- 12 Mayıs 2016
- 122
- 124
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.821
Aynen tatlim kiz, kizlar boyle yapiyo demekki anneleriniAynı canımm bende senin gibiyim 53den 51e düştüm 4. Ayda bi başladım almaya şuan 58 kiloyum aynen kollar bacaklar aynı göbüş koskocaman basenler aldı gidiyo kızmıydı seninde kuzunn
Nasıl öğrendin kuzum geçmiş olsun valla hamilelikte çok sık oluyomuş korkma geçecektir bebeğin hareketlerini bikini bölgesinden hissettim ben hala ordan geliyo pıt pıt elini koyarsan uzun süre ilerleyen haftalarda pıt pıt geliyo merak etme bende geç hissedenlerdenimkızlar 19+4 üm bende hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama ben hiç hissetmedim yani şikayetim yoktu tesadüfen öğrendik birde bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim
Benim cok hareketli bi hayatim var aksama kadar iki dakka oturamiyorum bu yuzdende kilo alimim az oluyoCok iyi bnce cnm bnde20 haftamdayim bes kilo aldim
Gecmis olsun cnm ben yirminci haftada iyice hissetmeye basladim kisiden kisiye fark var hissedersin kisa bi zamandakızlar 19+4 üm bende hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama ben hiç hissetmedim yani şikayetim yoktu tesadüfen öğrendik birde bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim
Evet kuzum ben hiç takmıyorum valla zaten hayatım boyunca hep zayıftım hamile kalınca alırım dedim maşallahım var doymuyorumAynen tatlim kiz, kizlar boyle yapiyo demekki annelerinihadi hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda artık kiloyu doğumdan sonra da veririz napalım
Geçmiş olsun canım eğer kilolu bi yapın varsa geç hissedebilirsin ben baya erken hissettim 17 de seyirmeye başladı 18de baya tekmeleri hissettim bu günlerdede bildiğin idrar torbama tekme atıyo altıma kaçırıcam korkuyorumkızlar 19+4 üm bende hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama ben hiç hissetmedim yani şikayetim yoktu tesadüfen öğrendik birde bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim
valla ikinci trimestr döneminde rutin tetkikler varmış yapılması gereken orda öğrendik canım ben sadece ağrı hissediyorum rahimde kasılmalara bağlı sanırım inşallah hissederim en yakın zamandaNasıl öğrendin kuzum geçmiş olsun valla hamilelikte çok sık oluyomuş korkma geçecektir bebeğin hareketlerini bikini bölgesinden hissettim ben hala ordan geliyo pıt pıt elini koyarsan uzun süre ilerleyen haftalarda pıt pıt geliyo merak etme bende geç hissedenlerdenim
Sadece yemek yaptığımda oluyor kokusundan bulanıyor ve yiyemiyorum onun dışında bide sabahları çok aç kaldığımda bulanıyorSelam arkadaşlar.Nasıl gıdıyor ?Bu haftalarda bulantıları olan var mı?
Valla biz cok iyiyiz oglum tekmeler atiyo benim bulantim yok hersey cok guzel sadece biraz fazla yoruluyoruz o kadarSelam arkadaşlar.Nasıl gıdıyor ?Bu haftalarda bulantıları olan var mı?
Eh kuzum bende kramplar basladi magnezyum istedim doktordan, kalsiyumda yerlerde :) baya somuruyo bebis, bulanti cok olmuyo sadece acken biraz biraz oluyor bide yagli kizartma kokularina hala hassasimSelam arkadaşlar.Nasıl gıdıyor ?Bu haftalarda bulantıları olan var mı?
Ben canim ben mahvetti beni kabizlik toplamda 3defa falan lavman yapmak zorunda kaldim evde. Kayisi duphalac surup falan hic bir ise yaramadi sadece kuru incirin faydasini gordum biraz.halen cok sert diskiliyorum ama en azindan diskilayabiliyorum. Lavmani on gun falan cikamadigimda yapmisttim. Cok gecmis olsun.kızlar fena halde kabızlık çekiyorumm doktorum lavman yapmamı önerdi böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
Benim hala var sabah kusmalari tam gaz devam gun icindede zofer kullandigim halde bulantim oluyor :)Selam arkadaşlar.Nasıl gıdıyor ?Bu haftalarda bulantıları olan var mı?
hangi ildeki medikal park özel sigorta bile karşılamıyor ayrıntılıyı ben 240 tl ye yaptırdımKizlar bu arada ayrintili ultrasona girecem bende fiyat sorduk ozel hastane 50 tl dediler burada okudugum fiyatlar cok pahaliydi neden ki acaba ultrason aletinden falanmi kaynaklaniyor acaba. Gittigim hastanede medikal park oyle siradanda degil
iyiymis kuzum belki sehirden sehire semtten semte degisiyordur ama baya uygunmus ankarada oyle bi fiyat alamadim ben hic, en az 150 liraya buldum ozelde ama ben baskasina gittimKizlar bu arada ayrintili ultrasona girecem bende fiyat sorduk ozel hastane 50 tl dediler burada okudugum fiyatlar cok pahaliydi neden ki acaba ultrason aletinden falanmi kaynaklaniyor acaba. Gittigim hastanede medikal park oyle siradanda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?