- 23 Temmuz 2016
- 86
- 38
- 3
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.781
Belki testi yanlis yapmislardir isimleri girerken karistirmislardir filan olabiliyor nadir de olsaNormalde de çok su içen biriydim, şimdi daha çok içiyorum, günlük 3-4 lt içiyorum.
Meyvemi bile abartmadan yerim, olması gereken değer testte 130 yazıyor, benim 146 çıkmış.
Eşim bile şaşırdı, senin gibi düzgün beslenen birinde bile çıkıyorsa kesin başka bir şey vardır diyo.
Doktora kontrole gittiğimde sorucam bakalım.
Bende de oluyor canim sabah yataktan kalkmaya korktum biraz ters hareket edermiyim diye ben de bilmiyorum sebebini sanirim toplaniyor bir taraftaKızlar ya bişi sorucam ben . bazen bebeğimin olduğu yere bi uyuşukluk geliyo ve orası sem sert oluyo sanki bebek oraya toplanmış gibi sonra yavaş yavaş açılıyo acaba gerçekten bebek mi toplanıyo yoksa kasılma felan mı bu yaşayanınız varmı yada bilgisi olan??
Kızlar ya bişi sorucam ben . bazen bebeğimin olduğu yere bi uyuşukluk geliyo ve orası sem sert oluyo sanki bebek oraya toplanmış gibi sonra yavaş yavaş açılıyo acaba gerçekten bebek mi toplanıyo yoksa kasılma felan mı bu yaşayanınız varmı yada bilgisi olan??
Bebek neden kasiliyor ki?Ben yasiyrum cnm devamli oluyr sordum onu bebek toplaniyr kasliyr biranda sonradanda tekme atmaya basliyr
Ben de ters bir hareket yaparmiyim acaba diye tedirgin oluyorum hep toplandiginda Bunlar bi de minik halleri buyuyunce ne olcaz acabaToplniyr yer ariyr cnm ondan bazen bna agri bile gryr dun mesala yururkn oldu bna biranda toplndi sanci grdi sonradan yer degstrdi rahtldm
Aynen bendede oluyor o tip hareketler buarada çok geçmiş olsun kuzu dikkat et bak tansiyonla en çok çikolata kahve çay gibi şeyler oynuyormuş bende de çarpıntıyı yapıyor çikolata, zaten çay açık içiyorum çok isterse canım ama kahve hiç kullanmıyorum artık dikkat etmrliyiz zaten herşey yediğimiz içtiğimizle bide dinlen bol bol ayaklarını uzatToplniyr yer ariyr cnm ondan bazen bna agri bile gryr dun mesala yururkn oldu bna biranda toplndi sanci grdi sonradan yer degstrdi rahtldm
Aynen ya şimdi böylelerse ilerde nolcak hihihiBen de ters bir hareket yaparmiyim acaba diye tedirgin oluyorum hep toplandiginda Bunlar bi de minik halleri buyuyunce ne olcaz acaba
Aynen bendede oluyor o tip hareketler buarada çok geçmiş olsun kuzu dikkat et bak tansiyonla en çok çikolata kahve çay gibi şeyler oynuyormuş bende de çarpıntıyı yapıyor çikolata, zaten çay açık içiyorum çok isterse canım ama kahve hiç kullanmıyorum artık dikkat etmrliyiz zaten herşey yediğimiz içtiğimizle bide dinlen bol bol ayaklarını uzat
Ben de ters bir hareket yaparmiyim acaba diye tedirgin oluyorum hep toplandiginda Bunlar bi de minik halleri buyuyunce ne olcaz acaba
yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı bakteri oluşumu oluyor evde yapılan ürünlerde, bir kaç gün sonra doktora gideceğim tekrar sorarım nedeniniNeden zararimi var ki
Nasıl gıtsın canım sıcaklar çekilmiyor kabızlık, halsizlik, burun kanaması, bacaklarımda varisler çıkmaya başladı bir de ama hissetmeye başladım en sonunda onun mutluluğu var. Arada bir yerde toparlanıyor sonra pıtırtılar geliyorHamilelik nasıl gidiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?