hızlı büyüyor bebekler toparlanır hem sadece haftasına göre 20 gr eksiği var

Canim, oncelikle en az 3 litre su ic. Tahil al muhakkak her ogunde bu tahilli ekmek de olur mercimek barbunya kurufasulye nohut her hafta tuket et balik protein muhakkak gunde en az 2 porsiyon almaya calis bilemedin 1 porsiyon al diger porsiyon yerine mercimek bakliyat grubundan ye. Sabahlari yumurtani peynirini muhakkak ye araogunlerinde sut ve yogurt olsun bir.prosiyon meyve ile birlikte yani gunde en az 2 kere. Bol bol sebzeni yanlarinda ye gene ama soyle dusun bebegi besleyecek olan daha cok protein grubun yani et sut bakliyat.. tabi sebzede besliyor ancak zaten vitamin aliyoruz hepimiz. Proteinin yerine gecen birsey alamiyoruz gidalar disinda oyuzden aman her ogun ve araogunlerde aksatma ve 3 litre su muhakkkak

Merhaba Aralık anneleri, yolu yarıladık nerdeyse hepimiz. Ben çok bulantı çektim şimdi biraz rahatladım, daha yeni yeni anlıyorum hamileliğimi :)

Salı günü sağlık ocağı tetanoz aşısı yaptı bana, ben bilmediğimden korktum. Kolum çok az şiş hala ve kızarıklık var. Bu normal mi? 2. doz da vurulacak sanırım, yaptırmasam ne olur?

Hamileliğe başladığım kilodan 2 kilo eksiğim şu an şaka gibi, hiç alacağım da yok kilo sanki... Doktorum önemli değil diyor, alır mıyım acaba? Çok da almak istemem tabi :)

Günaydın Tatlım;
Ben de çarşamba günü sağlık ocağında aşı oldum.daha öncede olmuştum bu aşının ağrısı yaklaşık bir hafta sürüyor.zaten sağlık ocağında sana da söylemişlerdir.neden bu aşıyı yapıyorsunuz diye sordum. sezeryande kullanılan malzemeler sana özel değil herkese kullandıkları malzemelerle ameliyatları yapıyorlar bundan dolayı sıkıntı yaşanmaması için dedi. Tetanoz kasları etkiliyor çok nadir görülebiliyor, görüldüğünde de sonucu ölüm dedi.

Günaydın gebişler Ben hemşire arkadaşımla konuştum şeker yüklemesi için içtiğin bi bardak kola kadar şeker içilecek kötü bişey değil hergün ondan kat kat şeker tüketiyoruz çıkıp zararlı diyen insanlar prim yapma peşinde filan demişti.. Bende öyle düşünüyorum açıkçası. Bakalım bugün sorucam doktoruma.. Bugün ayrıntılı ultrason günümüz hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım.

Ya bişey söylicemmmm doktor bana renkli ultrason demişti ama şimdi evraklarımı hazırlamak için kağıtlara baktım renkli ulrason değilmiş obstetrık renkli dopler yazıyo nette araştırdım farklı şeyler sanırım. O zaman doktor bana neden öyle dedi hatta ayrıntılı bakalım kalbine filan dedi konuşurken bu neydi şimdi anlam veremedim

Ya bişey söylicemmmm doktor bana renkli ultrason demişti ama şimdi evraklarımı hazırlamak için kağıtlara baktım renkli ulrason değilmiş obstetrık renkli dopler yazıyo nette araştırdım farklı şeyler sanırım. O zaman doktor bana neden öyle dedi hatta ayrıntılı bakalım kalbine filan dedi konuşurken. bu neydi şimdi anlam veremedim

Hersey normal allaha sukur sadece zayifmis o kadar

Tmm cnm soylediklerine uyucam ins birdahaki aya kilo alir minnak oglum

canım bebeği beslemek için bol bol bulgur pilavı yeşil mercimek ve ev yoğurdu yemelisin

esracım aynen diğer arkadaşlara katılıyorum sabah akşam 2 bardak sut içiyorum öğlen yemeğinde yoğurt mutlaka yiyorum..Bakliyat ve protein açısından haftada en az 2-3 tavuk yada et ye bak ozaman nası kilo alçak oğluşunnn...Kafana hiç takma henüz çok erken toparlarsın emin ol

Arkadaşlar siz Soda içiyormusunuz. Ben nerdeyse hergün bir tane Soda içiyorum. Faydalı diye duymuştum. Bilgisi olan var mı?

doktor bana da hergün 1 tane içebilirsin demişti. hani izin var gibi söyledi ama şart değil ben hergün içmiyorum bu yüzden.

Kızlar 3 lü tarama test sonuçlarıma bi bakar mısınız, ben pek anlamıyorum, doktorun asistanı sonra arayacaklarını söyledi.
Bir de sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım, kolesterol değerleri hep yüksek çıkmış normal midir, doktora gittiğimde göstericem ama 10 gün var kontrolüme merak ettim.

Eklentiler

• 20160729_135649.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 20160729_135701.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 20160729_144031.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…