Aralikk anneleriii !

Belki testi yanlis yapmislardir isimleri girerken karistirmislardir filan olabiliyor nadir de olsa Gebelikte hersey bir tuhaf olabiliyor bazan da merak ettim doktorun ne diyecek canim

Kızlar ya bişi sorucam ben . bazen bebeğimin olduğu yere bi uyuşukluk geliyo ve orası sem sert oluyo sanki bebek oraya toplanmış gibi sonra yavaş yavaş açılıyo acaba gerçekten bebek mi toplanıyo yoksa kasılma felan mı bu yaşayanınız varmı yada bilgisi olan??

Bende de oluyor canim sabah yataktan kalkmaya korktum biraz ters hareket edermiyim diye ben de bilmiyorum sebebini sanirim toplaniyor bir tarafta

Toplniyr yer ariyr cnm ondan bazen bna agri bile gryr dun mesala yururkn oldu bna biranda toplndi sanci grdi sonradan yer degstrdi rahtldm
Aynen bendede oluyor o tip hareketler buarada çok geçmiş olsun kuzu dikkat et bak tansiyonla en çok çikolata kahve çay gibi şeyler oynuyormuş bende de çarpıntıyı yapıyor çikolata, zaten çay açık içiyorum çok isterse canım ama kahve hiç kullanmıyorum artık dikkat etmrliyiz zaten herşey yediğimiz içtiğimizle bide dinlen bol bol ayaklarını uzat

Sagol cnm dikkat edyrm ama nden boyle oluyrm anlmadim dedgin gbi carpintyla tansiynum cikiyr ciklta kahve agzma sokmm ama cay icyrm cok acikda olsa dayanmiyrm umarm ilerki aylarmda boyle devam etmz bebk icn zararliymis

Reactions: Rup
Hamilelik nasıl gidiyor kızlar
Nasıl gıtsın canım sıcaklar çekilmiyor kabızlık, halsizlik, burun kanaması, bacaklarımda varisler çıkmaya başladı bir de ama hissetmeye başladım en sonunda onun mutluluğu var. Arada bir yerde toparlanıyor sonra pıtırtılar geliyor Senin nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…